Prejsť na hlavný obsah
RYOR Decorative Care podkladová báza pod make-up

Recenzie RYOR Decorative Care

podkladová báza pod make-up

Podkladová báza RYOR Decorative Care dokonale vyhladí pleť, pripraví ju na nanesenie make-upu a zaručí dlhšiu výdrž vášho líčenia.

Kúpiť

Podkladová báza RYOR Decorative Care dokonale vyhladí pleť, pripraví ju na nanesenie make-upu a zaručí dlhšiu výdrž vášho líčenia.

Kúpiť

RYOR Decorative Care recenzia20

4.6
17
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Pleť síce pekne vyhladí ale veľmi mi upchala póry.
    Katka Š.
    29. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Veľmi dobrá báza, a ešte aj super cena!
    Eva D.
    20. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Kvalitná podkladová báza, veľmi jemná, zanecháva príjemný pocit na pokožke a veľmi dobre vonia, veľká spokojnosť s RYOR kozmetikou aj tentokrát.
    Barbora
    17. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Baze se musi dat opravdu malinko jinak mi makeup spatne drzel a zmolkovatel. Baze hezly zmatnuje a vyhlazuje plet,je fajn.
    Kópia recenzie od Lena z notino.cz
    19. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Podkladová báze je prima, hezky zmatní pleť, make-up se dobře nanáší, ale přiznám se, že nevidím na výsledném make-up velký rozdíl a ani co se výdrže týká rozdíl moc nevnímám... Ale možná mám make-up, se kterým se nedoplňuje tak dobře..
    Kópia recenzie od Evelína z notino.cz
    19. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Solidní konzistemce, nemastí a stačí jí málo. Svůj účel splní ma výbornou, hned za bází od dermacolu, top.
    Kópia recenzie od Nikol z notino.cz
    7. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. zatím používám krátce a je zima, takže matujici schopnosti neposoudim, ale krásne vyhladi pleť, je velmi jemný, dobře se nanáší, příjemná konzistence, produkt mne za tu cenu velmi mile překvapil, uvítala bych akorát větší balení. určitě koupím znovu....(mám smíšenou pleť)
    Kópia recenzie od Radka z notino.cz
    2. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Make-up perfektně sedí .Krásně voní .Určitě si tu to bázi pořídím znova .Doporučuji.
    Kópia recenzie od Eli z notino.cz
    19. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Hezky voní, zmatňuje a vytváří pudrový efekt. Makeup se na ni nanáší dobře.
    Kópia recenzie od Andrea z notino.cz
    25. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Kvalitná podkladová báza. Vyrovná sa drahším výrobkom. Viditeľne vyhladí pleť a make-up výborne drží.
    Skaut
    18. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Kupovala jsem dle recenzí tady na notinu a pro mě bohužel zklamání. Plet nevyhladi, pouze sjednotí tón pleti. Ale mám mastnou pleť, tak je možné, že to není to pravé. Samotný přípravek je mastný. Zkusím od Biodermy.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    1. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nejlepší báze jakou jsem kdy měla,doslova vám vyžehlí pleť,dovolím si říct,že je o level výš než moje oblibene báze od dermacolu a navíc nádherně voní..
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    25. mája 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. je to dlouho co jsem ji mela a uplne jsem na ni zapomnela!
    Kópia recenzie od AN_JP_0x261165D77A819F005F6B4E88590125C2 z notino.cz
    12. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Výborné
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    27. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. dobrá báze, kupuji pravidelně
    Kópia recenzie od oli z notino.cz
    10. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Výborná báze, moje první a maximální spokojenost. Make-up drží celý den a pleť je po nanesení báze příjemná a hladká. Rozhodně doporučuji.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xE45884731988D979A3F712EAB623BF87 z notino.cz
    29. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Má první báze a zároveň ta nejlepší volba. Doporučuji!!! Splňuje přesně to, co slibuje.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x7328EEBBAA7E371183BEAFF5CA90E7A8 z notino.cz
    18. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Jedna z nejlepších bází pod makeup, maximální spokojenost
    Kópia recenzie od Gabi z notino.cz
    18. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. uvedenou bázi mohu pouze doporučit, vynikající výrobek, budete spokojeni
    Kópia recenzie od AN_JP_0x68E2E9210A45633319EF45EEAEF6C688 z notino.cz
    11. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. skvělá báze pod makeup
    Kópia recenzie od AN_JP_0x503483AA4F3760D12E68EABD296AD15B z notino.cz
    22. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?