Prejsť na hlavný obsah
Rimmel Lasting Finish dlhotrvajúci rúž

Recenzie Rimmel Lasting Finish

dlhotrvajúci rúž

Dlhotrvajúci rúž Rimmel Lasting Finish zaistí vašim perám svieži a upravený vzhľad po celý deň. Vďaka technológii Colour Protect navyše poskytuje až o 25 % výraznejšiu farbu než bežné rúže.

Kúpiť

Dlhotrvajúci rúž Rimmel Lasting Finish zaistí vašim perám svieži a upravený vzhľad po celý deň. Vďaka technológii Colour Protect navyše poskytuje až o 25 % výraznejšiu farbu než bežné rúže.

Kúpiť

Rimmel Lasting Finish recenzia20

4.2
107
22
21
6
16
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Dle obrázku nevypadal, že bude světle růžový a třpytivý..
    Kópia recenzie od Denisa z notino.cz
    7. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Velmi pěkná rtěnka, dobře se nanáší, příjemná na rtech. Spokojenost, objednám opět.
    Kópia recenzie od Mirka N. z notino.cz
    30. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Jednoduchá aplikace,odstín rtěnky a konzistence univerzální,poměr kvalita/cena ráda používám,již několik let.
    Kópia recenzie od Nadéžda V. z notino.cz
    29. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Spokojenost.
    Kópia recenzie od Marika M. z notino.cz
    27. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Velmi prijemna textura a vona. Je skor ligotavy ako leskovy. Pekna farba.
    Renka
    12. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Za tu cenu fajn rtěnka, ale nečekejte zázraky. Na rtech je příjemná, ale dlouho nevydrží a obtiskává se.
    Kópia recenzie od Petra Š. z notino.cz
    10. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. nevydrží
    Kópia recenzie od Jana K. z notino.cz
    30. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Pekný, ale lesklý. Vyzerala som v ňom ako staršia žena. Darovala som ho svojej matke.
    Lucia D.
    8. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Prišiel nefunkčný rovno do kosa
    Ivana K.
    12. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. krémový,dobre sa nanáša, po pití a jedení sa rýchlo zotiera
    Martina
    7. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Jsem spokojená , barva rtěnky je tmavší a dost dlouho vydrží.
    Kópia recenzie od Zdena z notino.cz
    5. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Má velmi příjemnou vůni
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    19. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Používala jsem jiný odstín této značky, ten už delší dobu není na trhu, tento není zdaleka tak stabilní. Dlouhotrvající určitě není.
    Kópia recenzie od Ivana P. z notino.cz
    14. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. drží dlouho cca 4 h
    Kópia recenzie od Radka C. z notino.cz
    8. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Rúž je jemný nerozmazáva sa na perách vyzerá pekne má dobrú výdrž a krásne vonia odporúčam.
    Lenka
    28. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Rtěnka nic moc, naprosto obyčejná, ničím nevyniká. Rozmazává se - asi by bylo lepší používat s tužkou, ale na to nejsem zvyklá. Odstíny nic extra (mám 084 a 264). Za tuto cenu se dají sehnat určitě lepší výrobky. Také dost smrdí a vysušuje rty. Již znovu nekoupím, byl to pokus a neosvědčil se :-)
    Kópia recenzie od Anna M. z notino.cz
    15. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. skvělá kvalita
    Kópia recenzie od Eva R. z notino.cz
    11. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. Barva neodpovida, je vice do hneda
    Kópia recenzie od Hana F. z notino.cz
    27. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  19. Mam odtieň Asia, čakala som farbu ako na obrázku. Ale je skôr bledý, na bežné nosenie to je ok, zvýrazní pery, ale nejak extra nerozjasni. za tu cenu ale postačuje. Výdrž jak obyčajný rúž, žiadna dlhá trvácnosť. Bežný nude rúž, ktorý asi sadne každému.
    Denisa
    24. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  20. Odtieň 730, ktorý je takmer identický s prirodzenou farbou pier, ale výborne zamaskuje šupinky a ešte aj vyživí pery. Krémový, pekne vonia a pery sú matné, ale nie extra matné – nepôsobia vysušene. Odtieň je sýty a dajú sa pekne namaľovať kontúry pre push up efekt.
    Kópia recenzie od amanda z notino.cz
    19. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?