Prejsť na hlavný obsah
Nivea Men Fresh Kick gél na holenie pre mužov

Recenzie Nivea Men Fresh Kick

gél na holenie pre mužov

Chcete si čo najviac uľahčiť holenie a urobiť z neho maximálne príjemný proces? Prípravok na holenie Nivea Men Fresh Kick zaistí hladké kĺzanie holiaceho strojčeka a vďaka ochrane, ktorú poskytne pleti, umožní precízne oholenie každého chĺpka bez rizika podráždenia či poranenia ostrou britvou. Zabudnite na nepríjemné chvíle a pocity nepohodlia pri holení a užívajte si miesto toho hladký priebeh rutinného holenia s výsledkom, ktorým bude dokonale hladká tvár.

Kúpiť

Chcete si čo najviac uľahčiť holenie a urobiť z neho maximálne príjemný proces? Prípravok na holenie Nivea Men Fresh Kick zaistí hladké kĺzanie holiaceho strojčeka a vďaka ochrane, ktorú poskytne pleti, umožní precízne oholenie každého chĺpka bez rizika podráždenia či poranenia ostrou britvou. Zabudnite na nepríjemné chvíle a pocity nepohodlia pri holení a užívajte si miesto toho hladký priebeh rutinného holenia s výsledkom, ktorým bude dokonale hladká tvár.

Kúpiť

Nivea Men Fresh Kick recenzia19

4.9
17
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Osvěžuje pokožku, chrání pleť před podrážděním.
    Kópia recenzie od Jiří z notino.cz
    1. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Pokožku při holení zklidňuje a holí se s ním hezky. Super.
    Kópia recenzie od Lukáš z notino.cz
    6. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Gel na holení, který se mění na pěnu. Holí se s ním skvěle.
    Kópia recenzie od Vraťa z notino.cz
    6. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Holenie s týmto gélom je v pohode. Je to lepšie ako s penou. Gél je osviežujúci a na tvári príjemný.
    Michal P.
    10. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. dobrý gél na holenie, jednoduchá aplikácia a nedráždi
    Marek
    1. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Nedráždí pokožku, jsem spokojený
    Kópia recenzie od Tom z notino.cz
    1. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Super gel na holení, který se po aplikaci vody promění v pěnu. Pokožka je krásně hebká a není po holení podrážděná.
    Kópia recenzie od Ondřej z notino.cz
    30. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Po holení mívám podrážděnou pokožku, ale od té doby co používám tento gel, je to mnohem lepší.
    Kópia recenzie od Martin z notino.cz
    25. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Gél príjemne osvieži pokožku a kože po ňom nie je podráždená.
    Luboš
    25. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. S gélom som spokojná. Pleť je po holení krásne jemná a hydratovaná. Príjemná vôňa.
    Paťa
    24. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Hezky oholí a nedráždí pokožku. Za mě super.
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    24. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Přítel má radši na holení gely než pěnu a tento gel si chválí, že je na tváři příjemný a osvěžující.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    23. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Skvelý gél na holenie, ktorý pekne vonia a nedráždi pleť. Určite to nebude moje posledně balenia.
    Tom
    18. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Gel na holení od značky Nivea jsou mojí stálicí už několik let a neměnil bych. Tento je navíc příjemně osvěžující a chladivý, Spokojenost.
    Kópia recenzie od Ondřej z notino.cz
    18. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Gel používám už nějakou dobu, jsem velmi spokojen. Nivea je klasika
    Kópia recenzie od Tobias z notino.cz
    17. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Holím si s penou nohy a je super. Žiadne podráždenie, svrbenie ani červené bodky.
    emka
    17. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Velmi kvalitní
    Kópia recenzie od AN_JP_0x6B86836F271ADCCDEF6474D18D255DCE z notino.cz
    17. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Normálka. Chladivý příjemný pocit. Já i přítel máme značku nivea moc rádi kupujeme více věcí a spokojenost.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    10. mája 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. nikdy nezklame
    Kópia recenzie od JIRKA z notino.cz
    16. októbra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?