Prejsť na hlavný obsah
L’Oréal Paris Volumissime X5 riasenka pre objem a zahustenie rias

Recenzie L’Oréal Paris Volumissime X5

riasenka pre objem a zahustenie rias

Túžite po extra intenzívnom pohľade bez hrčiek? Maskara pre objem L'Oréal Paris Volumissime X5 dodá mihalniciam až 5x väčšie zahustenie a dokonale zvýrazní krásu vašich očí. Špeciálna kefka sa postará o precízne obalenie každej mihalnice a zaručí vždy perfektný výsledok.

7,07s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-30%
Kúpiť

Túžite po extra intenzívnom pohľade bez hrčiek? Maskara pre objem L'Oréal Paris Volumissime X5 dodá mihalniciam až 5x väčšie zahustenie a dokonale zvýrazní krásu vašich očí. Špeciálna kefka sa postará o precízne obalenie každej mihalnice a zaručí vždy perfektný výsledok.

Kúpiť

L’Oréal Paris Volumissime X5 recenzia20

3.0
14
1
1
14
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Nejlepší řasenka. A to jsem zkusila dražší od Too faced a mizerie
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    12. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Rozmazává se pod očima. Kdysi jsem ji měla a byla jsem s ní spokojená, ale tentokrát je to katastrofa.
    Kópia recenzie od T. z notino.cz
    27. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Jenom se lehce dotknete oka a řasenka je hned vsude rozmazaná. Určitě nedoporučuji
    Kópia recenzie od Karolina z notino.cz
    26. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Rozmazava sa
    Veron
    23. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. patří mezi nejlepší řasenky, jaké znám
    Kópia recenzie od Marta H. z notino.cz
    23. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Nepovedla se tato řasenka, rozpadává se na řasách. Nejhorší to bylo v práci, když se mi roztekla už po hodině, a vypadala jsem jako když jsem brečela : Druhý pokus (už doma) dopadl stejně. Takže řasenka jde do koše.
    Kópia recenzie od Anet z notino.cz
    22. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. So spiralou som spokojna, riasy pekne zafarbi, vytoci, nezlepi.
    Michaela H.
    22. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Kartáček je super, řasenka neslepuje a dělá hustší dojem ale konzistence je hrozná, suchá i když není vyschlá, špatně se nanáší další vrstva, nedrží na řasách, stačí jemný dotek a řasy můžete odmalovat. ( jaksi se odmaluje sama)
    Kópia recenzie od Katarína K. z notino.cz
    22. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Řasenku jsem vyzkoušela poprvé a jsem maximálně spokojená. Mým řasám vyhovuje a neslepuje je.
    Kópia recenzie od Lenka K. z notino.cz
    28. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Za mě nejlepší řasenka. Používám ji už 10let a mé řasy všichni obdivují. Vydrží mi po celý den, včetně náročných tréningů v posilovně a nějaké rozmazání nebo drolení jak tady uvádějí paní v recenzích se u mě nekoná.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    4. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Velmi nepovedena rasenka. Objem sice doda, ale rozteka se pri kazde prilezitosti. Urcite nedoporucuji.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    9. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Kosmetiku od L´Oréal mám ráda, ale tato řasenka se za mě vůbec nepovedla. Troufla bych si i říct, že je jedna z nejhorších, co jsem kdy vyzkoušela (ne-li vůbec ta nejhorší). Má vodnatější konzistenci, slibovaný objem a zahuštění minimální. Největším mínusem ale je, že bez jakéhokoli okolního vlivu se už po hodině od nanesení hrozně rozmazává a opadává, což je velký problém, jelikož o výsledný efekt ala panda nikdo nestojí.
    Kópia recenzie od Nela z notino.cz
    12. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Používala jsem řasenku Miss sporty žlutou za pár korun, byla jsem s ní spokojená, ale rikala jsem si, že vyzkouším najakou dražší, vybrala jsem si tuhle a je teda naprosto příšerná :( pořád se obtiskava a dost pouští barvu...
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    4. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Najhorsia spirala aku som mala. Rozmazava sa. Odtlaca sa. Stipe pri odliceni. OTRASNE. Vyhodene peniaze.
    Andrea
    3. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Značku LORÉAL používám již dlouho, ale z této řasenky jsem velmi zklamaná a nedoporučuji ji. Nanáší se celkem dobře, ale během dne se rozmazává a to si ani nemusíte sahat na oči. Rozmazává se jen tím, že mrkáte a řasy se vám dotýkají kůže nad okem a pod okem. Řasenka, která se sama od sebe rozmazává, je k ničemu. Tenhle výrobek se prostě nepovedl.
    Kópia recenzie od Zdenka z notino.cz
    8. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Značku LORÉAL používám již dlouho, ale z této řasenky jsem velmi zklamaná a nedoporučuji ji. Nanáší se celkem dobře, ale během dne se rozmazává a to si ani nemusíte sahat na oči. Rozmazává se jen tím, že mrkáte a řasy se vám dotýkají kůže nad okem a pod okem. Řasenka, která se sama od sebe rozmazává, je k ničemu. Tenhle výrobek se prostě nepovedl.
    Kópia recenzie od Zdenka z notino.cz
    8. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Příjemná, univerzální řasenka s výborným aplikátorem.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x3BDA40A70CA5F350AE6D8F0D63A7824B z notino.cz
    17. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Niečo hrozné, stále ju mám otlačenú nad aj pod očami. Pritom, než si ju nanesiem, použijem sypký pôder. Nepomôže ani to.
    Anna
    5. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Nestojí za nic... Loreal má super řasenky, ale tahle se nepovedla. Pořádně nezaschne a neustále se obtiskuje na kůži. Vracím se opět k Volume.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x3BDA40A70CA5F350AE6D8F0D63A7824B z notino.cz
    16. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Nejlepší řasenka.
    Kópia recenzie od Andrea z notino.cz
    21. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?