Prejsť na hlavný obsah
Montale Pure Gold parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Montale Pure Gold

parfumovaná voda pre ženy

Ak si potrpíte na luxus a osobité vône, je pre vás parfumovaná voda pre ženy Montale Pure Gold ako stvorená. Skrýva v sebe dokonale prepracovanú vonnú kompozíciu plnú podmanivého pižma, sladkých marhúľ a nežného jazmínu, ktorá dokonale podčiarkne váš ženský šarm.

Kúpiť

Ak si potrpíte na luxus a osobité vône, je pre vás parfumovaná voda pre ženy Montale Pure Gold ako stvorená. Skrýva v sebe dokonale prepracovanú vonnú kompozíciu plnú podmanivého pižma, sladkých marhúľ a nežného jazmínu, ktorá dokonale podčiarkne váš ženský šarm.

Kúpiť

Montale Pure Gold recenzia20

3.8
13
5
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. parfem nevoni ani z poloviny jako je napsano, flakon hezky, prislo uplne v jine krabicce nez ma, voni uplne odlisne voni jak panska vune z Dmka za 200kc, koupila jsem v 100ml a jsem opravdu sklama, mam pocit ze mam falesny kus
    Kópia recenzie od eliska z notino.cz
    15. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Používateľom radím aplikovať v mikro dávkovaní, ak idete na návštevu ;)
    Viktoria B.
    30. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Vydržy vuni 2 hodinky.....vic ne!
    Kópia recenzie od Larisa z notino.cz
    29. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Montale Golf Pure je překrásný parfém. Voní nejenom mě, ale i mému okolí. Pes paní sousedky ke mě přiběhl a očichával mě, asi se mu vůně líbila. V tramvaji vůni chválili cizí lidi, což mě potěšilo. Je lehká a příjemná.
    Kópia recenzie od Jiřina z notino.cz
    27. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Objednala som si len odstrek chvalabohu. Vôňa ako na veľkú noc z roku 1998.
    Timea
    10. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Luxusni,vyrazna a intenzivni!
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    14. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nádherna, nádherná, nádherná vôňa. Wauuuuu. Som veľmi milo prekvapená.
    Obláčik
    12. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krásná vůně,ale velmi úderná a silná,dlouhá výdrž,nic pro milovnice jemných vůní.
    Kópia recenzie od Jarmila Z. z notino.cz
    19. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Venoval som priatelke odstrek. Polozilo ju na postel a bola v euforii. (Toto dokazal este Amouage Blossom love) . Okamzite som objednal celu flasku. Toto je naozaj jeden z najkrajsich parfemikov co som kedy mal moznost ovonat. Zeny, odporucam. Ale pozor, je to Montale ;)
    MF
    4. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Úchvatná, ženská, plná, omamná, zmyselná vôňa. Výrazný kokteil kvetov a ovocia, nádherne vyvážený, pre mňa nie sladká, plná energie. Tak ako skoro všetky Montale parfémy, aj tento je pre ženu, ktorá sa cíti byť ženou, ktorá nemá problém seba aj vôňu nosiť spôsobom: Som tu ! Nepriehľadnuteľná, sebaistá žena. Montale parfémy sú výborné, dlho držia, aj tento je veľmi výrazný. Zaujímavé, nemám rada vanilku, ale v tejto kompozícii je úchvatná.
    Zdenka
    9. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Nádherná dlouhotrvající vůně.Luxusní! Vuně čistoty,ovšem velmi intenzívní s nekonečnou výdrží.
    Kópia recenzie od Petra N. z notino.cz
    20. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Parfem jsem mela ve forme vzorecku, prijemna, elegantni vune, na prvni pricichnuti se zdalo, ze to nebude uplne muj salek kavy, ale po chvili rozvoneji je fain, klidne bych pouzivala.
    Kópia recenzie od Lenka B. z notino.cz
    20. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Luxusní, nádherne voní, ikdyz je trochu výraznější.
    Kópia recenzie od Patrika z notino.cz
    13. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Okouzlující, vyjímečná a tajemná vůně. Nutí mě přivonět k ní stále znovu a znovu...
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF40C6917FF64B4478BB5E3B0DB863F03 z notino.cz
    31. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krásná a výrazná vůně. Výdrž mě trochu zklamala.
    Kópia recenzie od i z notino.cz
    1. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Noblesní, neopomenutelná vůně. Chce to odvahu a zběhlost v oblékání vůní tohoto typu.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF13974A3C487E8F4D203B54962E72283 z notino.cz
    2. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Neobyčajná vôňa, príjemná. Nie na bežné dni.
    Anna
    29. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Výrazná, intenzivní, dlouho vydrží... a rozhodně není pro široký okruh uživatelek.
    Kópia recenzie od 15913 z notino.cz
    27. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Pro mě je těžká a moc mi nevoní.Měla jsem jen vzorek.
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    21. septembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Tato vůně mi vůbec nesedí. Okolí mi dávalo najevo, co že to mám za strašnou vůni. Všem byla nepříjemná.
    Kópia recenzie od Mili z notino.cz
    18. septembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?