Prejsť na hlavný obsah
Missha M Perfect Cover BB krém s vysokou UV ochranou

Recenzie Missha M Perfect Cover

BB krém s vysokou UV ochranou

Bezchybný look, dostatočná hydratácia a skvelá kondícia pleti – BB krém Missha M Perfect Cover si zamilujete pre jeho multifunkčnosť, vysoké krytie a príjemnú textúru. Perfektne pleť zjednocuje, maskuje jej nedostatky a zároveň ju chráni pred škodlivým vplyvom slnečného žiarenia.

14,11s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Bezchybný look, dostatočná hydratácia a skvelá kondícia pleti – BB krém Missha M Perfect Cover si zamilujete pre jeho multifunkčnosť, vysoké krytie a príjemnú textúru. Perfektne pleť zjednocuje, maskuje jej nedostatky a zároveň ju chráni pred škodlivým vplyvom slnečného žiarenia.

Kúpiť

Missha M Perfect Cover recenzia20

4.7
97
7
4
1
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. super BB krém, hydratuje pleť, ma dobrú konzistenciu, ma perfektnú bezchybnu krytie
    Bianka
    14. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Nejlepší BB, krásně sjednotí plet, nezalézá do poru ani do vrásek, v zimě používám 21, v létě 23, daleko lepší než CC od Chanel či jiných drahých značek, kterých jsem vyzkoušela mraky...bohužel je třeba stále číhat na tu správnou cenu, Notino neustále šachuje s cenami, nerozumím jejich cenotvorbě - jednou to stojí 427 a s nějakým jejich "velkorysým"slevovým kodem se dostanu na 363 Kč a z toho zde koupím BB krém zcela bez slevy za cca 306 Kč...
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    29. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. perfektní konzistence
    Kópia recenzie od Žanna z notino.cz
    22. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Mám 2 odstíny, které míchám, ale nějak nevím no. Barvy dobré, ale vzhled takový nijaký. Připadá mi to trochu jak DW od Estéé Lauder, jde to vidět docela na obličeji, zvýrazňuje texturu a po půl dni částečně zmizí (jestli otěrem nebo do pleti je otázka). Taky mi trochu vadí vůně a asi až moc dewy finish. Purito BB krém je o několik tříd lepší.
    Kópia recenzie od Eva A. z notino.cz
    11. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. ac nerada musim svoji pozitivní recenzi na tento krem smazat a napsat novou. bb krem je uzasny, prirozeny přitom krasne kryje, neotira se, vydrzi cely den. byla jsem moc nadšená. ale, ALE tento bb krem me zpusobuje tvorbu pupinku bohuzel. chtela jsem ho pouzivat kazdy den ale nemuzu. skoda. nechapu ani vzhledem ke kladnym recenzím tady.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    11. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Toto je topka! Krásne sadne na tvar, rozžiari, zjednotí. Už žiaden make up, určite odporúčam
    Kristína
    14. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. je lepší než luxusní značky, příjemná konzistence, přizpůsobí se barvě pleti, na obličeji není téměř vidět
    Kópia recenzie od Viktoria z notino.cz
    22. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Milujem! ! Vyborny bb na moju suchu plet. Slabsie Krytie za mna. Ale mne to vyhovuje.
    Tina
    9. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. najlepšie BB na suchú pleť.krytie má vysoké ako make up no pritom vôbec nevysusuje pleť.odtienu som sa najprv zľakla no krásne sa prispôsobil pleti.nechapem prečo ho žiadne influencerky nepropaguju lebo je úplná topka ešte aj to vysoké SPF to nemajú ani make-upy nie to BB cka
    Dominika
    5. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Absolutně super !!! Porazí i ty nejdražší znacky 👌🏻
    Kópia recenzie od Andrea H. z notino.cz
    30. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Nejlepší BB krém, krásně hydratuje a kryje.
    Kópia recenzie od Lucie S. z notino.cz
    29. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Za mě krása. Měla jsem předtím menší balení Missha údajně světlejšího odstínu, tak jsem zde vzala také nejsvětlejší možnost. U druhého BB krému byla pleť mírně do teplejších odstínů, zde jsem se trochu zhrozila nad šedostí - ale na obličeji se krém nádherně rozprostřel, vstřebal a moje bledost si s odstínem 21 rozuměla velmi dobře. Navíc není poznat, že nějaký make-up mám, což byl mimo jiné účel. Do třetice všeho pěkného, neoxiduje. Ani trošku. Pleť mám citlivou a (zatím) si s krémem nevadí.
    Kópia recenzie od Bella D. z notino.cz
    19. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Top produkt, na léto nejlepší volba
    Kópia recenzie od Karolína R. z notino.cz
    2. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Za mňa super! mám veľmi problematickú pleť, skúsila som toho už tony a tento krém mi sadol asi najviac, mám už tretie balenie. dokonca som prestala používať makeup, krásne zjednocuje, celkom prirodzene zakryje aj väčšie vyrážky a nemám pocit že by vysušoval či zaliezal do pórov.
    Kópia recenzie od Betka z notino.cz
    19. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Nakupovala jsem dle recenzí a pro mě velké zklamání.Prilis tuhý ,velmi vysusuje je až nepříjemný ,stahující a....No prostě zklamání
    Kópia recenzie od Markéta D. z notino.cz
    12. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Naprostá bomba! Super se nanáší, nezvýrazňuje póry, po pár vteřinách se přizpůsobí barvě pleti, nevtíravá, mírná parfemace. Za tu cena špička :)
    Kópia recenzie od Janinka z notino.cz
    7. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Za mě super! Konečně lehký, ale zároveň krycí BB krém. UV ochrana je veliký plus. Mám smíšenou a problematickou pleť a jsem s tím naprosto spokojená. Po dlouhé době jsem našla něco, co mi nedráždí pleť a hydratuje ji. Navíc oceňuji, že tam toho nemusím dávat tunu, aby mi to zakrylo nedostatky, stačí maličko, dobře se rozmaže a je hotovo. Objednám určitě znova.
    Kópia recenzie od Angela D. z notino.cz
    28. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. Odtien mi sedi perfektne, vyborne krytie. Konzistencia je hutnejsia a mastnejsia takze je lepsi pre suchsi typ pleti alebo na sezonu mimo leta.
    Ivona
    27. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  19. Zloženie výborné, ale trošku hutnejší a na BB krém celkom vysoké krytie. Možno niekomu vyhovuje, avšak ja očakávam ľahké-stredné krytie, tento má naozaj celkom vysoké. Konzistencia hutnejšia a na pleti ťažšia. Odporúčam na normálnu až suchú pleť
    Romana
    17. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  20. Príjemný BB krém, odporúčam.
    Zuzana K.
    5. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia