Prejsť na hlavný obsah
Nina Ricci L'Air du Temps toaletná voda pre ženy

Recenzie Nina Ricci L'Air du Temps

toaletná voda pre ženy

To, čo je dokonalé, netreba meniť a toaletná voda pre ženy Nina Ricci L'Air du Temps je toho dôkazom. Už desiatky rokov je pre mnoho žien jedinou vôňou, na ktorú nikdy nedajú dopustiť, lebo v sebe odráža absolútnu ženskosť a je aj oslavou nekonečnej mladosti.

Kúpiť

To, čo je dokonalé, netreba meniť a toaletná voda pre ženy Nina Ricci L'Air du Temps je toho dôkazom. Už desiatky rokov je pre mnoho žien jedinou vôňou, na ktorú nikdy nedajú dopustiť, lebo v sebe odráža absolútnu ženskosť a je aj oslavou nekonečnej mladosti.

Kúpiť

Nina Ricci L'Air du Temps recenzia20

4.6
47
6
4
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Mistrovský kousek...flakón , vůně i výdrž Byla jsem velmi mladá kdy jsem ho dostala.A s přestávjami mě provází .Kupovaka jsem ho i dceři, ale ta je na miderní.Tím ake nechci říci , že vůně je pro staré V obchodě v Paříži mi ho doporučili pro dceru s tím , že francouzky ho dostávají jako vstup dospělosti.Když jsem ho nosila mi kolikrát v práci má kolegyně říkala...že ji voním jako po koupeli....a co je větší kompliment být čisťoučká a svěží.Je ti mýdlivá vůně a co? To je špatné?
    Kópia recenzie od Jana P. z notino.cz
    4. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Nedoporučuji jako nákup naslepo, lepší je očichání v parfumerii, kde se občas vyskytuje. Kolikrát je za dost podobnou cenu jak na Notinu. Taky je dobré si zapamatovat, co vlastně očicháváte, zda EdT (bledě žlutá tekutina, prlivá, ostřejší, líp voní ve větru) nebo EdP (žlutá tekutina, hladší, jemnější). Silná vůně bílých karafiátů podpořená hřebíčkem a aldehydy je jedinečná, vydrží do dalšího dne, na povlečení po pár dnech ale získává nepříjemný ocásek. Nejlíp voní při dešti a sychravém počasí. Pokud nezbožňujete aldehydy, asi to bude chtít zvykání anebo jim poté propadnete/zatratíte je. Elegance ani speciální příležitost nejsou nutné, musí hlavně sednout s Vaším pachem kůže. Věk nositelky aspoň 25 až smrt. Pocitově je to velmi dámský mýdlový parfém dodávající nositelce sílu a optimismus. Flakon zbožňuju, je to krásný bytelný kus a budí pocit rozmazlování při používání. Příběh flakonu, vzniku parfému i filmy, kde si zahrál, je zajímavé čtení.
    Kópia recenzie od Robin z notino.cz
    14. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. som spokojná až na cenu- ale všetko je dražšie
    Elena K.
    8. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Paní Lenka měla pravdu ,nepříjemná jarová vůně ,velké zklamání!!!!!
    Kópia recenzie od Vladimír z notino.cz
    2. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Nadčasová, báječná klasika.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    6. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Taková nepříjemná jarová vůně
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    27. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Málokedy ma dokáže očariť nejaka vôňa. Neustále som chodila po parfumerkach a vyberala a skúšala a nikdy som nebola spokojná. Objednala som si ju na základe použivania a obľúbenosti iných žien a som spokojná. Prvý strek bol taky že..fuj smrad..ale nakoniec som sa zamilovala až tak že večer pred spaním musim ovoňať štuplíček voňavky inak nezaspím. Vážne,znie to divne ale som veľmi náročna na výber voňavky a málokedy sa mi niečo tak zapáči. Cenovo je vôňa v norme,ale naozaj.tie dnešne sladké vône tak to ja nemusím. Hľadala som kvalitu a naozaj musím povedať že tento parfém vymysleli neskutočne dobre. Takže mám radosť.
    Silvinka
    19. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Je hodně květinková
    Kópia recenzie od Monika L. z notino.cz
    11. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tato vůně je věčná a nikdy nezklame a hlavně, za celou dobu, co ji znám, je stále stejně krásná.
    Kópia recenzie od Jiřina Š. z notino.cz
    18. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. vše spolehlivě dodáno bez problémů
    Kópia recenzie od Taťána S. z notino.cz
    22. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Pro mě je L´air du temps stále nejlepší.
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    1. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nádherná,jemná,ale velmi intenzivní vůně,která je prověřená časem.Má nevtíravou vytrvalost,nikdy nepřichází do trpkých nebo vyčpělých tónů a pomalu a příjemně uniká do vzduchu.Je to letní parfém.Toaletní voda je,podle mě, jiskřivější a křehčí.Po třech letech jsem se do letošního parného léta k této úchvatné karafiátové vůni vrátila.
    Kópia recenzie od OD z notino.cz
    11. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Svieža & rozjasaná vôňa. Milujem.
    Veronika
    17. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Jemná nevtieravá vôňa pôsobí sviežo a žensky .
    AN_JP_0x2F0321793E8789432449371F0FA48B35
    15. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Nádherná vôňa, používam ju už veľa rokov a doteraz je pre mňa kráľovňou medzi vôňami. Občas použijem iné značky, ale vždy sa ku nej vrátim. Je naozaj nadčasová. Helena
    AN_JP_0x8F62E56D2EDA83C5474943C114297EFA
    18. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. klasická francúzska nadčasová vôňa, ktorá sa hodí ku každému veku
    AN_JP_0x3BDA40A70CA5F350AE6D8F0D63A7824B
    5. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Jsem věrná, vyzkoušela jsem i jiné, stále se vracím.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x93B923F367D2EECAAEF501DCC0EC4D66 z notino.cz
    8. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Je to jemná vôňa, nepríde mi staromódna, skôr nadčasová, neobťažuje, nebolí ma z nej hlava, aj okoliu je príjemná, nie je v nej nič extrémne či prenikavé, myslím, že aj výdrž má celkom slušnú, mne sadla, pre mňa veľmi príjemná, len sa mi nejako rýchlo míňa :-)
    AN_JP_0x16C6CD590448AF0DF00B9784697BBED4
    13. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Ľahká..........Čistá............Vzdušná............Jednoduchá.......... Nádherná.......... Pokojná...........Delikátna........... Upokojujúca.........
    AN_JP_0x2161152BF755E6BBCCB61F9EC4D3137D
    7. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Nestárnoucí klasika, ke které asi musí člověk dozrát, a to nemyslím věkem. Rozhodně je to ale luxusní záležitost, srovnání s laciným mýdlem je naprosto mimo. Prostě každému sedne něco jiného. Já se přikláním k hodnocení Antonie a stoprocentně souhlasím, je to vůně pro ženu na určité úrovni.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    24. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?