Prejsť na hlavný obsah
Nivea Baby ochranný krém proti chladu a vetru

Recenzie Nivea Baby

ochranný krém proti chladu a vetru

O pokožku svojich detí sa už nemusíte báť ani za mrazivých dní. Ideálnu starostlivosť im poskytne ochranný krém proti chladu a vetru Nivea Baby. Jeho špeciálne zloženie bez obsahu vody, zato s prídavkom nechtíka a pantenolu, sa stane nevyhnutným pomocníkom pred každou prechádzkou v nevľúdnom počasí.

Kúpiť

O pokožku svojich detí sa už nemusíte báť ani za mrazivých dní. Ideálnu starostlivosť im poskytne ochranný krém proti chladu a vetru Nivea Baby. Jeho špeciálne zloženie bez obsahu vody, zato s prídavkom nechtíka a pantenolu, sa stane nevyhnutným pomocníkom pred každou prechádzkou v nevľúdnom počasí.

Kúpiť

Nivea Baby recenzia13

4.8
12
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
Najnovšie
  1. Spokojnos
    Mária
    6. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Konečně krem, který se dá roztírat.
    Kópia recenzie od Ivana V. z notino.cz
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Kvalitní krém. Vhodný pro suchou pokožku.
    Kópia recenzie od Kája z notino.cz
    15. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. není vhodný pro citlivou dětskou pokožku
    Kópia recenzie od Nataliia z notino.cz
    1. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Najlepší krém na ochranu tváre deti proti chladu a vetru. Predtým som natierala deti Biodermou Cold Cream na tvár (cca 12€), avšak obsahoval aj vodu. Odkedy som skúsila tento, iný nekupujem.
    Viki
    19. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Tímto krémem mažeme dětem v zimě obličej, ale hlavně tvářičky. Děti jsou chráněny proti podráždění a vysušení. Skvělý krém.
    Kópia recenzie od Radmíra z notino.cz
    30. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Hůře se roztírá, je mastný, ale ochrání.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    18. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Plni svoj ucel.
    Slavomira T.
    14. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Dobře ochrání citlivý obličej dětí, mažeme od podzimu do jara pokaždé, když jdeme ven.
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    21. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Koupila jsem pro dceru do zimy,je úžasný
    Kópia recenzie od Jana V. z notino.cz
    19. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Používali jsme celé hory a syn i přes chladné počasí a vítr má krásně jemnou pokožku bez újmy. Používáme i mimo hory, když jdeme na procházku.
    Kópia recenzie od Beata z notino.cz
    25. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. krém používa manžel aj syn je výbrný
    marta
    11. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. tento krém je výborný, pomohol mi pri očnej dermatitíde
    Vladimíra
    30. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?