Prejsť na hlavný obsah
Montblanc Femme Individuelle toaletná voda pre ženy

Recenzie Montblanc Femme Individuelle

toaletná voda pre ženy

Buďte sama sebou. Za každých okolností. Toaletná voda pre ženy Montblanc Femme Individuelle je zmyselná vôňa, ktorá dokonale podčiarkne váš šarm a ženskosť. Miešajú sa v nej ovocné tóny ríbezlí so sladkou vanilkou a kvetinovou vôňou ruží a lotosu, čo vám rozžiari každý deň.

Kúpiť

Buďte sama sebou. Za každých okolností. Toaletná voda pre ženy Montblanc Femme Individuelle je zmyselná vôňa, ktorá dokonale podčiarkne váš šarm a ženskosť. Miešajú sa v nej ovocné tóny ríbezlí so sladkou vanilkou a kvetinovou vôňou ruží a lotosu, čo vám rozžiari každý deň.

Kúpiť

Montblanc Femme Individuelle recenzia20

4.3
41
6
3
4
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. velmi příjemná vůně. lehká, ženská, nenáročná. za ty peníze fakt super
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    8. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  2. paráda! na léto super voňavka =) jemná, čistá. doporučuji!
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    5. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  3. lehká, příjemná, nevtíravá vůně :) za mě super
    Kópia recenzie od Kika z notino.cz
    29. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  4. Krásna vôňa na každý deň. Je naozaj jemná, ale zaujímavá. Kvetinové tóny rozhodne dominujú.
    Livia
    19. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Super ľahká toaletka, ideálna na jar aj leto, na každodenné nosenie :). Mám obľúbené kvetinové tóny, takže ani z tohto zloženia som nebola sklamaná.
    Adela
    16. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Krásny flakón pri tejto toalete ma hneď zaujal. Vôňa je príjemná, než veľmi výrazná, dominuje ruža.
    Ivana
    12. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. Jedno slovo. Sklamanie. Na základe recenzií som mala oveľa vyššie očakávania. Podľa skúsenosti s inými parfémami Montblanc (ktoré sú tak nádherné), je toto pre mňa prepadák. Bez nápadu, bez iskry, nejaká zložka mi tam prekáža a ani náznak ženskosti. Čo už, nie vždy kúpa naslepo vyjde.
    Zuzka
    16. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Moj oblubeny parfum, len neviem, preco na Notino zdrazel takmer dvojnasobne,v inych obchodoch je cena polovicna.
    Irena J.
    3. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Príjemná vôňa.
    Božena
    2. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. K vůni jsem se po několika letech opět vrátila. Je výraznější, ale krásná. Vydrží vonět celý den.
    Kópia recenzie od Iva z notino.cz
    11. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Miluji jí, stále neotřelá a spousta lidí mi ji chválí... :O)))
    Kópia recenzie od Nelly C. z notino.cz
    13. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. doporucuji, příjemná vůně
    Kópia recenzie od eva o. z notino.cz
    22. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Tahle vůně je fakt specifická. Na přání jsem jí před pár lety koupila mamce a líbí se mi na ní, krásně voní - ovocně a mírně sladce. Sama jsem si teď koupila odstřik, protože uvažuju nad novou zimní vůní (já sama ji posuzuju spíše jako zimní). Při aplikaci je to trošku masakr - ač tam není lékořice ani badyán, tak tuto vůni vnímám jako ty, které tyto složky mají. Potom se to vytratí a je cítit sladkost rybízu a vanilka a je to takové jemné, ale pořád tajemné. Krásný flakonek. Ale ještě váhám s koupí.
    Kópia recenzie od Sandy z notino.cz
    22. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Nej nej nej vuně, dlouho vydrží, doporučuji :-)
    Kópia recenzie od Adéla F. z notino.cz
    17. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Ktoré dámy predo mnou vyhodnotili túto vôňu ako krásnu a netuctovú? Bola to väčšina z vás, a mali ste absolútnu pravdu: táto vôňa je priam skvelá a vskutku originálne skomponovaná, jej esprit sa dá rozoznať bez problémov medzi kopou iných... Toto sa mi stáva často, keď som od začiatku vôňou nadšená, dosť rýchlo ma prestane baviť, stráca hĺbku a začne ma nudiť, no a naopak, tie skvosty, ktoré som spočiatku nemohla ani cítiť alebo som mala k nim len vlažnú emóciu, ma po čase tak nadchnú, že si ich zamilujem a vytvorím si na nich dlhodobú pozitívnu závislosť, takýto obrat k pozitívnu sa mi udial s touto Individuelle aj Femme... Mňám, tie červené ríbezle v soft spicy "náleve" sú tak hravé, veselé, šťavnaté...zobúdzajú vo mne radostnú a povznesenú náladu...cítim pohodu a relax...veľmi rada odporúčam - veľmi kvalitný parfém s názorom, aj skvelou intenzitou a výdržou!
    Ester
    4. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Ako vášnivá zberateľka parfémov som bola veľmi zvedavá na vône od MontBlanc, dosť vychválených v recenziách... No a poviem za seba, že žiadne WAU sa nekoná... Konkrétne Individuelle je typ vône podobný charakterom ako Amethyst od Lalique: ríbezle a dominantný ovocný tón s ambrou, pačuli, pižmom a vanilkou na pozadí, ale Amethyst je oveľa špecifickejší a výraznejší, proste famózny a Individuelle iba dobrá... Je to ľahká vzdušná vôňa jednoznačne na jar a leto s ľahkými korenistými tónmi, jemná, nie dotieravá, veselá, hravá, skôr pre mladšie ročníky, určite príjemná...pre mňa však nič zvláštne, výnimočné, nutné vlastniť ju a používať, takže posúvam ďalej... Výdr
    Ester
    10. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Tentokrat mi vobec nesadla. Museli v nej pomenit niektore zlozky, nevonia ako kedysi. Tazsia, orientalna vona, vhodna pre starsie damy
    AN_JP_0x1B746725B93761F220F7A34809D6F103
    4. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Po rokoch som si objednala znova a ta nostalgia.. -8 rokov,krasa!,netuctova ale nadherna.Jemne hrejiva sladsia vona ale nie tazka,na jesen-zimu.Pre mna elegantna aj sportova,hrava aj vazna.Ale ta vydrz,intenzita?,tak to dole klobuk!,asi pre vsetky vek.kategorie od 25 rokov do X.Ja som si objednala tester kedze mi na krabicke nezalezi ale potesil ma vrchnacik:).Ps:intenzita-vydrz vone sa rovna Chloe love
    AN_JP_0x50C55CAC07E204266AA7BE4B651A9819
    12. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Neobvyklá, nevtíravá vůně. Není tuctová. Po rozležení voní po malinách. Na to, že je to jen toaletní voda, má neuvěřitelně dlouhou výdrž. Zkouším parfémy měnit, ale tato vůně nemá chybu!
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    10. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Vynikajúca vôňa,má dobrú výdrž,každý sa ma pýta aký parfém používam. Pre mňa je Mont Blanc jednoznačne zárukou kvality.
    AN_JP_0x2161152BF755E6BBCCB61F9EC4D3137D
    9. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?