Prejsť na hlavný obsah
Oriflame Enigma toaletná voda pre ženy

Recenzie Oriflame Enigma

toaletná voda pre ženy

Osloboďte svoje zvodné vnútorné ja a všetky skryté pokušenia. Toaletná voda Oriflame Enigma žiari tajomnou silou, záhadou, ktorú bude chcieť každý rozlúštiť. Vtiahnite svoje okolie do siločiar tejto intenzívnej vône, ktorá pôsobí rovnako príťažlivo ako magnet.

Kúpiť

Osloboďte svoje zvodné vnútorné ja a všetky skryté pokušenia. Toaletná voda Oriflame Enigma žiari tajomnou silou, záhadou, ktorú bude chcieť každý rozlúštiť. Vtiahnite svoje okolie do siločiar tejto intenzívnej vône, ktorá pôsobí rovnako príťažlivo ako magnet.

Kúpiť

Oriflame Enigma recenzia20

4.8
23
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Příjemná kořeněná dámská vůně.
    Kópia recenzie od Petra Z. z notino.cz
    7. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Enigmu miluju už roky ❤
    Kópia recenzie od Karolína z notino.cz
    10. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. +
    Kópia recenzie od . z notino.cz
    5. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Výborná akurát pre mna
    Nezname
    9. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Krásná těžší vůně, hodně kořeněná, intentivní,dlouho vydrží. Koupila jsem ho mamince, protože je to její srdcová záležitost.
    Kópia recenzie od Lenka K. z notino.cz
    10. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Miluji tuto vůni objednala jsem si ji po druhé :)
    Kópia recenzie od Marie z notino.cz
    6. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Táto vôňa je na môj vkus veľmi ťažká, nekupovala by som ju radšej naslepo, výdrž je ale veľmi dlhá.🙂
    MaJa
    28. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Používám ji léta, a max. spokojenost
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    22. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Kořeněná vůně od Oriflame. Ráda se k ní vracím
    Kópia recenzie od Jaroslava M. z notino.cz
    8. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Spokojenost
    Kópia recenzie od Natty z notino.cz
    2. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Produkt používam už dlhšiu dobu a som s ním spokojná
    AN_JP_0x71E629AB8215474CAAB90DC7E903FD0A
    30. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. milujem tuto vonu super
    AN_JP_0xEEB9E56CF368710EEA9535D8BABC847C
    15. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Krásná vůně
    Kópia recenzie od AN_JP_0x329C6C50B26BE8376C21FD50E74D7C65 z notino.cz
    6. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Intenzivní, osobitá vůně. Na zimu ideální.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    18. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. mne táto vôňa nesadla..nie je škaredá, ale nevedela som sa s ňou stotožniť...smrdela mi...
    Silvia
    3. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. nádherná vůně
    Kópia recenzie od Renata z notino.cz
    24. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Som typ zeny ktora neznesie dva krat po sebe tu istu vonu, balzam na pery a podobne. Jednoducho mi toaletna voda alebo parfem po druhy krat uz nevonaju a mam problem ich minut. Enigma je jedina vona ku ktorej sa vraciam odkedy prisla na trh. Top vona, najma na zimu. Milujem ju.
    Zuzana
    20. novembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. krásná vůně
    Kópia recenzie od Jiřina z notino.cz
    13. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. skvělá vůně
    Kópia recenzie od Radmila z notino.cz
    5. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. najlepší parfém na zimu, je trošku ťažký a korenistý ale vydrží dlho ........
    ĺubomíra
    15. februára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?