Prejsť na hlavný obsah
Montale Full Incense parfumovaná voda unisex

Recenzie Montale Full Incense

parfumovaná voda unisex

Montale Full Incense je balzamová vôňa pre mužov a ženy. Táto parfémovaná voda francúzskej značky parfémov, špecifickej najmä láskou k vôňam z Orientu a Arábie a ich kúzelnej histórii, ponúka skvostne výraznú živicovú vôňu vystavanú okolo ústredného akordu kadidla. Rovnako ako všetkým vôňam značky Montale i parfémovanej vode Full Incense vtlačil obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originálnu tvárnosť evokujúcu zázračný elixír či vzácnu kúzelnú masť.

Kúpiť

Montale Full Incense je balzamová vôňa pre mužov a ženy. Táto parfémovaná voda francúzskej značky parfémov, špecifickej najmä láskou k vôňam z Orientu a Arábie a ich kúzelnej histórii, ponúka skvostne výraznú živicovú vôňu vystavanú okolo ústredného akordu kadidla. Rovnako ako všetkým vôňam značky Montale i parfémovanej vode Full Incense vtlačil obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originálnu tvárnosť evokujúcu zázračný elixír či vzácnu kúzelnú masť.

Kúpiť

Montale Full Incense recenzia10

3.8
5
1
2
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. skvělý poměr cena = kvalita
    Kópia recenzie od Bara B. z notino.cz
    11. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Po aplikaci jsem si ihned připadal jako v kostele. Intenzita a výdrž je hodně dobrá. Typově mi tento druh vůně ale nesedí...
    Kópia recenzie od Bořek z notino.cz
    2. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Pripomina specificke koreniny a kadidla . skusal som ine vone ktorym sa to podarilo lepsie. Ked schne , mne osobne pripomina stare ruske komunisticke vonavky co ma odradilo….
    Anonym
    13. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Pořád jsme s manželem přemýšleli, od kud tu vůní známe. A přišli jsme na to, že voní stejně, jako vánoční František.
    Kópia recenzie od Lenka V. z notino.cz
    14. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Mám ráda zemité, dřevité až orientální vůně. A kadidlo je pro mne v parfémech naprostá pecka. Tuhle vůni miluji a beru si jí vždy na důležité schůzky a jako poslední puntík outfitu. Neznala jsem jí, ale je fakt pro ty ,co nemusejí slaďárny jako já, úžasná.
    Kópia recenzie od Olga z notino.cz
    1. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Jedno slovo. Kostol. Kazdy opis od ludi co to vonali isiel tymto smerom. Je to velmi silne. Mne osobne sa to paci, je to kadidlo ako nazov napoveda ale neviem si predstavit situaciu kde tuto vonu nosit, resp. pouzit. Je to hadam ta najspecifickejsia vona s akou som sa doteraz stretol. Alebo skor najextremnejsia. Mne nevadi, mne je prijemna ale ludia na nu reagovali extremne zle, resp. negativne. Takze opatrne. Velmi opatrne. Ja ju mam na vrstvenie s inou vonou, to chcem skusit ale nosit ju samu nebudem.
    Jozef
    6. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Super vôňa.
    Oliver
    10. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krásna vôňa plná kadidla a cédru. Vôňa so zahrievajúcim charakterom vhodná skôr na chladné mesiace. Ak máte radi dymové, drevité, "kostolné" vône, určite nebudete sklamaní. Navyše, vôňa má dosť dlhú výdrž.
    Patrik
    18. decembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Děkuji za tuhle poctu kadidlu, které patří k mým nejoblíbenějším složkám. Je to vůně silná, temná, ale bez dotyku oudu nebo živočišna. Na rozdíl od některých jiných kadidlovek není ani kouřová, nebo "zapařená". Cedr a pačule ji také dodávají lehce zemitý, ale nikoliv nepříjemný nádech. Po všech stránkách majstrštyk!
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF44B5C4232FF2CA5C6F7793B03D06A85 z notino.cz
    20. októbra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Uf, tak už chápem prečo je to parfém triedy "niche", lebo toto ťažko môže niekomu voňať. Ťažké ako kvety v krematóriu po záruke.
    Mely
    17. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?