Prejsť na hlavný obsah
Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power spevňujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom

Recenzie Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power

spevňujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom

Získajte rozžiarený pohľad a mladistvejší vzhľad. Spevňujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power bol vyvinutý špeciálne pre jemnú pleť okolo očí, ktorá vyžaduje intenzívnu starostlivosť. Dodáva jej potrebnú hydratáciu, redukuje vrásky a navracia pleti pružnosť a pevnosť.

19,72s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Získajte rozžiarený pohľad a mladistvejší vzhľad. Spevňujúci očný krém proti vráskam, opuchom a tmavým kruhom Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power bol vyvinutý špeciálne pre jemnú pleť okolo očí, ktorá vyžaduje intenzívnu starostlivosť. Dodáva jej potrebnú hydratáciu, redukuje vrásky a navracia pleti pružnosť a pevnosť.

Kúpiť

Mizon Intensive Firming Solution Collagen Power recenzia20

4.3
24
4
2
1
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Absolútne neúčinny, nikdy viac.
    Henrieta
    12. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Perfektny krem, dobre hydratuje ocne okolie, som velmi spokojna, toto je moje piate balenie.
    Bambi
    22. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. mala som aj ten slimaci ale tento je lepsie, a konzistencia uzasna
    Eva S.
    16. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Krem ma gelovu texturu a je bez parfumacie. Objednala som si ho na zakllade pozitivnych recenzii, avsak mam silnu alergiu - oci aj pokozka sa hned cervenaju.
    Nana
    26. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Lehký gel, rychle se vsakuje.
    Kópia recenzie od Martina A. z notino.cz
    9. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Veľmi príjemný a veru, aj účinný očný krém.
    Alzbeta
    18. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krém používam dva týždne a vidieť prvé výsledky. Dlho som bojovala s opuchnutými očami a nijaké krémy mi nepomáhali až na tento. Opuchy zmizli a moje očné okolie vyzerá rozžiarenejšie. Určite odporúčam zainvestovať do tohto krému ak bojujete s tmavými opuchmi pod očami.
    Františka M.
    17. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. S krémikom som spokojná, je to taká konzistencia medzi krémom a gelom. Očné okolie ostane sametové a hladké, odporúčam kúpu a bonus je veľkosť balenia 25ml..za prijateľnú cenu.
    Zora H.
    31. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. pre mňa najlepši krém na kruhy TOP 1
    Peťka
    26. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Super funguje, efekt sa vsak nedostavi hned po prvom pouziti. Kupu nelutujem a mozem len odporucit.
    Katka
    26. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Ešte nemôžem hodnotiť, používam krátko.Objednala som si ho kvôli zloženiu,aj popisu tu.Dnes som sa dočítala,ze je pre vek 25+,tu doporucuju pre aj zrelú pleť,dufam,ze nebudem sklamana.Popis je dobrý však,aj zloženie.
    Lenka
    20. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krém, ktorý som si spočiatku objednávala z Ázie. Zistila som, že sa dá kúpiť aj tu, hoci tu je podstatne drahší. Je úplne fantastický. Ak máte problém s opuchnutými očami, neváhajte a vyskúšajte ho. Nedráždi ani citlivé oči, krásne rozjasní ich okolie a navyše - výrazne pomáha odstraňovať opuchy. Za mňa - jeden z najlepších očných krémov.
    Tamara
    2. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Výborný krém, maximálna spokojnosť
    Gabriela
    24. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Výborný kremik,moja pokožka okolo očí je celý den hydratovaná a jemná a hlavne bez opuchov.Krému stačí naniesť málo.Určite objednám aj nabudúce
    Gabi
    16. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Vynikajúci krém aj pre veľmi citlivé oči.Vyskúšala som krémy od Eucerin,La roche,Vichy...tento krém pleť zvláčni s neštípe.
    Zuzana H.
    17. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Kúpila som si na skúšku 10ml balenie, krémik ma príjemnú gelovú konzistenciu, ale do budúcna určite kúpim to väčšie balenie, lebo dávkovanie z tej tubičky je hrozné. Vždy sa mi vytlačí zbytočne veľa a je to potom iba plytvanie produktom.
    Simona J.
    4. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Lehký gelový krém. Vstřebá se dokonale a příjemně chladí. Mám velmi citlivou pleť se sklony k alergickým reakcím a tento gel-krém je naprosto perfektní. Ideální na léto. Používám v kombinaci s arganovým olejem a výsledky jsou patrné.
    Kópia recenzie od Pet z notino.cz
    27. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. s gelovym kremikom na ocne okolie som od prveho pouzitia velmi spokojna, vobec nedrazdi citlivu kozu okolo oci (po vacsine predchadzajucich kremov na ocne okolie ma koza okolo oci stipala, bola podrazdena a vytvarali sa na nej az cervene fliaciky), pekne hydratuje, pokozka je po nom na dotyk hebkejsia a pruznejsia. Mozem odporucit.
    Kristína
    12. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. bohužel pro mě zklamání,po třech týdnech používání vůbec žádný výsledek u vrásek kolem očí,pálí po něm oči,i když dávám opravdu malinkaté množství,nechává mastný film,nevsákne se úplně,jedině dávat na noc
    Kópia recenzie od Veronika C. z notino.cz
    25. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. tento kremik je jemny, hydratuje po cely den a plusom je aj to, ze je to 25 ml, kedze bezne byvaju ocne kremy len 15 ml :)
    sansa
    15. mája 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?