Prejsť na hlavný obsah
MIXA Anti-Dryness telový balzam pre extra suchú pokožku

Recenzie MIXA Anti-Dryness

telový balzam pre extra suchú pokožku

Máte pocit napnutej a stiahnutej pokožky tela? Telový balzam MIXA Anti-Dryness prináša okamžitú úľavu pre extrémne vysušenú pokožku tela.

Kúpiť

Máte pocit napnutej a stiahnutej pokožky tela? Telový balzam MIXA Anti-Dryness prináša okamžitú úľavu pre extrémne vysušenú pokožku tela.

Kúpiť

MIXA Anti-Dryness recenzia14

4.9
14
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Jediný krém ktorý mi pomohol na extrémne suchú pokožku
    Šarlot
    7. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Na mou hodně suchou kůži je to poklad. Krásně se roztírá, dobře vstřebává a kůže je dlouho výživená a sametově hladká.
    Kópia recenzie od K. z notino.cz
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Spokojnosť, odporúčam
    Iva
    4. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Perfektne, konecne mlieko, po ktorom nemam suchu pokozku uz po par hodinach! Prijemne vonia, dobre sa nanasa a nezanechava mastny film. Zanecha len hladku jemnu pokozku, som velmi milo prekvapena a ine mlieka uz skusat ani nebudem.
    Baška
    20. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Výborný!!Dnes som si kúpila a okamžitá hebká,jemná pleť.Všetkým len doporučujem. Priam ideálny na suchú pleť.
    Eli S.
    31. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vynikajuci krem. Mam citlivu a suchu pokozku a tento krem ju dokaze krasne hydratovat a upokojit. Odporucam.
    Janka
    30. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Dle mého názoru je tento balzám průměrný.Mažu vždy večer po sprše,pokožku sice ihned hydratuje,ale za pár hodin už o ničem nevím.Balení s pumpičkou a cena super,ovšem žádná extra vůně.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x6736D2D5F58EFC2C943F77E2517A0361 z notino.cz
    20. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Skvělý krém za super cenu. Pokožka je po něm vyživená a velmi hladká na dotek (a to dělá velmi málo krémů). V tomto ohledu se kvalitou blíží krému Ricardy M (ty jsou však bohužel v ČR nedostupné). Výsledek po natření vydrží velmi dlouho.
    Kópia recenzie od Natalie z notino.cz
    3. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Veľmi dobré telové mlieko na suchú kožu. Zvláčňuje a výborne sa aplikuje.
    Vladimíra
    13. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Je to úplne perfektný krém, naozajstný pocit úľavy. Mala som problém s veľmi hrubou kožou na pätách - máme to rodové. Po častom brúsení alebo akomkoľvek odstránení zhrubnutej kože sa mi zdalo, že koža je čoraz hrubšia - päty som mala ako ,,šmirgľový papier,, už po prvom-druhom použití tohto krému som badala zmeny. Krémik používam cca 1mesiac a konečne keď si chcem obuť žabky nemusím sa hanbiť za svoje chodidlá alebo deň vopred rozmýšľať či si tie žabky zajtra obujem. Je úplne super, je so mnou všade.
    Marika
    20. júna 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. super
    Kópia recenzie od Sarka z notino.cz
    1. júna 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Idealny na suchu pokozku, po pouziti okamzity pocit ulavy. Prijemne vonia, dobre sa nanasa, som spokojna.
    Janka
    15. apríla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Výborný
    Mária K.
    4. marca 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Jsem atopik, ekzém mám už od dětství a ne každá kosmetika mi vyhovuje. Vyzkoušela jsem spoustu přípravků (aderma, eucerin, basic, bioderma....), cena některých výrobků je děsivá a ne všechny jsem mohla používat dlouhodobě. Jakmile jsem měla nějaké místo trošku rozdrbané a namazala se např. Eucerinem, Basic začalo mě to příšerně svědit nebo pálit. Musela jsem se jít znovu umýt a namazat se promašťovadlem z lékárny a všechno se na mě nalepilo :-(. Pak jsem v televizi viděla reklamu na MIXA Anti- Dryness, věděla jsem, že oves je pro atopiky jedna z přísad, které pokožku opravdu zklidní a vyzkoušela ji- bála jsem se, že mě bude zase svědit celé tělo a nic. Jsem z ní nadšená! Po každém sprchování si večer namažu celé tělo a v klidu můžu spát. Balzám se krásně vstřebá a mám pocit úlevy, nic mě nesvědí ani nepálí. Navíc balzám i příjemně voní a cena je velmi příznivá. Začala jsem používat dokonce i šampon od MIXA pro děti a jsem naprosto spokojená a mohu OPRAVDU JEN DOPORUČIT pokud patříte do skupiny atopiků nebo máte přecitlivělou pleť.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    25. decembra 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?