Prejsť na hlavný obsah
RevitaLash Advanced Lash Serum sérum na mihalnice

Recenzie RevitaLash Advanced Lash Serum

sérum na mihalnice

Nádherne dlhé a silné riasy s objemom, ktorý vyráža dych, nemusia zostať iba snom.  Kondicionér RevitaLash Advanced poskytne krehkým a suchým riasam luxusnú starostlivosť, ktorá ich vyživí a už v priebehu 3 – 8 týždňov ich viditeľne posilní.

101,15s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Nádherne dlhé a silné riasy s objemom, ktorý vyráža dych, nemusia zostať iba snom.  Kondicionér RevitaLash Advanced poskytne krehkým a suchým riasam luxusnú starostlivosť, ktorá ich vyživí a už v priebehu 3 – 8 týždňov ich viditeľne posilní.

Kúpiť

RevitaLash Advanced Lash Serum recenzia20

4.1
22
4
1
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Všechno bylo super, řasy vyrostly, ale víčka stmavla a popraskaly mi na nich žilky, takže jsem přestala používat. Řasy se poté velice rychle vrátily do normálu a víčka do roka vybledla. Jen ty popraskané žilky tam zůstanou, dokud si je nenechám lazerově odstranit :)) Takže pokud také trpíte na praskání žilek, tak z mé zkušenosti sérum nedoporučuji.
    Kópia recenzie od ... z notino.cz
    14. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Naprosto super sérum. Váhala jsem zda koupit tak drahé nebo mám koupit levnější, ale sérum mě nezklamalo a FUNGUJE! Řasy doporučuji vyfotit….. už po 2 týdnech jsem viděla změnu a ted po 2 měsících mám krásný dlouhý řasy a v plánu mám lash lifting 🤭
    Kópia recenzie od Kristý z notino.cz
    23. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Ani po více jak pěti týdnech poctivého používání žádná změna a dráždí oči. Oproti tomu sérum jiné značky (Nanolash), které je o polovinu levnější, mělo vždy skvělé výsledky do 4 týdnů. Toto znovu nekoupím, vyhozené peníze, vracím se k původnímu.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    21. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Fakt to funguje. Velky rozdil. Musite pravidelne. Skoro kazdy den :)
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    3. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Dobrý přípravek, ale ty řasy vypadají o dost lépe spolu s laminací a barvením. Jsem z Prahy a slečna Code Beauty (můžete najít na instagramu) udělala ty moje řasy tak hezky , že všichni mysleli, že je mám umělé…
    Kópia recenzie od Lenka S. z notino.cz
    30. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. pomáhá a funguje
    Kópia recenzie od Káča z notino.cz
    31. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Zatím jediné účinné sérum na řasy, které jsem vyzkoušela, zkoušela jsem opravdu hromadu sér, ale toto opravdu poměrně rychle asi za 14dní začalo fungovat. Ostatní buď vůbec a nebo za měsíc a neptraná změna, je sice dražší, ale funguje.
    Kópia recenzie od Andrea V. z notino.cz
    6. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Sérum na rast rias u mňa funguje, avšak veľmi mi dráždi oči, takže používam zriedkavo. Skúšala som ho použiť aj na obočie, ale tam mi neúčinkovalo.
    Dominika
    1. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Najhorsie serum ,ake som kedy mala ,vypadali mi mihalnice ,ostala som bez ,katastrofa ,nikdy viac
    Ss
    7. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Riasy sice narastu, ale sposobuje mi to zapal okrajov viecok a upchavanie mazovych zliaz. Moze to sposobit suche oko a zapaly spojoviek. neodporucam zenam so zapalmi viecok
    Kamila
    24. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Sérum funguje, asi po mesiaci používania bolo vidieť výsledky. nikdy som nemala také dlhé a pevné riasy. Odporúčam.
    Alexandra
    8. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Super
    Kópia recenzie od Michaela K. z notino.cz
    6. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. zkoušela jsem levnější i dražší séra na řasy a nic mi nefungovalo dokonce z jednoho mi začaly i řasy padat, ale tohle sérum je fakt super, hezčí řasy jsem nikdy neměla, je sice dražší ale vyplatí se
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    6. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Dle mého, jediné sérum na řasy, které opravdu funguje !
    Kópia recenzie od Jitka C. z notino.cz
    1. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Nefunguje! Sérum používám již přes rok a půl. Po prvním seru jsem neviděla žádné výsledky. Koupila jsem ho ale na Notinu, což není autorizovaný prodejce Revitalash, tak jsem si koupila přímo v prodejně Revitalash. Ani druhé sérum vůbec nefungovalo. Rasy se vůbec nezměnily, používala jsem každý den a výsledek absolutně žádný.
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    2. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Opravdu skvělá věc, škoda, že jak ji člověk přestane používat jde to znát, ale i tak za mě úžasná věc hezčí řasy jsem dlouho neměla!
    Kópia recenzie od Andrea O. z notino.cz
    26. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Absolutne skvele fungujici serum. Jsem prototyp nepravidelneho uzivatele, ktery je rad, kdyz si vzpomene jednou za 3 dny. Pred koupi jsem byla 2x na laminaci a vysledkem byly ridke a nasledne i vypadavajici rasy a efekt laminace byl kratkodoby. S pouzivanim sera jsem byla opravdu skepticka, nicmene i pres muj zpusob “pravidelne” aplikace jsou vysledky evidentni. Az si obcas rikam, jestli ty rasy nejsou az moc :))) Je to masakr a opravdu to (na me) funguje a zadna alergicka reakce. Proste pecka :)
    Kópia recenzie od Jana D. z notino.cz
    10. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Funguje, řasy jsem po něm měla pevnější, u vnějšího víčka narostly i o něco delší. Určitě jim to prospělo. Ale neměla jsem teda žádné obr řasy až k obočí, jak někteří po něm mají. A opravdu jsem ho používala pravidleně každý den ráno, prvně jsem si pro jistotu očistila řasy po noci tamponkem s vodou. Nechala uschnout a pak nanášela.
    Kópia recenzie od Radka z notino.cz
    8. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Sérum vůbec nefunguje. Řasy naopak vypadaly a to co narostlo jsou jen krátké štětinky. Navíc mám víčka těsně u řas nepříjemně zarudlá. Používám cca 3 měsíce dle návodu.
    Kópia recenzie od Stáňa z notino.cz
    1. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Vyzkoušela jsem již několik sér (Mary Kay, EleverLash, Nanolash, Hairplus) a vždy jsem měla alergickou reakci. Se sérem Revitalash jsem maximálně spokojená, nejenže nemám alergickou reakci, ale řasy jsou po něm úplně úžasné. :)
    Kópia recenzie od Veronika T. z notino.cz
    7. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?