Prejsť na hlavný obsah
RYOR Decorative Care rozjasňujúci make-up 8 v 1

Recenzie RYOR Decorative Care

rozjasňujúci make-up 8 v 1

Rozjasnenie pleti, krytie nedokonalostí a zjednotenie tónu. To – a oveľa viac – vám zaistí rozjasňujúci make-up 8 v 1 RYOR Decorative Care, ktorý sa postará o úplne dokonalú pleť. Minimalizuje póry, vyrovnáva nerovnosti tváre a navyše má schopnosť redukovať drobné vrásky.

Kúpiť

Rozjasnenie pleti, krytie nedokonalostí a zjednotenie tónu. To – a oveľa viac – vám zaistí rozjasňujúci make-up 8 v 1 RYOR Decorative Care, ktorý sa postará o úplne dokonalú pleť. Minimalizuje póry, vyrovnáva nerovnosti tváre a navyše má schopnosť redukovať drobné vrásky.

Kúpiť

RYOR Decorative Care recenzia20

4.4
50
9
3
4
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Za mě moc fajn produkt, používám již několik let. Vypadá velm ipřirozeně.
    Kópia recenzie od Petra Š. z notino.cz
    10. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Vážně jsem byla hodně překvapená. Čekala jsem něco jak BB krémy .. ale má lepší krytí a krásně sedl medium. Určitě si koupím zase
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    5. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Nejlepší make - up v současné nabídce. Lehký, dobře se nanáší a dokonale kryje. Dlouho vydrží. Vhodný i pro starší pleť.
    Kópia recenzie od Helena M. z notino.cz
    5. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Střední krytí, dobře se nanáší
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    5. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Make up najhorsi, aky som kedy skúsila. Pleť sa extremne leskne uz po hodine, krycia schopnost naozaj velmi slaba.
    Julia
    1. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Som veľmi spokojna
    Božena
    1. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Kvalitný a dlhotrvajúci make Up
    Martina H.
    15. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Úžasný produkt, kryje nedokonalosti, vyhladzuje, zjednocuje, veľmi príjemná konzistencia, taka hustejšia
    Veronika
    18. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Skvelý produkt, vhodný aj na suchú pleť, nezvyrazňuje póry, nevysušuje pleť, má skvelú výdrž počas dňa. Najlepší makeup aký som mala
    Mirka
    6. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Naprosto skvělý make-up pro krytí veškerých nesrovnalosti.
    Kópia recenzie od Alena z notino.cz
    10. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Jsem moc spokojená,,je to make up,podle mých představ
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    3. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. vyzkoušeno vzoreckem a následně koupeno... makeup jsem dlouho nepoužívala ale tento makeup je tak super není ani poznat že ho mám na sobě, není na obličeji vůbec cítit a krásné zmatnuje a parádně se roztírá... budu kupovat znova... pecka
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    6. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Výborný make-up, snáď najlepší aký som mala a to som už vyskúšala všelijaké (Rimmel, Dermacol,Max factor, Essence, Catrice, L'Oréal,Lankôme...)je ľahký,nezalieza do pórov a vrások, dokonca ich vyrovnáva,na tvári ho nieje ani vidieť, má stredné krytie, mám odtieň light,super mi sadol, možno na leto objednám médium keď budem opálená,mal by byť vodeodolný,to som ešte neskúšala,no za tú cenu je TOP.Objednám zasa.
    Jana R.
    27. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Velmi jemná a příjemná konzistence, dobre kryje
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    17. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Už kupujem druhé balenie, na leto vhodný medium na zimu light. Som bledula a prefekte sa zjednotí s pleťou, je hydratačný na pleti ho ani necítim, nezalieza do vrások. Má ľahké až stredné krytie. Naozaj odporúčam 🙂
    Hanka
    6. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Na základě kladných recenzí jsem vyzkoušela. Pro náročné ženy, které čekají krytí určitě nebude. Make up dělá fleky. Co je nejhorší, že odstín light je strašná oranžáda. Jsem sice světlejší typ, ale ani v létě nejsem pomeranč :-)
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    16. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Roztira se super, ale moc nekryje.
    Kópia recenzie od MarianaJ z notino.cz
    27. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Vyzkoušela jsem mnoho make-upů a žádný mi nesedl jako tento. Skvěle se natírá, krásně sjednotí pleť a zároveň kryje nedokonalosti. Ani nejde poznat, že ho na tváři máte, vypadá velmi přirozeně a přitom plní funkci na 100%.
    Kópia recenzie od Marie z notino.cz
    28. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Príjemný makeup, vhodný skôr na leto, krytie ľahké až stredne. Len má trosku zvláštnu vôňu.
    Martina
    29. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Velmi příjemný na pleť ať už i trochu problematickou. Nezanechal vzhled masky a ani nevysušil jak všechny zatím jiné ač cenově mnohem dražší než tento. Nevypadá nepřirozeně ale zároveň sjednotil pleť. Už jiný nekoupím. S fixaci pudrem je úplně super.
    Kópia recenzie od Adéla z notino.cz
    21. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?