Prejsť na hlavný obsah
Nuxe Huile Prodigieuse multifunkčný suchý olej na tvár, telo a vlasy

Recenzie Nuxe Huile Prodigieuse

multifunkčný suchý olej na tvár, telo a vlasy

Doprajte svojej pokožke luxusnú starostlivosť. Multifunkčný suchý olej Nuxe Huile Prodigieuse® obsahuje vzácne prírodné oleje a hĺbkovo tak vyživuje vašu tvár, telo aj vlasy. Navyše obsahuje nádhernú parfumáciu, ktorú budete jednoducho milovať.

Kúpiť

Doprajte svojej pokožke luxusnú starostlivosť. Multifunkčný suchý olej Nuxe Huile Prodigieuse® obsahuje vzácne prírodné oleje a hĺbkovo tak vyživuje vašu tvár, telo aj vlasy. Navyše obsahuje nádhernú parfumáciu, ktorú budete jednoducho milovať.

Kúpiť

Nuxe Huile Prodigieuse recenzia20

4.7
238
24
14
6
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Používám spoustu let na pleť i vlasy a jsem velice spokojena. Příjemná vůně :)
    Kópia recenzie od Danka z notino.cz
    7. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Prijemny olejicek
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    20. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Miluju multifunkční produkty :) nádherně voní, hezky se aplikuje. Používám ho především na tělo a na vlasy. Možná bude pro někoho hodně mastný ale není to tak hrozné. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Salma z notino.cz
    13. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Multifunkční záležitost, tudíž na cesty naprosto ideální, na pleť, tělo i vlasy. Nádherně voní, nezanechává mastný film, vlasy jsou hebké, vřele doporučuji !!! ...a ta vůně je neskutečná :-)
    Kópia recenzie od Šárka H. z notino.cz
    9. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Vonia neuveriteľne! Používam ho na suché vlasy každý deň trošičku a potom rozčešem, sú po ňom krásne prevoňané, lesklé a jemné, a vôbec nie mastné! Na telo je tiež príjemný, pokožka je po ňom jemná a voňavá. Nezanechá mastný film a rýchlo sa vsiakne. Odporúčam všetkými desiatimi:)
    Ema
    24. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Veliká spokojenost! Musím zjistit, jestli je i větší balení.
    Kópia recenzie od Milena z notino.cz
    29. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Miluju oleje Nuxe ...nesmí mi chybět ...je výborný ...když jedete na dovču nebo prostě někam na výlet ..je všestranný na cokoliv tahám ho všude ...a ta vůně božská ..za mě top !
    Kópia recenzie od Jindriska H. z notino.cz
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Olej mi vyhovuje, je dobře roztíratelný a příjemně voní.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    15. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Svaty gral na vlasy, aplikuji malinko do konecku kazdy vecer a od doby co jej pouzivam nejsou vlasy vubec roztrepene ani suche (minimalne roztepene samozrejme v urcite delce tomu nejde predejit na 100%, ale zadne poskozeni neni viditelne a najit roztepeny konecek je prace na par minut). Nemasti vlasy, nezatezuje je a nadherne po nem voni.
    Kópia recenzie od Sára S. z notino.cz
    1. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Toto je moja dlhoročná láska, nepoznám lepší multifunkčný olej,rozmaznáva pokožku,vlasy,pleť,plus nádherne vonia.Asi ma nikdy neomrzí .
    Martina L.
    31. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Objednala jsem na základě doporuceni, používám krátce. Zatim jsem spokojená.
    Kópia recenzie od Zdena 70 l. z notino.cz
    24. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. velmi příjemný olej, který opravdu nezanechává pocit mastnoty. krásně voní, pokožka hladká, doporučuji a děkuji :)
    Kópia recenzie od Radushka z notino.cz
    12. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Nikdy nesklame a s jej pouzivanim som maximalne spokojna. Olej sa rychlo vstrebe do pokozky. Velmi ucinne posobi vo vlasoch, staci par kvapiek a ucinok je zjavny. Pokozka na tele po pouziti ma prirodzenu a zaroven jemne zamatovu strukturu.strukturu
    Jana T.
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Já jsem spokojená. Můžu olej použít na obličej, vlasy nebo na pleť. Mně vůně vyhovuje, ale je opravdu silná, ale po několika hodinách je pryč. Takže nevydrží moc dlouho. Ale mně se moc líbí a je vhodná i pro muže, takže unisex. Jsem spokojená, je to takový malý poklad. Za mě olej doporučuji!
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    12. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Čekala jsem víc. Velmi silně parfemovaný, občas se mi až motala hlava, když jsem si ho dalsa na obličej. Vůbec se do kůže nevpíjel, jen na pleti leží (a to mám sužší smíšenou pleť). A o nějakém hydratačním efektu není ani řeč. Ani na vlasy se nehodí. V létě jsem část spotřebovala aspoň na tělo (paže), ale teď v zimě se na mastné ruce natřené olejem tak akorát lepí rukávy (i po 10-ti minutách vztřebávání).
    Kópia recenzie od Dominika z notino.cz
    18. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Používám tento výrobek již několik let a jsem s ním velice spokojena, je jemný a příjemně voní.
    Kópia recenzie od Sarka P. z notino.cz
    2. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Skvělý
    Kópia recenzie od Zdena C. z notino.cz
    25. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Příjemná vůně léta a slunce. Na pleť výborný, nic jiného již k němu nepožívám. Na vlasech bohužel v mém případě zůstává po oleji mastný dojem.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    15. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Krásná vůně
    Kópia recenzie od Zuzana z notino.cz
    15. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  20. Dostala jsem jako dárek od kamarádky. Vůně se mi vůbec nelíbí. Nemohu proto používat. Škoda. Tak jak tady už bylo napsáno, pro starou babičku. To mne hned napadlo, když jsem přivoněla. Nedoporučuji kupovat jako dárek.
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    9. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?