Prejsť na hlavný obsah
L’Oréal Paris Telescopic riasenka pre predĺženie rias

Recenzie L’Oréal Paris Telescopic

riasenka pre predĺženie rias

Ako získať skutočne intenzívny pohľad? Doslova za pár sekúnd vám ho vytvorí riasenka L’Oréal Paris Telescopic. Vďaka flexibilnej kefke s pružnými štetinkami obalí čiernym pigmentom každú mihalnicu a výrazne ich predĺži. Nezáleží na tom, aké svetlé a krátke mihalnice vám príroda nadelila, s touto riasenkou budú vždy dokonale čierne a dokonale dlhé.

11,22s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Ako získať skutočne intenzívny pohľad? Doslova za pár sekúnd vám ho vytvorí riasenka L’Oréal Paris Telescopic. Vďaka flexibilnej kefke s pružnými štetinkami obalí čiernym pigmentom každú mihalnicu a výrazne ich predĺži. Nezáleží na tom, aké svetlé a krátke mihalnice vám príroda nadelila, s touto riasenkou budú vždy dokonale čierne a dokonale dlhé.

Kúpiť

L’Oréal Paris Telescopic recenzia10

3.7
5
2
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Worst mascara ever.
    Kópia recenzie od Temuulen E. z notino.cz
    2. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. kupuji už po druhé a jsem naprosto spokojena, jen se s tím člověk musí umet naučit zacházet
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    16. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Pre mňa je najlepšia riasenka jej kolegyňa Loreal unlimited.... predĺži aj zahustí výraznejšie,ako táto,ale je fajn,pre prirodzenejší efekt,ja uprednostňujem výraznejší pohľad
    Miriam R.
    26. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Čítala som na túto riasenku dobre recenzie, tak ze si ju zakupim na skúšku. Ale sklamanie veľké. Uz pri prvej vrstve nanášania mi úplne zlepila riasy, skúšala som to nejak naniesť, ale bolo to pracne a stále riasy zliepala. Hneď som mala všetko otlacene na viečku. Jediné čo ma nadchlo, bola kefka, pekne berie veľkú plochu rias. Za mňa priemer, cenovo by som ju ohodnotila na 4e. Používam riasenku Lancome Idol, žiadna iná nie je tak úžasná a v akcii stojí jak táto. Neotlaca sa, vydrží od rána až do neskorého večera, urobí krásne vytvarovane dlhé riasy. Túto som zakúpila len na základe recenzií zo zvedavosti a utvrdila som sa, ze už skúšať nič nebudem a za mňa je top 1 špirála LANCOME IDOL
    Denisa
    26. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Super řasenka, vynikající efekt na kratší a řidší řasy, dobře se nanáší. Kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od Monika Š. z notino.cz
    29. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Řasy opravdu prodlouží, černá je opravdu černá a výrazná. Přijde mi, že bohužel pouští barvu, ale možná to bude tím, jak moc prodlouží řasy až k obočí , i spodní řasy. Odlíčení je trochu na déle a je potřeba mít kvalitní odličovač :-)
    Kópia recenzie od Petra N. z notino.cz
    16. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Dělá krásně dlouhé řasy, neslepuje díky tenkému malému štětečku
    Kópia recenzie od Adéla z notino.cz
    27. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Bohuzel nejhorsi rasenka, jakou jsem kdy mela. Velke zklamani.
    Kópia recenzie od Anet z notino.cz
    18. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Je to ta nejlepší prodlužující řasenka, kterou jsem kdy měla a že jsem už zkoušela i dražší, značkové. Řasy neuvěřitelně prodlouží,zahustí a dodá jim i výraznou černou barvu,protože zrovna tato je carbon black. Splnila opravdu vše, co slibovala.
    Kópia recenzie od ala z notino.cz
    19. augusta 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. výborná riasenka, krásne predĺži a zahustí riasy, neotláča sa...dlho vydrží...ľahká aplikácia :) pekne oddelí riasy...užívam ju roky a nevymením ju...tu na parfums.sk je za super cenu a inak našla som ju iba v jednej jedinej drogérií (fiffty fiffty) a za cenu 16eúr čo je dosť veľa, keďže tu si ju zakúpite za cca 6eúr :) takže vrelo odporúčam! :)
    Goranka
    1. augusta 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?