Prejsť na hlavný obsah
Rasasi Daarej Pour Homme parfumovaná voda pre mužov

Recenzie Rasasi Daarej Pour Homme

parfumovaná voda pre mužov

Očarte každú spoločnosť nenútenou eleganciou. Pikantná pánska parfumovaná voda Rasasi Daarej Pour Homme vyjadrí vašu charizmu, zdravé sebavedomie aj pevný charakter. Prostredníctvom orientálno-korenistej vône ľahko predvediete koketné a zároveň romantické predstavenie, pri ktorom sa roztopí srdce všetkých prítomných dám.

Kúpiť

Očarte každú spoločnosť nenútenou eleganciou. Pikantná pánska parfumovaná voda Rasasi Daarej Pour Homme vyjadrí vašu charizmu, zdravé sebavedomie aj pevný charakter. Prostredníctvom orientálno-korenistej vône ľahko predvediete koketné a zároveň romantické predstavenie, pri ktorom sa roztopí srdce všetkých prítomných dám.

Kúpiť

Rasasi Daarej Pour Homme recenzia20

4.5
20
6
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. ze začátku je to takový umělý, vůně mně připadá trochu mentolová ale zase se musí říct že je zase dost unikátní.
    Kópia recenzie od dan z notino.cz
    24. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Vůně je zajímá taková kterou jentak na někom neucítíte takže se budete aspon od jiných lišit, výdrž bohužel ale nic moc
    Kópia recenzie od john c. z notino.cz
    16. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. koupeno na slepo , velká spokojenost
    Kópia recenzie od Mara z notino.cz
    16. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Super vůně, mění se každé 2h. Vydrží cca 6 až 8 hodin.
    Kópia recenzie od Martin B. z notino.cz
    4. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Náhodný kup pro syna, velká spokojenost
    Kópia recenzie od Hoferová z notino.cz
    1. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Tento parfém má moc nezaujal. Je pre mňa nevýrazný a niečo mi tam vadí...možno rasca... neviem. Ale nedajte sa mojim názorom odradiť, podľa recenzií sa páči veľa ľudom.
    Jaroslav K.
    31. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. opakovaný nákup,super kvalita i cena
    Kópia recenzie od sia z notino.cz
    10. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Veľmi príjemný parfém
    Peter
    20. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Super vôňa , porazí aj parfumy za 100eu
    Džono
    5. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. fakt zvlastna vona, nieco ako sladkokysle cukriky, citit tam trochu aj tu rascu, co mi mozno aj trochu vadi, neviem to opisat, najprv sa mi fakt nepacila, ale cim dalej ju pouzivam, tym sa mi viac paci
    vlado
    10. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Další z oblíbených vůní. Spokojenost.
    Kópia recenzie od Jaroslav z notino.cz
    13. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Vôňa bola kupovaná len na základe recenzií. V tejto cenovej kategórii sa zriedka dá nájsť vôňa takéhoto charakteru. Je veľmi veľkým prekvapením do mojej zbierky o ktorom však môžem zatiaľ hovoriť len v neutrálnej rovine. Výdrž je enormná, po dvoch sprchách a dvoch nociach bolo stále jemne cítiť dva streky na ruke. Čo sa týka vône, keďže som mladší človek, trúfam si povedať, že je skôr výhodnejšou alternatívou pre starších a nie tak úplne na bežné nosenie i to výhradne len do chladného počasia a viac menej v exteriéri. Stačia naozaj 1 až 2 streky. Vôňa je na začiatku až nepríjemne silná, postupom času sa však zredukuje do omnoho príjemnejších hodnôt základov samotnej vône. 100 ml vidím na menej časté používanie na 4 roky. Pomer ceny a kvality je však takmer bezkonkurenčný.
    Tomáš
    11. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Veľmi príjemná vôňa...za tu cenu je to neskutočne dobrý deal
    Aegon
    28. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Velmi silný a velmi dobrý moj muž velmi spokojeni
    Kópia recenzie od Andrea z notino.cz
    3. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Pro mě i mé okolí jedna z nejlepších vůní. Naprostá spokojenost.
    Kópia recenzie od Černý z notino.cz
    17. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. neurazí, avšak čakal som viac orientálnu vôňu
    Sebaastian
    16. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. velmi pekna vona..moc sa mi paci..dlho vydrzi..som velmi spokojny
    AN_JP_0x4C43ACA8981162EBE968C30CA3892AA2
    23. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Perfektná vôňa.Dlho vydrží a na oblečení ešte dlhšie... Odporúčam...
    AN_JP_0x473157E95BE6619C01279A081D7F6139
    23. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. A nice substitute for the discontinued Valentino V. Almost the same scent, very good quality. A crowd pleasing. Very distinct, but at the same time familiar. Sweet but not candy like. Elegant and long lasting.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x989698BCE9467FEB84C907B2E0FF4B80 z notino.cz
    29. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Krasna
    Kópia recenzie od AN_JP_0xC32FD3E5487F58E3E17C1DD200A0FD8F z notino.cz
    24. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?