Prejsť na hlavný obsah
Rimmel Professional ceruzka na obočie

Recenzie Rimmel Professional

ceruzka na obočie

S ceruzkou na obočie Rimmel Professional Eyebrow Pencil ľahko dodáte svojej tvári výraznejší vzhľad. Pomôže vám obočie vyplniť, dokresliť a zaistiť jeho dokonalý tvar.

Kúpiť

S ceruzkou na obočie Rimmel Professional Eyebrow Pencil ľahko dodáte svojej tvári výraznejší vzhľad. Pomôže vám obočie vyplniť, dokresliť a zaistiť jeho dokonalý tvar.

Kúpiť

Rimmel Professional recenzia20

4.5
35
6
3
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Očekávaný efekt. Spokojenost.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    29. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Mám černé vlasy a odstín 004 BLACK BROWN za mě super, kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od Olga K. z notino.cz
    4. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Na obočí skvělá
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    9. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Treba sa vyhrať s obočím a bude krásne. Ostatné urobí za vás malá kefka na konci vrchnáčika.
    Olivia
    28. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Jako tužka to asi bude dobrá. Ale ta tmavě hnědá je dost teplá takže bohužel ji budu muset někomu podarovat.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    5. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Tuto tužku používám mnoho let a jsem s ní velice spokojená.Je dobře pigmentovaná, nemusím na ní tlačit. Mám světlé a řídké obočí a odstín hazel mi vyhovuje Obočí s ní vypadá přirozeně a lidé mi ho chválí. Vyzkoušela jsem již mnoho tužek a tato mi vyhovuje nejvíce.
    Kópia recenzie od Daniela z notino.cz
    26. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Som spokojna. Ceruzka pekné vykreslí obočie a vydrží celý deň...
    Katka
    9. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Miluji tu tužku
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    2. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Přirozený odstín, pěkný výsledek, konzistence tak akorát (nemastí, neslepuje obočí). Spokojenost.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    12. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Tužka rozhodně není odstín dark brown, je světle hnědá, téměř rezavá. Vyhozené peníze.
    Kópia recenzie od Marie z notino.cz
    19. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Výborně kreslí a kryje již starší přetetované obočí, krásný hnědý odstín, nerozmazavá se
    Kópia recenzie od Sabina z notino.cz
    25. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Super
    Monique
    6. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Dobrý produkt za dobrú cenu
    Zuzana
    13. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Ceruzka je fajn, vydrzi a lahko sa s nou pracuje, ale aj najtmavsi odtien ma akoby cervenkaste pigmenty, takze pre brunetky s chladnym tonom nic moc.
    Bronci
    17. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Pěkně se s tužkou kreslí, je přesná, dost tmavá a dlouho vydrží. Určitě ji koupím znovu.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    8. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Používám tmavší odstín, který je neutrálního podtónu, tužka vůbec neubývá a kreslí se s ní dobře. Jinou už neplánuji kupovat.
    Kópia recenzie od Anet z notino.cz
    16. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Používám 10 let , jsem spokojená jak s aplikací, výdrží, tak i odstínem Hazel. Nemám potřebu hledat něco jiného, vyrobím s tím, co chci. A je teda pravda , že barva krytky neodpovídá vnitřku :D ... raději koukněte nejdřív v drogerce, tam bývá z pravidla jednou tolik drahá.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    6. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Skvelá ceruzka, dobre sa s ňou pracuje, vydrží mi celý deň. Za tú cenu ozaj skvelý produkt.
    Majka
    23. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. kupuji leta,oboci vubec nemam a s touoto tuzkou ho nacarkuji do prirozena,mam tmave vlasy a pouzivam dark brown
    Kópia recenzie od Blanka P. z notino.cz
    10. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Ceruzka vyborna.
    AN_JP_0x568632105FEE7B0AD55C32ADD2AD45F3
    20. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?