Prejsť na hlavný obsah
Rabanne Invictus toaletná voda pre mužov

Recenzie Rabanne Invictus

toaletná voda pre mužov

Sila, dynamika a energia reprezentujú vôňu, v ktorej sa prelína divoká sviežosť a živočíšna zmyselnosť. Toaletná voda pre mužov Rabanne Invictus je určená pre absolútneho hrdinu, ktorý je vyzývaný bohmi a zároveň má ich požehnanie.

Kúpiť

Sila, dynamika a energia reprezentujú vôňu, v ktorej sa prelína divoká sviežosť a živočíšna zmyselnosť. Toaletná voda pre mužov Rabanne Invictus je určená pre absolútneho hrdinu, ktorý je vyzývaný bohmi a zároveň má ich požehnanie.

Kúpiť

Rabanne Invictus recenzia20

4.6
94
10
3
3
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Koupeno jako dárek a velké zklamaní. Vůně po chvilce vyprchá. Rozhodně ji už nekoupím.
    Kópia recenzie od Monika S. z notino.cz
    28. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Úžasná vůně, nadherně zabalené..🥰 děkuji..
    Kópia recenzie od Pavla z notino.cz
    22. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Velmi pěkná vůně, ale rychle vyprchá. To bylo naposledy, co jsem si koupil toaletní vodu.
    Kópia recenzie od Dmytro z notino.cz
    28. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Recenzie ako keby to bolo univerzálne afrodiziakum, ale vôňa not great not terrible. Aspoň vydrží ako tak dlho.
    Pavol
    27. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Sveze sladsi vune
    Kópia recenzie od Petr z notino.cz
    20. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Ověřená klasika, používám již delší dobu, mínus dávám vysoké ceně, proto střídám se stejnou vůní od Aristei, při mé spotřebě bych se nedoplatil.
    Kópia recenzie od Tomáš z notino.cz
    5. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Všetko na 1 ****
    Nikoleta
    4. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Svěží citrusová vůně, lehce sladká. Perfektní letní vůně na každodenní nošení. Vzhled flakonu by mohl být jiný.
    Kópia recenzie od Honza z notino.cz
    19. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  9. Měl jsem ji možnost vyzkoušet a musím říct, že jsem byl velmi mile překvapen. Vůně je velmi intenzivní, ale ne příliš dráždivá a přirozená, takže vydrží po celý den. Určitě bych ji doporučil všem, kteří hledají novou oblíbenou vůni pro každodenní nošení.
    Kópia recenzie od Martin z notino.cz
    15. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Vůně krásně drží a neomrzí. Rád se k ní vracím.
    Kópia recenzie od Petr z notino.cz
    14. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  11. Naprosto perfektná voňa. Je svieža, skladká tak akurát, príjemná a za mňa ideálna na každodenné nosenie. Možem iba odporučiť.
    Jano
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Dal som ho priateľovi na Valentína a je to top. Vďaka:)
    Laura
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Jedna z mála vůní, která je příjemná, a dá se používat každý den, je intenzivní ale není nijak výrazná. Moc doporučuji i jako dárek pro muže.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    13. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Moc příjemná vůně. Voní spíše sladce a já ho používám jako letní parfém, každopádně se hodí i pro každodenní užívání. Komu voní Paco Rabane, tak určitě zkuste i Invictus :)
    Kópia recenzie od Petr z notino.cz
    28. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. krásná, nevšední a zajímavá vůně. Velice moderní, sladká tak jak to mám rád. Je taková středně těžší,ale nic hrozného, neobětuje. Bude dělat společnost v mojí sbírce top vůní.
    Kópia recenzie od Hody z notino.cz
    24. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Velice příjemná vůně, která neomrzí.
    Kópia recenzie od Daniel z notino.cz
    22. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  17. Invictus kupuji už poněkolikáté. Nikdy nezklamal. Skvělá výdrž, office friendly, příjemná a neotřelá vůně v nezaměnitelném flakonu.
    Kópia recenzie od David z notino.cz
    17. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Nádherná vůně
    Kópia recenzie od Patricie G. z notino.cz
    26. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  19. Ne voni mi vubec, nej slabši a horšy Pacco rabanne jsem použival, jinak pacco rabanne ma vše dobre parfemi
    Kópia recenzie od Zudi z notino.cz
    25. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Za mě je jedna z nej. Je To Super svěží vůně, která vydrží
    Kópia recenzie od Alexander z notino.cz
    24. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?