Prejsť na hlavný obsah
Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba parfumovaná voda unisex

Recenzie Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba

parfumovaná voda unisex

Pre každého. Bez rozdielu. Unisex parfumovaná voda Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba sa skvele hodí ako pre ženy, tak aj pre mužov, a nechá naplno vyniknúť vašu osobnosť.

Kúpiť

Pre každého. Bez rozdielu. Unisex parfumovaná voda Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba sa skvele hodí ako pre ženy, tak aj pre mužov, a nechá naplno vyniknúť vašu osobnosť.

Kúpiť

Rasasi Dhan Al Oudh Al Nokhba recenzia14

4.0
8
2
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Pre mňa táto vôňa bola výzva, na základe recenzií som si povedala, že ju vyskúšam. Mám rada vynimočné, netradičné, orientálne, možno trochu živočíšne korenené oudové vône a táto to naplňuje vrchovato. Je úžasná, plná, animálna, koreneno-ovocná orientálna začmudená oudová malina. Mne sedí úplne neuveriteľne, akoby bola vyrobená pre mňa. Dnes sa ma spýtala známa, čím voniam, že sa tá vôňa v priebehu rozhovoru mení, akoby bola živá, veľmi sa čudovala, že niečo také ešte nikdy necítila. Keď sa dozvedela, že je to orient, arábia, bola v šoku. Niečo tak iné, ako sú tradičné vône Európy. Je fantastická, úchvatná, nezabudnuteľná, ale pozor, unesie ju len silná výrazná osobnosť. Za mňa všetkými desiatimi, len si ju dopredu vyskúšajte, alebo kupujte s tým, že ju možno zahodíte/darujete
    Mgr.Zdenka
    31. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Som fanúšikom temnejších orientálnych vôní, takže som nečakal žiadnu nežnú kvetinku, ale táto kompozícia ma mimoriadne nemilo prekvapila, pretože je až surovo brutálna. Je dokonca za hranicou toho, čo je (ešte) vôňa a (už) zápach. Radosť mi to rozhodne neprinieslo, v Oriente existuje aj kultivovanejšie parfumérske remeslo. Približne takto zrejme páchne chatrč v slume niekde v Kalkate. Malinu a karamel tam necítim vôbec, naopak je tam pomerne silný kyslý „tón“ – Ursula, ktorá tu píše o „pocikaných zajacoch“ má pravdu, ale na rozdiel odo mňa vôňu ocenila. Možno len nie som cieľová skupina.
    Jozef
    13. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Tak kúpil.xom si to podľa recenzií a dlho xom váhal ale nakoniec som si ju kúpil. Flakón krásny a vôňa ozaj osobitá a musí si nájsť pacienta ktorý ju bude nosiť a bude ju vedieť nosiť. Je to oudová vôňa ale taká pravá nie odľahčená. Maliny tam cítiť iba v pozadí a vonia to ako stará skriňa kde je nejaké ovocie . Ale ak vám na koži sadne tak je krásna vôňa. A určite do zimy. Do tuhej zimy.
    Milan V.
    7. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Po veľmi dlhom váhaní a čítaní rozporuplných recenzií som neodolala. Moja zvedavosť ma premohla a objednala som si vôňu aj za cenu, že parfém sa mi nebude páčiť. Prvý pokus nevyšiel celkom podľa mojich predstáv, taktiež som tam cítila spočiatku niečo nepríjemné čo mi vadilo. Po rozvoňaní cca 1 hodinu už bola vôňa krásna. No môj druhý pokus bol už úplne odlišný vnímaním. Vôňa je úchvatná, božská a nenapodobiteľná. Pri mojej parfémománii som sa s ničím podobným ešte nestretla. Á to mojimi rukami prešli tisíce parfémov. Jednoznačne je to vôňa len pre vycibrené nošteky, ktoré sú znalé v parfémoch a neuspokoja sa s hocičím. Ja som si síce trúfla objednať naslepo ale určite to nikomu neodporúčam. Za mňa 100 bodov
    Obláčik
    28. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Vůně krásná, lesní jahody, ale vadí mi oudh... Chtěla jsem vyzkoušet tyto vůně, bohužel nejsou pro mě
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    26. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Je to nádherny jahodovo malinový oud. Prekrásny vrelo odporúčam. Je to Oud ako ma byť ten za ktorý sa opalti platiť. Tento je animálny. No na pokožke sa po 30 min odparí a ovocie začne posobiť. Fantastocký kusok. Ale pozor ! Nie je to pre amaterov. Ktorý si myslia,že krásna vôňa je Paco Rabanne 1 milion. Toto je pre znalcov. Vlastníme s prijatelkou celkovo už 11 balenie. Je to unisex.
    Alchymista
    19. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Parfém jsem koupila ze zvědavosti, protože používám sestru Safwu a protože složení mi připadalo poněkud bizarní. Ovocné vůně jinak nemám v oblibě, ale nelituju. Při nástřiku přesně jako bych otevřela plechovku jahodového kompotu, ale po chvilce krása. Lesní jahody i s listím, kořínky i vlahou půdou a celou mýtinou a lesem. Musím se usmívat. Taková optimistická milá vůně. Výdrž nekonečná.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    29. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Nejdřív opravdu živočišná vůně koňského trusu, ale jen na chvíli. Změní se v úžasnou dřevitou jahodovou vůni s velkou výdrží, ke které musíte pořád čichat a čichat. Doporučuji. Navíc nádherné balení v kvalitní krabičce- kazetě.
    Kópia recenzie od Věra z notino.cz
    3. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Je to humus,zdviha sa z neho zaludok. Smrdi ako vykaly
    AN_JP_0x57993CDF79C7407EE169D94BA337EC56
    16. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Najprv silna oudova vona neskor citit i.maliny.vydrzi dost dlho oud citit az do konca
    AN_JP_0xD6DE3395484D39991564417C3AFBCE8D
    18. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Poměrně silná orientálka, převládá oud a to spíše "chlévský". První minuty jsou strávené s prasátkem :-) Rozhodně před zakoupením vyzkoušet! Nekupovat naslepo. Výdrž parádní, což může být pro jednoho plusem, ale pro druhého nevýhodou.
    Kópia recenzie od Rei z notino.cz
    30. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nechal som sa zmiasť krásnym flakónom, a to čo je vo vnútri, je orientálna lahôdka. Okorenená sladká jahôdka, v rohu starej zatuchnutej skrini, ktorá sa po čase sa z tej skrini vykotúľa na drievko a všetko sa to zmení na málo jahodový oud. Nádhera, gurmánska vôňa, čistý unisex, honosné balenie, za tie peniaze to stojí a aj sa k vôni vrátiť.
    MioCity
    23. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Doporucuji - vhodne zejmena na vecer
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    14. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Nenechajte sa zmiasť krásnym flakónom. To, čo je vo vnútri je čisto čistý nefalšovaný orient. Nie ten orient, ktory je prispôsobený Európskym čuchovým bunkám, ale domáci poctivý oudový orient. Čo je to oud? Je to ouuuu! Môže vás udrieť do nosa. ˇano, nič pre nás, vonia totiž orientálne, dezinfekčne, až fekálne pomstichtivo. Prečo sa ale pridáva do vôní? Nuž, ten kto raz príde oudu na chuť a prejde údolím pocikaných zajacov sa môže dočkať malého zázraku. Arabi to vedia. Odporúčam len odvážnym!
    Ursula
    26. januára 2013
    Bolo hodnotenie užitočné?