Prejsť na hlavný obsah
Nikos Sculpture pour Homme toaletná voda pre mužov

Recenzie Nikos Sculpture pour Homme

toaletná voda pre mužov

Nikos Sculpture Homme je neobyčajne príťažlivá toaletná voda pre mužov, ktorá vyzdvihne vaše prednosti a okúzli všetkých vo vašom okolí.

Kúpiť

Nikos Sculpture Homme je neobyčajne príťažlivá toaletná voda pre mužov, ktorá vyzdvihne vaše prednosti a okúzli všetkých vo vašom okolí.

Kúpiť

Nikos Sculpture pour Homme recenzia20

4.4
29
6
2
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. typicky mužská vôňa, flakon moderný
    Božena H.
    28. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. oblíbená vůně pro muže, dárek
    Kópia recenzie od Hana K. z notino.cz
    11. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Tuhle vuni nosil muj byvaly pritel. Na mne pusobila jako ciste afrodiziakum. Volba vanocniho darku pro noveho pritele je jasna.....
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    10. decembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Proste skvela, zvláštní, jakoby z jiného světa. 😂 Spis taková exotická, ale výborná a jsem spolojenej, jak s celkovou vůni, tak s cenou, která je skoro zadarmo.🙄
    Kópia recenzie od Lucas A. z notino.cz
    11. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Super vôňa!!!!!!!!
    Andrea
    6. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Příjemná vůně ,jsem s ní naprosto spokojen .
    Kópia recenzie od AN_JP_0x652AA0C9A43B6ECAF07F73E517CFD638 z notino.cz
    4. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Kúpil som na základe recenzií - celkové hodnotenie 3 hviezdičky z dôvodu, že aj keď je vôňa perfektná tak nevydrží dlho.
    AN_JP_0x5BE40852D73CD12F3D997CE83F9E3247
    1. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Voní skvěle ...
    Kópia recenzie od AN_JP_0x8F5C4612F9CC75928E63D289E94815F8 z notino.cz
    28. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Skvělá vůně
    Kópia recenzie od Radim z notino.cz
    28. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Velké zklamaní, nekupovat naslepo!!! Divná, nevýrazná vůně.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x05943BD5174CF4B0CB02C068209394AB z notino.cz
    13. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vůně nevydrží
    Kópia recenzie od Pavel z notino.cz
    27. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Dlouho opravdu dlouho jsem hledal a...našel jsem ideální sexy vůni s dlouhou vydrží a skvělou cenou..Strčí hravě do kapsy mnohé známé značky, které navíc nosí kde jaký.. Jsem věčný hledatel ani ted nekoncim.. V žebříčku top 10..momentálně no.1. zatím.. Takový malý všední zázrak, ovšem s nevšedním účinkem
    Kópia recenzie od Arny z notino.cz
    18. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Sexy vůně.
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    7. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Pred par mesiacmi som nahodou natrafil na tuto vonu, a velmi mi pripominala detstvo. Par dni mi trvalo a rozpamatal som sa, ze ju v 90.-tych rokoch nosil moj bratranec, ktorybol o hodne starsi ako ja :) Pre mna je to jednoznacne TOP objav tejto sezony - aj ked ma tento parfem vyse 20. rokov.... Tato vona sa neda opisat, ma v sebe synteticke prvky, ale napriek tomu je velmi sofistikovana. Super na na jar a leto. Odporucam, pomer cena a kvalita je super :)
    Peter
    30. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Perfektni vune,vydrzi cely den ,luxusni a pritom nevtirava ,v lete osvezi a v zime zdvihne naladu
    Kópia recenzie od Antonin B. z notino.cz
    12. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Příjemná vůně,originální flakon....
    Kópia recenzie od Ivo z notino.cz
    31. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Koupil jsem už víckrát... a jedním slovem... Good :-)
    Kópia recenzie od Pablo z notino.cz
    22. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Super vôňa
    Ľubka
    14. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Vonu som kupoval naslepo po precitani recenzii na fragrantica.com. Ludia co hodnotia vonu po prvom streknuti, ci po jednom dni, by radsej hodnotit nemali. Zo zaciatku mi prisla akasi polosynteticka aj ked s peknym striedanim jednotlivych zloziek. Po kupe som uvazoval ci ju vratim, ale rozhodol som sa ju skusit aj dalej. A som spokojny. Hlava vone by mala byt citrusova- kvitnutie pomarancovnika, mandarinka, bergamot, citron.....uprimne, okrem kvitnutia pomarancovnika necitim nic ine a tato cast mi vobec nepride ako citrusova. Hlava odoznie pomerne rychlo po par minutach a prejde do srdca - ruza, jazmin, konvalinka....v tejto faze mi pride trosku zenska, ale zlozky nie su tak vyrazne. Zaklad ma nadpriemerne dlhu vydrz....tazko ho vsak hodnotit...jemne sladko kvetinovy....obcas citim daku syntetiku, inokedy zase nie. Celkovo je to prijemna vona aj na denne nosenie. Velmi dobra vo svojej cenovej kategorii, clovek by vsak nemal ocakavat projekciu "znackovych" voni.
    Miro
    27. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Milujem tuto vonu kupujem si ju uz 10 rokov ale teraz ju uz predavaju s mensou vydrzou.
    Zuzana
    24. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?