Prejsť na hlavný obsah
RYOR Cleansing And Tonization čistiaca pleťová voda pre mastnú a zmiešanú pleť

Recenzie RYOR Cleansing And Tonization

čistiaca pleťová voda pre mastnú a zmiešanú pleť

Na ranné čistenie a večerné dočistenie zmiešanej, mastnej či problematickej pleti sa skvele hodí pleťová voda RYOR Cleansing And Tonization. Zanechá pleť bez nečistôt, potu aj nadmerného kožného mazu a dodá jej zmatnený vzhľad. Večer ju po aplikácii čistiaceho mlieka či odličovacej emulzie môžete použiť ako druhý krok dvojfázového čistenia.

Kúpiť

Na ranné čistenie a večerné dočistenie zmiešanej, mastnej či problematickej pleti sa skvele hodí pleťová voda RYOR Cleansing And Tonization. Zanechá pleť bez nečistôt, potu aj nadmerného kožného mazu a dodá jej zmatnený vzhľad. Večer ju po aplikácii čistiaceho mlieka či odličovacej emulzie môžete použiť ako druhý krok dvojfázového čistenia.

Kúpiť

RYOR Cleansing And Tonization recenzia15

3.6
9
3
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Obyčajný tonikum
    Iryna
    24. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Z tohoto tonika je hodne citit alkohol. Plet hodne odmasti, je az vysusena. Nedoporucuji, ackoli mam Ryor rada.
    Kópia recenzie od Aneta z notino.cz
    24. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Úplně zbytečný produkt. Pleť sice nevysušuje, ale ani necisti. Vůně žádná. Už nekoupím.
    Kópia recenzie od Klára K. z notino.cz
    2. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Mám smíšenou pleť a zároveň velmi citlivou a vyhovuje mi, kupuji stále dokola. Mám již druhé balení, používám ráno na vyčištění a večer na docisteni pleti. Je skvělá a bez parfemace.
    Kópia recenzie od Klára F. z notino.cz
    11. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Velice účená pleťová voda. Dočistí zbylé nečistoty a pleť je po ní kráně jemná.
    Kópia recenzie od Jana F. z notino.cz
    20. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Za mě velmi účinná čistící voda, která zanechá pleť matnou. Ano při použití je cítit alkohol, doplňuji zmatňujícím krémem také od Ryoru
    Kópia recenzie od Gabriela z notino.cz
    20. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. používam dlho a som velmi spokojna
    Zuzana Z.
    30. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Absolútne sklamanie. Dnes už vieme, že na mastnú a zmiešanú pleť sa do produktov NEMA pridávať alkohol, aj keď sa tam nachádza mal by byť na posledných miestach. Áno, je pravda, že vysušuje ale neprirodzene a pleti škodí! V tomto produkte je na druhom mieste, čo je neprípustné. zloženie je len voda a alkohol! Aj napriek tomu, že pleť nemám citlivú, tak ma štípala a musela som si okamžite umyť pleť, to som si ju mohla prebehnúť alpou, lebo rovnako tento produkt aj vonia. Určite nie je vhodný na citlivú pleť. Je mi ľúto, že pred nákupom som si nenaštudovala zloženie produktu, lebo produkt poputuje do koša
    Janka
    29. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. krásně odmastí pleť
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    29. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. .
    Viktoria
    24. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Dobře čístí pleť, není nijak agresivní na pokožku ani nemá výrazný zápach. Velmi příjemný na pleti. Kombinuji s ostatními výrobky od Ryor a jsem spokojená. V porovnání kvality a ceny je to super a navíc přírodní.
    Kópia recenzie od Monča z notino.cz
    4. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. dobrá cena-mám od ryoru už asi 15 kousků a jsou dobré ale tato tonizační voda je na mě dost agresivní-pálí mi z ní oči a pleť jakoby hrubne.
    Kópia recenzie od Zdenina z notino.cz
    8. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. produkt je trochu výrazněji parfemovaný, cítit je alkohol i mentol, mě osobně to nevadí, pleť vyčistí, pomůže od mastnoty aniž by pleť extrémně vysušoval (přesto je následný krém potřeba) já jsem s produktem spokojená a kupuji již několikáté balení
    Kópia recenzie od Kateřina J. z notino.cz
    4. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. dobrý
    Kópia recenzie od AN_JP_0x476CD641CE9B0BA05695B65324C44B2C z notino.cz
    8. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Pro moji smíšenou citlivou pleť příliš agresivní, alkohol/ mentol je velmi zřetelně znát jak z vůně vody, tak z nanesení na pleť. Pleť pne, je dost vysušená, celkově nepříjemný pocit. Zkrátka můj špatný výběr přípravku.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x6B23926236E7655FF1F41D6CEF314A87 z notino.cz
    29. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?