Prejsť na hlavný obsah
Moschino I Love Love toaletná voda pre ženy

Recenzie Moschino I Love Love

toaletná voda pre ženy

Užite si koncentrovaný optimizmus, ktorý v sebe ukrýva dámska toaletná voda Moschino I Love Love. Vôňa prekypujúca slnkom a žiarivými farbami sa postará o to, aby ste urobili na ostatných dojem a pocítili opojenie bláznivou láskou.

Kúpiť

Užite si koncentrovaný optimizmus, ktorý v sebe ukrýva dámska toaletná voda Moschino I Love Love. Vôňa prekypujúca slnkom a žiarivými farbami sa postará o to, aby ste urobili na ostatných dojem a pocítili opojenie bláznivou láskou.

Kúpiť

Moschino I Love Love recenzia20

4.7
530
73
28
8
16
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Svěží, citrusová letní vůně. Ale určitě jsem ji kupovala levněji. Mám ji už několik let.
    Kópia recenzie od Lucie Š. z notino.cz
    29. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Dobrý do práce...
    Kópia recenzie od [email protected] z notino.cz
    12. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. No to je teda smrad,ten pomaranč mi tak nevadí...ale niečo je v tej vôní čo je doslova také sladko drevité..nesedí mi to spolu...doslova mi to až smrdí ...a výdrž to má riadnu...
    Sima
    15. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Dokonalá vůně. Kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od ANDREA z notino.cz
    8. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Svieža, citrusová vôňa. Velmi pripomina dolce a gabanu Light blue.
    Denisa Š.
    21. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vôňa vhodnejšia na letné dni, nakoľko je to len toaletná voda treba počítať aj s kratšou výdržou.
    Nikoleta
    20. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Prečo tak draho sekáte, niektoré vône ???? !!! nie tak dávno to stálo okolo 30 eur a nielen toto ::::
    Silvia B.
    17. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Nejoblíbenější vůně, express dodáno před Vánoci a ještě nádherně zabaleno
    Kópia recenzie od Veru z notino.cz
    9. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krásna vôňa s nádychom luxusu.
    Renata B.
    27. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Totálna sprostosť
    .
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Jecto darček pre moju dcéru k Vianociam, veľmi sa teším na jej reakciu. Parfém poznám, patrí k mojim obľúbeným
    Oli
    16. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krásná svěží vůně, používám přes letní dny. Již několik let, neměním, lepší jsem nenašla.
    Kópia recenzie od Jana B. z notino.cz
    16. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Úžasná vůně
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    8. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Krásna vôňa, príjemná, svieža, som amx spokojná
    Dana V.
    5. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Naj.
    Oli
    4. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Vůně úžasná jako vždy .
    Jarmila S.
    3. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Vôňa veľmi pekná. Len ma zarazila akože tá pôvodná cena 84 eur. Je to klamstvo. Nikdy toľko nestála. Aj tých 32 eur je predražené. Tento parfém si kupujem roky a posledne cca pred 3 mesiacmi za 29 eur.
    Monika K.
    12. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. osvedčený výrobok
    Zdena
    12. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Pro milovníky citrusových vůní je Moschino I love love na léto ideální volba. Ráda se k ní v letních měsících vracím - už 15 let :-)
    Kópia recenzie od Jana K. z notino.cz
    23. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  20. ok
    Kópia recenzie od mr z notino.cz
    18. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?