Prejsť na hlavný obsah
RYOR Koenzym Q10 očný krém

Recenzie RYOR Koenzym Q10

očný krém

Očné okolie je jednou z oblastí, kde vrásky začnú vznikať najskôr. Na optimálnu anti-age starostlivosť preto nikdy nie je skoro. Očný krém RYOR Koenzym Q10 je vhodný hlavne pre pleť vo veku 30+. Výrazne spomaľuje proces jej starnutia a pomáha ju zvláčňovať a vypínať.

Kúpiť

Očné okolie je jednou z oblastí, kde vrásky začnú vznikať najskôr. Na optimálnu anti-age starostlivosť preto nikdy nie je skoro. Očný krém RYOR Koenzym Q10 je vhodný hlavne pre pleť vo veku 30+. Výrazne spomaľuje proces jej starnutia a pomáha ju zvláčňovať a vypínať.

Kúpiť

RYOR Koenzym Q10 recenzia20

4.5
32
6
4
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Hodně krému za příznivou cenu. Na otoky určitě působí. Zda funguje i na vrásky jsem pohužel nepoznala.
    Kópia recenzie od Beáta M. z notino.cz
    8. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Lahký a príjemný
    Gabriela F.
    26. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Dobrý oční krém,oči nepálí a vrásky jsou jemnější.
    Kópia recenzie od Helena Z. z notino.cz
    23. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Skvělý výrobek za výbornou cenu. Lehký, dobře se vstřebáva a dlouho hydratuje. Nedráždí.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    10. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Jeden z mých nejoblíbenějších očních krému, používám už několik let!
    Kópia recenzie od Alena V. z notino.cz
    1. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. kupujem ho rok. je uzasny.hned po tyzdni vidno vysledok.
    Martina
    15. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Pre mna vyhovujeci krem, rychlo sa vpije, zbytocne nemasti pokozku.
    Eva
    9. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Mám velmi citlivé oční okolí a tento krém mě bohužel štípe. I přes to však pokožku zvláční a hydratuje.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    19. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krem je na koži príjemný, rýchlo sa vstrebe. Mňa však štípal v očiach počas celého dňa. Už si ho znova nekúpim.
    Kaya
    4. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. kvalitný očný krém za priaznivú cenu, som spokojná, je príjemný na pokožke, dobre sa vstrebáva, príjemne vonia a okolie očí je po celý deň aj noc hydratované
    Denisa A.
    18. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Krém je mi příjemný, ale bohůžel se mi trošku dostává do očí. Neštípe. Používám i na obličej.
    Kópia recenzie od Dagmar z notino.cz
    4. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Příjemný krém, neštípe, nepálí. Na promazání očního okolí fajn za tu cenu. Na vrásky účinek nemá.
    Kópia recenzie od Ivana z notino.cz
    28. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Štípe pokožku kolem očí. Moc levný obal, ochranná folie se nedala odstranit kompletně. Používám na celý obličej a vyhýbám se oblasti kolem očí. Na to jak je levný, ano za to nestojí
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    25. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Lehký krém, hydratační, nemastný. Používám ráno před líčením. Za chvilku se vsákne a můžu použít tužku na oči, aniž by se rozpila. Na noc používám noční sérum se sněžnou řasou od stejné značky. Vrásky sice neredukuje, ale je mi příjemný.
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    5. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Po 14 dnech pouzivani, se mi objevila alergicka reakce. Vypadalo to nadejne ale bohuzel.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    2. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Příjemný
    Kópia recenzie od Dagmar Š. z notino.cz
    30. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Zatím nejlepší oční krém co jsem kdy použila. Sice se nejedná o mou věkovou kategorii, (píší na pleť 30+,) ale i tak cítím že po nanesení krém jemně vypíná a vyhlazuje. Určitě vyzkouším i jiné produkty této značky
    Kópia recenzie od Eliška T. z notino.cz
    9. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Nedoporucuji, na strankach zde a ani na ryor jsem nenasla zminku o parfumizaci, rozhodne nevhodne pro citlivou plet. Nastesti neni v prilis vysoke koncentraci a nevhodne latky jsou az na konci seznamu. Stejne je tento krem velkym zklamanim. Pokud ma nekdo citlivou pokozku, zde je cele slozeni: Aqua, Persea Gratissima Oil, Isopropyl Myristate, Glycerin, Oleyl Hydroxyethyl Acrylate, Squalane, Polysorbate 60, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Ubiquinone, Panthenol, Phenoxyethan, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Parfum, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl sSalicylate, Benzyl Benzoate, Citronellol, Citral
    Kópia recenzie od Vl z notino.cz
    30. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Za mě je to dobrý krém na mladší pleť(já 25) a stačí mi na noční regeneraci, hydrataci. Předtím jsem měla první krem oční od Alverde, ale tento mnohem více vyživuje oční okolí a cítím že ta pleť je kvalitnější. Balení je gigantické a vydrží určitě dlouho. Mám i ten gel od Ryoru na unavené oči ale tento krémík je lepší-výživnější.
    Kópia recenzie od Lenka K. z notino.cz
    23. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Krém je dokonalý! Už po pár dnech užívání jsem viděla výsledky. Krém je jemný a krásně hydratuje oční okolí, dokonce mi i vyhladil jemné vrásky v oční oblasti. Doporučuji, za tu cenu je úžasný!!
    Kópia recenzie od Luci z notino.cz
    22. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?