Prejsť na hlavný obsah
Nivea Q10 Plus spevňujúce telové mlieko pre suchú pokožku

Recenzie Nivea Q10 Plus

spevňujúce telové mlieko pre suchú pokožku

Chýba vašej pokožke pevnosť a hydratácia? Koenzým Q10 je prirodzenou súčasťou pokožky, no s pribúdajúcim vekom sa jeho hladina znižuje. Spevňujúce telové mlieko pre suchú pokožku Nivea Q10 Plus hladinu koenzýmu Q10 opäť vyrovnáva, posilňuje pokožku a dodáva jej energiu. Už po 10 dňoch pravidelného používania tak bude viditeľne pevnejšia a pružnejšia.

9,43s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Chýba vašej pokožke pevnosť a hydratácia? Koenzým Q10 je prirodzenou súčasťou pokožky, no s pribúdajúcim vekom sa jeho hladina znižuje. Spevňujúce telové mlieko pre suchú pokožku Nivea Q10 Plus hladinu koenzýmu Q10 opäť vyrovnáva, posilňuje pokožku a dodáva jej energiu. Už po 10 dňoch pravidelného používania tak bude viditeľne pevnejšia a pružnejšia.

Kúpiť

Nivea Q10 Plus recenzia18

4.8
18
3
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Toto tělové mléko kombinuji každý den s tónovacím tělovým mlékem. Používám ho každý večer před spaním. Pokožku nemám nikdy vysušenou, ale krásně jemnou a hebkou na dotek.
    Kópia recenzie od Nella z notino.cz
    30. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Tyto krémy já prostě zbožňuji. Krásně voní a ten efekt po pravidelném používání je prostě super.
    Kópia recenzie od Adéla z notino.cz
    31. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Díky pravidelnému používání, mám opravdu pocit, že je má pokožka pevnější. Mléko je velice příjemné, pokožka je hezky vláčná a voňavá.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    26. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. rychle se vstřebá kůže je vláčná a hydratovaná krásně voní zpevňující efekt jsem nezaznamenala :-( což je jediné mínus
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    28. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Za mě super. Používám pravidelně a vidím výsledky. Krásně voní a je i výživné. Jediné mínus je, že se musí rychle rozetřít. Budu kupovat pravidelně.
    Kópia recenzie od P z notino.cz
    13. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Žiadne viditeľné spevnenie sa nedeje, ale to sa ani nedá očakávať za tú cenu. Zato veľmi príjemné telové mlieko, vhodné aj pre citlivú pokožku.
    Adriána K.
    9. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Výborne sa nanáša, nezanecháva mapy ani mastný film. Príjemná vôňa a už po 4 dňoch som si všimla, že pokožka je vlacnejšia a napnutejšia.
    Gabriela M.
    13. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Uplne nevim jestli to funguje na zpevnění,mažu se opravdu poctivě a zatim zadne vysledky ale kuze je vláčna 🙂👍
    Kópia recenzie od Monika C. z notino.cz
    11. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krásne vonia a dobre sa rozotiera, má dobrú konzistenciu.
    Naty
    25. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. príjemné, proste nivea
    marianna
    23. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Lepsie cena ako kdekolvek v drogerii, oplati sa kupit.
    Zuzana
    2. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krásně vyživuje i voní, má příjemnou konzistenci a pumpička je praktická, jen to nevyškrabete až do dna jak to bývá :-) Za mě spokojenost.
    Kópia recenzie od Mirka z notino.cz
    18. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Vyborne telove mliecko. Kupila som si ho len na vykusanie na letnu dovolenku k moru a naozaj mozem len dalej odporucit. Super hydratuje a zvlacnuje vysusenu a slnku vystavenu pokozku. Velka spokojnost.
    Gabika
    26. augusta 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Výborné telové mlieko na suchú pokožku.
    Gabika
    1. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. toto mléko mám poprvé a o proti mléku pro normální pokožku je znát , že je " výživnější " . já jsem spokojená.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x59A69EC6D8F6B6B6CB9AC641D8219862 z notino.cz
    17. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Toto telové mlieko je vynikajúce, na suchú pokožku je super
    Marika
    27. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Dobře se vtírá a hydratuje suchou pokožku, používám ho už dlouhodobě.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    6. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Příjemné mléko, krásně hydratuje suchou pokožku, zda i zpevňuje poznám časem, zatím používám krátce, ale cítím se po aplikaci příjemně.
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    22. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?