Prejsť na hlavný obsah
Rabanne Ultraviolet parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Rabanne Ultraviolet

parfumovaná voda pre ženy

Poddajte sa emócii, ktorú síce neuvidíte, ale zato ju môžete dokonale precítiť. Ikonická parfumovaná voda pre ženy Rabanne Ultraviolet vás bude znovu a znovu okúzľovať lákavým spojením ostrých čili papričiek s tónmi jazmínu a vanilky.

Kúpiť

Poddajte sa emócii, ktorú síce neuvidíte, ale zato ju môžete dokonale precítiť. Ikonická parfumovaná voda pre ženy Rabanne Ultraviolet vás bude znovu a znovu okúzľovať lákavým spojením ostrých čili papričiek s tónmi jazmínu a vanilky.

Kúpiť

Rabanne Ultraviolet recenzia20

4.6
39
6
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Tato vůně mě zprvu moc nezaujala, ale dávám ji šanci a používám ji po umytí hlavy do vlasů. Takhle je mi příjemná.
    Kópia recenzie od Maruška z notino.cz
    13. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Tato vůně mi připomíná nějakou starou voňavku. Před koupí určitě doporučuji vyzkoušet, nemusí sednout každému. Nelíbí se mi ani design flakónu.
    Kópia recenzie od Maruška z notino.cz
    29. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Moje topka už spoustu let
    Kópia recenzie od Ilona M. z notino.cz
    25. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Nikdy,nikdy mě neomrzí!A to ji používám už nejméně 20 let!!!
    Kópia recenzie od Zdeňka z notino.cz
    12. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Klasika již 20 let. Příjemná fialka, svěží, jedinečná.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    21. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Skvělá vůně
    Kópia recenzie od Andy z notino.cz
    18. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. parfem ok dodani druhy den super diky
    Kópia recenzie od Petr K. z notino.cz
    9. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Klasika z dielne Paco Rabanne, len. škoda, že sa vôni nedostáva toľko pozornosti, ako iným, nakoľko ide o naozaj krásnu kvetinovú vôňu, v ktorej - ako i názov napovedá - kraľujú fialky.
    Alex
    1. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Vonia mi po kvetinách a santalovom dreve. Zaujímavá kombinácia, mám len vzorku, ale veľké balenie si asi nekúpim.
    Simča
    9. augusta 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Je proste ina. Bud vam sadne, alebo nie. Ja ju mam rada,minula som 3 ;)
    AN_JP_0x2347DADF80AE001BBB26A327EE887F37
    2. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vôňa, ktorá mi bude už navždy pripomínať moju sestru. Táto vôňa, to je ona. Používa ju vyše 10 rokov. Vôňa nie je celkom moja typická, ale páči sa mi a rozhodne je VEĽMI neobyčajná a intenzívna. Kvalitné zloženie, ktoré veľmi dlho vydrží. Nekupovať na slepo. Túto vôňu buď milujete alebo nenávidíte:)
    AN_JP_0x6D80F1166B5F079C10893D424D132441
    14. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Používám jí už velmi dlouho a vždy se k ní zase vracím
    Kópia recenzie od Brigita z notino.cz
    22. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. mam verziu 80ml, zostalo v nom 30ml, predam za 15eur... [email protected]
    AN_JP_0xA65650164F4A66395813DAB88DFF5A10
    25. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Je to možné, aby sa človeku tak pomenili čuchové bunky? Dámy, aj vám sa stáva, že na začiatku sa vám vôňa zdá hrozná a vyslovene vám páchne a po istej dobe vás doslova nadchne? Mne sa to už stalo s pár parfémami a najvýraznešie som to pocítila pri tomto Ultraviolet, na ktorý som tu nedávno doslova nabrýzgala, no a po čase si vravím: nie je možné, aby bol až tak zlý...a tak som ho po pár mesiacov vyskúšala a po 2 hodkách, ako som vysávala byt, som sa do tejto vône doslova zamilovala, zrazu som si nevedela predstaviť nemať ju, tak emocionálne so mnou zrástla, tak úžasná sa mi zdala byť...a to mám s čím porovnať, keďže mám zbierku vyše 50 parfémov od výmyslu sveta... Je to zvláštne, ale mám taký pocit, že na začiatku sú tie vonné esencie vo flakóne také "usedené", či "uležané", a až po viacerých nástrekoch z nich začne prýštiť tá esencia, ktorá má, zo začiatku je to také "ztuchnuté", cítiť iba niektoré zložky v nerovnováhe a to smrdí...si ja o tom myslím toto... Ultraviolet je vskutku nádherná, mnohovrstvová vôňa s výrazom a hĺbkou, je v nej skrytý veľmi zaujímavý príbeh!
    AN_JP_0x977324122C7198DCE023C30E488C6CF6
    22. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Je to možné, aby sa človeku tak pomenili čuchové bunky? Dámy, aj vám sa stáva, že na začiatku sa vám vôňa zdá hrozná a vyslovene vám páchne a po istej dobe vás doslova nadchne? Mne sa to už stalo s pár parfémami a najvýraznešie som to pocítila pri tomto Ultraviolet, na ktorý som tu nedávno doslova nabrýzgala, no a po čase si vravím: nie je možné, aby bol až tak zlý...a tak som ho po pár mesiacov vyskúšala a po 2 hodkách, ako som vysávala byt, som sa do tejto vône doslova zamilovala, zrazu som si nevedela predstaviť nemať ju, tak emocionálne so mnou zrástla, tak úžasná sa mi zdala byť...a to mám s čím porovnať, keďže mám zbierku vyše 50 parfémov od výmyslu sveta... Je to zvláštne, ale mám taký pocit, že na začiatku sú tie vonné esencie vo flakóne také "usedené", či "uležané", a až po viacerých nástrekoch z nich začne prýštiť tá esencia, ktorá má, zo začiatku je to také "ztuchnuté", cítiť iba niektoré zložky v nerovnováhe a to smrdí...si ja o tom myslím... Ultraviolet je vskutku nádherná, mnohovrstvová vôňa s výrazom a hĺbkou, je v nej skrytý veľmi zaujímavý príbeh!
    AN_JP_0x977324122C7198DCE023C30E488C6CF6
    22. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Táto vôňa nikdy nesklame uzastna dlho vydrží... Super
    Katarína
    6. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Skvělá svěží vůně.Doporučuji...
    Kópia recenzie od AN_JP_0x534995A93D3897AA757C70D11D25A021 z notino.cz
    20. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Pro mě krásná intenzivní vůně s dlouhou výdrží, zajímavá, neotřelá... Znám ji už roky a vždy se k ní po čase vracím........nikdy mě neomrzí Doporučuji...
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    10. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Je úplně jiná, než všechny ostatní vůně - to mi vyhovuje, dává mi pocit vyjímečnosti. Úžasný pocit.
    Kópia recenzie od Vlaďka z notino.cz
    9. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Používam túto vôňu už takmer 15 rokov, je báječná a som ňou typická pre moje okolie. Doporučujem.
    Iveta
    21. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?