Prejsť na hlavný obsah
Montale Soleil De Capri parfumovaná voda unisex

Recenzie Montale Soleil De Capri

parfumovaná voda unisex

Montale Soleil De Capri je kvetinovo-ovocná vôňa pre ženy a mužov s citrusovými akordmi. Táto parfémovaná voda francúzskej značky parfémov, špecifickej najmä láskou k vôňam z Orientu a Arábie a ich kúzelnej histórii, ponúka oživujúcu harmóniu citrusovo-ovocných a kvetinových vôní. Rovnako ako všetkým vôňam značky Montale i parfémovanej vode Soleil De Capri vtlačil obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originálnu tvárnosť, evokujúcu zázračný elixír či vzácnu kúzelnú masť.

62,73s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Montale Soleil De Capri je kvetinovo-ovocná vôňa pre ženy a mužov s citrusovými akordmi. Táto parfémovaná voda francúzskej značky parfémov, špecifickej najmä láskou k vôňam z Orientu a Arábie a ich kúzelnej histórii, ponúka oživujúcu harmóniu citrusovo-ovocných a kvetinových vôní. Rovnako ako všetkým vôňam značky Montale i parfémovanej vode Soleil De Capri vtlačil obdivovaný a tak trochu záhadný Pierre Montale originálnu tvárnosť, evokujúcu zázračný elixír či vzácnu kúzelnú masť.

Kúpiť

Montale Soleil De Capri recenzia16

4.1
6
5
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. táto vôňa je čistá fantázia, úplne mi vzala dych. Nádhera
    Adriána Ingrid K.
    12. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Vonia ako Light Blue, pripadne Moschino I love love. Na leto, ked uz fakt neviem cim sa navonat, fajn, ale na to mam I love love za menej penazi.
    Lucia
    24. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Nadherna vona:)
    Kity
    25. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Příjemná lehká svěží letní vůně, ale čekala jsem víc. Zklamala mě velmi slabá intenzita a také výdrž. Celkový dojem je dost průměrný.
    Kópia recenzie od Ela z notino.cz
    15. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Příjemná letní vůně, svěží, sladká. Mně osobně ale nesedla, doporučuju nejdřív vzorek.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    8. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vonia ako Light blue, no proste super, ale na Montale výdrž je mizerná. za veľa peňazí málo muziky, škoda. je veľa alternatív tohto typu a za oveľa lacnejší peniaz.
    Júlia M.
    22. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Pro mě naprosto úžasná vůnička!
    Kópia recenzie od Tetiana z notino.cz
    31. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Mám ráda ovocné vůně, tudíž jsem sáhla po dalším parfému pro mě osvědčené značky Montale,který je podle složení obsahuje.Ano,zpočátku citrony,koření - snad zjemnělý hřebíček, pak nasládlá vůně.A ta drží už natrvalo.Není ale vlezlá - to nesnáším, je velice a neotřele zajímavá. Okolí mě ovšem neupozorňuje, že krásně voním (nebo že vůbec voním)- tudíž intenzita slabší.Kvalitní, nicméně na Montale Purple nedosahuje
    Kópia recenzie od tricky z notino.cz
    6. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Vyzkoušeno v obchodě. V první chvíli mi to přišla taková tuctovka, ale tak krásně se rozvinula, už vím co bude moje další vůně. Přijde mi spíš dámská a po rozvoneni v ní trochu cítím bonbóny. Hodně vůní mi i po pár hodinach voní, ale většina vůní mi začne po delší době vadit, ale tahle ne. Je mi velmi prijemna, jemna a intenzivní zároveň, postupně se menici, úplně mě chytla. Určitě chci vyzkoušet i jiné vůně této značky.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    30. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Zaujímavá vôňa, úplne nevšedná. Kto chce vyskúšať niečo zvláštne a iné, určite odporúčam :-) Orientálno sladko svieža :P
    AN_JP_0xE7C66E8AD4C9D6A817280705B4B1BDD2
    25. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Já jsem si ze vzorku nejprve odnesla dojem citrusové, příjemné vůně,evokující léto..takový normal. Na druhé navonění už mě chytila plným stiskem. Mému příteli přijde spíše jako pánská. Za sebe si ji dokážu představit jak na ženě, tak na muži. Je jen pár vůní, které by mně takto uchvátily..ale někdy to chce čichnout ke vzorku na dvakrát ;)
    Kópia recenzie od AN_JP_0x01651A3D72216DB379B779D0CB0BF759 z notino.cz
    26. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Vůni jsem zkusila náhodou jen vzoreček, ale nekoupila bych si ji.
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    26. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. top
    AN_JP_0xEB90EFE0FCB5B7F4A8956D82C3EC0352
    31. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. spokojen
    Kópia recenzie od jan z notino.cz
    26. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. sladší, jako když si přivoníte k sáčku ovocných bonbonů
    Kópia recenzie od Helena z notino.cz
    3. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tuto vůni jsem zkusila více-méně náhodou a byla jsem jí mile překvapena. A hlavně se moc líbí mému partnerovi.
    Kópia recenzie od LADA z notino.cz
    29. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?