Prejsť na hlavný obsah
MAC Cosmetics  Powder Blush lícenka

Recenzie MAC Cosmetics Powder Blush

lícenka

Dodať pleti šmrnc a vytvoriť dokonalú bodku za každým líčením nikdy nebolo jednoduchšie! Lícenka MAC Cosmetics Powder Blush perfektne splynie s pleťou, umožní rovnomerné rozdelenie a prirodzený odtieň bez šmúh. Užívajte si zdravý a svieži vzhľad po celý deň len pár ťahmi štetcom.

Kúpiť

Dodať pleti šmrnc a vytvoriť dokonalú bodku za každým líčením nikdy nebolo jednoduchšie! Lícenka MAC Cosmetics Powder Blush perfektne splynie s pleťou, umožní rovnomerné rozdelenie a prirodzený odtieň bez šmúh. Užívajte si zdravý a svieži vzhľad po celý deň len pár ťahmi štetcom.

Kúpiť

MAC Cosmetics Powder Blush recenzia15

4.6
14
1
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Mám na predaj odtien Fleur power za 10e /trochu skusená/ písať na : [email protected]
    Maca
    15. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Používám v odstínu Harmony na konturování obličeje. Pro světlou pleť super odstín. Nepráší, dobře se nanáší, hezky drží :)
    Kópia recenzie od Michaela P. z notino.cz
    21. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Dobrá volba tmavší barvy, snadná aplikace, doporučuji.
    Kópia recenzie od Miroslava Z. z notino.cz
    31. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Lícenka Melba je omladzujúca jemná broskyňová farba, som veľmi spokojná.
    Jana S.
    28. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Som veľmi prijemne prekvapená a spokojná.
    Simona
    16. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. celkově nebyla špatná, až na to, že po čase úplně zatvrdla a nedala se použít. tak nevím, zda jsme měla vadný kus...
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    1. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Bezva drží, dobře se nanáší.
    Kópia recenzie od Blanka K. z notino.cz
    21. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Licenka je veľmi dobrá,pekne pigmentovana,no mám pocit že na začiatku vydrží dlhšie a potom za cca 3 hodiny je preč,tk mi vadí a mohol by to byť pre niekoho mínus že pomer ceny a vydrze ale nie je to naozaj nič hrozné,mám aj inú licneku od MAC-u a celkovo som spokojná,odporúčam
    Emma
    1. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Lícenka splňa to, čo slubuje, je príjemná, neparfemovaná čož je plus, farba je tiež velmi pekná prirodzená, dá sa s nou regulovať intenzita farby, jediné čo by som vytkla je asi možno trošku vydrž (ja mám normálnu až zmiešanu pleť) nakolko cely den uplne bez porušenia nevydrží, ja ju skušam teraz prvýkrát a to nie je ešte leto, takže v lete tá výdrž bude asi ešte o niečo slabšia
    Veronika
    24. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. na základe prvej pozitívnej skúsenosti v mac lícenkou som dokúpila aj dalšie - všetky sú skvelé! ako prvý mala som cosmic force z rady mac mineralize blush, z tejto rady mám odtieň melba - príjemná broskyňová farba, nie je taká oranžová ako l'oreal live's a peach, je to pekne saténové, veľmi prirodzené na líčkach, som absolutne spokojná!
    biba
    13. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Nejlepší tvářenka v odstínu Harmony na konturování obličeje, super odstín. (doporučeno přímo v Macu vizážistkou) :)
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    10. decembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krásné barevné odstíny, nepráší.....používám ji sice teprve měsíc, ale jsem nadšená.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    17. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Jedna z nejlepších tvářenek, které jsem kdy měla. Nepráší, je krásně pigmentovaná a voní. Používám ji každý den už přes rok a stále nemám vypotřebováno. Až mi dojde, určitě si ji koupím znovu.
    Kópia recenzie od Alfonsa z notino.cz
    11. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vyborna kvalita, prijemny odtien, krasne sa nanasa, prijemne vonia, zatial najlepsie, co som skusala
    Kópia recenzie od m z notino.cz
    24. júna 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Super pigmentace a nepráší.....mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Hanka z notino.cz
    4. júna 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?