Prejsť na hlavný obsah
Rasasi Safina parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Rasasi Safina

parfumovaná voda pre ženy

Kombinácia jemnosti a sily, ktorá sa ukrýva v každej žene, má teraz podobu vo svete vôní. Parfumovaná voda Rasasi Safina poodkryje všetky stránky vašej osobnosti a dokonale doplní vašu jedinečnú charizmu.

Kúpiť

Kombinácia jemnosti a sily, ktorá sa ukrýva v každej žene, má teraz podobu vo svete vôní. Parfumovaná voda Rasasi Safina poodkryje všetky stránky vašej osobnosti a dokonale doplní vašu jedinečnú charizmu.

Kúpiť

Rasasi Safina recenzia19

3.2
7
2
3
2
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Po přečtení recenzí se musím Safiny rozhodně zastat. Bohužel, málokdy se u recenzí dozvíme, jaké věkové kategorie recenzent je, jaké zkušenosti s parfémy má a jaké vyhledává. Já už nejsem bohužel žádné mládě, ale parfémy jsou můj obrovský koníček a moje sbírka vůní je větší, než bych si přála. Což je způsobené tím, že pořád hledám něco, co mě opravdu uchvátí, nebude to úplně tuctové, ale zároveň to bude dobře nositelné a bude to mít fajn výdrž. A parfémy od Rasasi, nebo vůbec arabské parfémy, k tomu mají dost blízko. Konečně tedy k Safině - je to nádherná, netuctová, letní svěženka pro velký holky :-). Elegantní, sofistikovaná, luxusní, velmi příjemná. Typově zelenější, nesladká vůně s trochou citronu, při prvním nástřiku spíš do pánska. Je to unisex jak vyšitý, na pokožce postupně trochu sládne. Já jsem si ji pořídila, protože miluju Eau de Soir a jedna španělská youtuberka popsala právě Safinu jako křížence mezi Eau de Soir a Eau de Rochas. Za mě trochu i Chanel 19. Zkrátka stará dobrá klasika, trochu vypucovaných aldehydů - ale rozhodně mladistvá a šik. Pokud tyhle typy vůní znáte a líbí se vám, kupte klidně naslepo, za tuhle cenu (nechápu) je to úplně zadarmo a budete nadšení!
    Kópia recenzie od Mari z notino.cz
    12. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Je to čudo, nič podobné nepoznám. Keby som nevedela, že je to rasasi, asi by som si tipla, že je to niečo zo sedemdesiatych rokov. Budem sa tým striekať v rebarborovej sezóne, taká svieža sranda je to.
    Martina P.
    30. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Vůně je celkem pěkná, ale nic, co bych už necítila stokrát podobné jinde. Taková neurazí, nenadchne. Výdrž mi ze vzorku nepřijde nějak skvělá, za 2 hodiny ji už necítím, ale to může být s roztřikovačem o dost lepší. Doporučila bych jí pro méně náročné dámy, které mají rády jemnější, ne příliš výrazné vůně. Na mě je to taková tuctová voňka, kterou za chvíli zapomenu.
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    21. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Kvalitní dlouhotrvající luxusní vůně v hezkém zákonu.Je neotřela.
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    22. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Krasna vona, sprvu tazsia, potom s a krasne rozvinie do kvetinovej vone
    lenka
    5. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Bohužel, příliš aldehydová. Tato vůně mne zklamala.
    Kópia recenzie od BluzkH z notino.cz
    21. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Laciná a děsná,zato má vynikající výdrž i po umytí.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xA7E19EA1C59E4864D5A8752A4170F47C z notino.cz
    1. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. No tak za mě určitě ně, asi tuto vůni nechápu. Nevoní mi. Koupila jsem naslepo!
    Kópia recenzie od AN_JP_0xAF683F310F1D30FA70FF1C5FAB32C94C z notino.cz
    1. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Vypadá úplně jako nějaká imitace!!!! Strašná vůně - tak na WC jako osvěžovač vzduchu.
    Kópia recenzie od Blanche z notino.cz
    14. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Hledala jsem hodně muziky za málo peněz, objednala jsem na slepo. První dojem nic moc, připomínalo mi to vonný opiový tyčinky. Ale když trochu vyčichne, je to celkem příjemný parfém, není tuctový. A připomíná mi Opium od YSL, které kdysi používala mamka. Vydrží a když si čichnu druhý den k oblečení, voní příjemně.
    Kópia recenzie od operetka z notino.cz
    10. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vůně působí lacině - jako nějaká imitace, flakón i vůně. Strašně citrusová, skončila na toaletě jako deodorant. Tam se hodí:))
    Kópia recenzie od Alexandra z notino.cz
    30. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nadherná svěží citrusová,opravdu držák vzhledem k tomu,že není sladká.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    1. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Parfém bych nikomu nedoporučovala, nesedí evropskému typu žen. Silná až agresivní vůně vhodná pro turisty do rovníkových zemí jako odpuzovač moskytů. Koupila jsem naslepo.
    Kópia recenzie od dagmar z notino.cz
    2. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Hmmm..tak to jo! Tahle vůně mě doslova praštila do nosu,ale v tom PŘÍJEMNÉM slova smyslu. Měla jsem jen vzorek,říkala jsem si flakon nic moc...ale vůně sojí za to! Je mýdlová,svěží,zelená a vznešená.. Vzdáleně fakt připomíná Dior. Brzo bude moje..!
    Kópia recenzie od katka z notino.cz
    3. mája 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krásná, plná, svůdně sympatická až labužnická vůně, která patří právem mezi ty, na které se nezapomíná. Je jen málo takových.
    Kópia recenzie od Tygris z notino.cz
    31. marca 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Chtěla jsem zkusit něco jiného a tady jsem se trefila, je neobyčejně jiskřivá....dokonalá zimní vůně
    Kópia recenzie od Stázička z notino.cz
    5. januára 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. užasna, svěží.....
    Kópia recenzie od marta z notino.cz
    6. septembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Netradiční, krásná chypre vůně, plná zeleně, mechu, luxusu, typově se blížící Miss Dior 1947, znalkyně ji ocení.
    Kópia recenzie od Rady z notino.cz
    13. februára 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Táto vôňa je naozaj skvelá ,ale má jednu chybu málo vydrží ,cítiť ju asi tak 2 hod ..a potom sa treba znova frknúť ,,
    Mariana
    4. januára 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?