Prejsť na hlavný obsah
Montblanc Presence d’une Femme toaletná voda pre ženy

Recenzie Montblanc Presence d’une Femme

toaletná voda pre ženy

Kvetinová vôňa s nádychom orientálnych tónov a štipkou vanilky, v ktorej sa skrýva ženská elegancia s poriadnou porciou luxusu. To je dámska toaletná voda Montblanc Presence d’une Femme, ktorá je ako stvorená na každodenné nosenie, romantickú schôdzku aj slávnostný večierok.

43,52s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Kvetinová vôňa s nádychom orientálnych tónov a štipkou vanilky, v ktorej sa skrýva ženská elegancia s poriadnou porciou luxusu. To je dámska toaletná voda Montblanc Presence d’une Femme, ktorá je ako stvorená na každodenné nosenie, romantickú schôdzku aj slávnostný večierok.

Kúpiť

Montblanc Presence d’une Femme recenzia20

4.6
97
9
4
3
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Nie som fanúšik. Trošku ako pomarančový osviežovač na toaletu. mám ale od montblanc rada Signature, ktorý mi pripomína čísto vypratú bielizeň.
    Sára
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Popri stovke iných vôní, ktoré mám doma, je táto moja najobľúbenejšia.
    Renáta
    20. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. nádherná vůně, pokud tady někdo píše, že nevydrží, tak notino v tom případě prodává fejky, jelikož já už měla několikátý flakon, ne tedy z notina a výdrž je velice kvalitní, během dne nemusím vůbec přestříkávat, voní na oblečení ještě další dny
    Kópia recenzie od Olga K. z notino.cz
    16. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Krásna vôňa s tónmi mandarínky a veľmi dlhou výdržou
    Jana
    8. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  5. Podľa môjho názoru je to veľmi špecifická vôňa, ktorá nebude pre každého. Ja som si ju však zamilovala a chystám sa kúpiť ďalšie balenie.
    Iveta
    5. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Velice krásná vůně, škoda, že nevydrží déle.
    Kópia recenzie od Káťa z notino.cz
    2. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. Příjemná vůně květů, ovoce a dřeva - úplně na mě z toho dýchá pohodový letní den.
    Kópia recenzie od tereza z notino.cz
    29. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. Moja obľúbená vôňa, ktorá sa postupne rozvíja od orientálnych až po kvetinové tóny.
    Andrea
    24. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  9. Za mě velice povedená vůně, škoda, že dlouho nevydrží. ALe třeba na léto do kabelky a během dne si ji dát, tak skvělá volba.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    19. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Montblanc je moje oblíbená vůně. Tuto toaletní vodu, s menšími přestávkami, používám už několik let a doufám, že i další léta používat budu.
    Kópia recenzie od Marie z notino.cz
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Výběr této vůně byl náhodný, v podstatě jen na základě recenzí. Nezklamala, je nádherná, jiná, za mě fascinující, nevšední. První dojem nic moc, jakmile se ale rozvoní, je to skutečně nádhera. Zbožňuji tu vůni.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    10. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. uz 10 rokov som mu verna,a spokojna s nim.
    Margita K.
    10. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Vydrží 5 minut vonět
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    27. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Krásná vůně
    Kópia recenzie od Iveta V. z notino.cz
    2. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Vůně dlouho nevydrží, flakon velmi hezký
    Kópia recenzie od Libuše S. z notino.cz
    29. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. vona je jedinecna, zaujimava, prijemna na den, nesladka, netazka, nie citrusova, je to taka sarmantna vona pre zeny, paci sa aj okoliu.
    Maria
    5. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Skvělá vůně, používám spoustu let a stále se k ní vracím.
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    28. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Krásna vôňa
    Kaja
    24. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Nádherná vůně, dlouho vydrží
    Kópia recenzie od Hana M. z notino.cz
    16. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. krásna vôňa
    lulka
    6. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?