Prejsť na hlavný obsah
MIXA Baby sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti

Recenzie MIXA Baby

sprchový gél a šampón 2 v 1 pre deti

Šetrne a pritom dôkladne umyje pokožku a vlásky dieťatka sprchový gél a šampón MIXA Baby. Jeho šetrné zloženie s obsahom mandľového oleja sa postará o hydratáciu a výživu a vôbec pritom nebude štípať v očiach.

Kúpiť

Šetrne a pritom dôkladne umyje pokožku a vlásky dieťatka sprchový gél a šampón MIXA Baby. Jeho šetrné zloženie s obsahom mandľového oleja sa postará o hydratáciu a výživu a vôbec pritom nebude štípať v očiach.

Kúpiť

MIXA Baby recenzia20

4.9
20
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
Najnovšie
  1. Nejlepší dětský mycí gel, je na tělo i na vlasy, krásná vůně. Kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od Klára K. z notino.cz
    10. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Vynikající šampon pro moje jemné a rychle se mastící vlasy. Nemastí kořínky, ale pomůže vyživit a zhydratovat suché konečky. Navíc vlasy nezatíží, opět se mi přirozeně vlní.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    22. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. krásne vomia
    Mária B.
    2. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Kupuji opakovaně. Příjemně voní.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    11. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Používám pro 7 letou dceru už od narození a jsme maximálně spokojeni. Na vlasy i na tělo.
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    18. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Super
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    7. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Používám pro syna od narození a to již 6 let! Vyborne mycí schopnosti, nedrazdi a skvělá vůně čistoty. Plus cena take super. Doporučuji!
    Kópia recenzie od Lucie P. z notino.cz
    7. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. jemná vůně, vyhovuje mi gel s pumpičkou a že je na tělo i vlásky, neštípe, malá má citlivou pleť a po tomto gelu nemá vyrážku
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    9. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Kupuji pravidelně od narození mého syna který má právě 11 měsíců. Plně doporučuji. Sprchový šampón krásně voní. V případě zasáhnutí očí nepálí a miminko je po vykoupání krásně heboučké a voňavé. Doporučuji i pro dospělé. Budu i nadále kupovat.
    Kópia recenzie od Ilona H. z notino.cz
    18. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Od Mixy používám plno produktu a vzdy jsem spokojena.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    27. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. používáme celá rodina a moje dcerka od prvního týdne... pokožka je krásně jemná a vyživená, velmi decentní vůně
    Kópia recenzie od Veni z notino.cz
    26. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Pouzivam dlhodobo ja aj moja dcera a je super jemny vyzivny a super aj na vlasy nevysusuje s pridanym mandlovym olejom ale zaroven vlasy nemasti. Mala som problem so suchymi koncekami vlasov ale po tomto gele/sampone sa problem upravil. Mam citlivu pokozku celkovo rychlo zcervena svrbi sucha atd..ale po tomto ziadny problem :) odporucam
    Kópia recenzie od Mia z notino.cz
    6. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. super gel pre mojho syna ..krasne vonia ...niekedy mu ho cmajznem aj ja :)
    katarina
    5. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. výborný gel aj pre dospelých, dokonca dobre funguje aj ako šampón na každý deň..príjemná vôňa
    Silvia
    25. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Perfektní! Syn měl problémy s pokožkou, takže jsme hledali vyhovující sprchový gel, tento sedí a je i na vlasy. Moc krásně voní, i skvělá cena, můžu doporučit.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF27FBE12106D83FFEE383508F667280E z notino.cz
    14. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Mám 2 a polročného syna a od jeho narodenia používam iba kozmetiku Mixa. Som s touto značkou veľmi spokojná a myslím, že aj on.
    Jana
    24. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Spokojené dítě
    Kópia recenzie od JitkaD. z notino.cz
    25. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Velmi jednoduchá aplikace, neštípe do očí, neutrální vůně.
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    19. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Žádné slzy,krásné vlásky i pokožka.Naše batole spokojeno.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    20. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Kupila som si tento gel aj ked som dospela, pretoze ma trapi ekzem. Som velmi milo prekvapena, prijemne vonia, vdaka pumpicke sa lahko v sprche davkuje, ekzem nie je podrazdeny a vlasy maju lepsiu kvalitu ako po hociakom normalnom sampone - a to som vyskusala pol drogerie.
    Kristina
    23. februára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?