Prejsť na hlavný obsah
RYOR Marine Algae Care zmatňujúci krém s púdrovým efektom

Recenzie RYOR Marine Algae Care

zmatňujúci krém s púdrovým efektom

Zbavte svoju pleť nežiaduceho lesku. Zmatňujúci krém s púdrovým efektom RYOR Marine Algae Care dokáže vytvoriť dokonale matný a púdrový efekt, a to bez nepríjemného lepivého pocitu. Nezanáša póry, účinne absorbuje maz, ošetruje aknóznu pleť a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Krém je ľahký, veľmi ľahko sa roztiera a možno ho použiť aj ako podklad pod make-up.

Kúpiť

Zbavte svoju pleť nežiaduceho lesku. Zmatňujúci krém s púdrovým efektom RYOR Marine Algae Care dokáže vytvoriť dokonale matný a púdrový efekt, a to bez nepríjemného lepivého pocitu. Nezanáša póry, účinne absorbuje maz, ošetruje aknóznu pleť a dodáva jej potrebnú hydratáciu. Krém je ľahký, veľmi ľahko sa roztiera a možno ho použiť aj ako podklad pod make-up.

Kúpiť

RYOR Marine Algae Care recenzia20

4.7
133
20
7
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. krém má dobrú konzistenciu a naozaj zmatní pleť avšak obsahuje až 4 druhy parabénov!!! na stránke nie je uvedené zloženie, kebyže viem nekúpim to... škoda lebo efekt je naozaj dobrý
    K.
    15. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Jedinej, opakuju JEDINEJ produkt na mastnou plet, kterej funguje a dela zazraky. Pokud mate jako ja problem ze je plet nonstop leskla a neustale si musite nanaset pudr a ani to nepomaha, tohle vam vrati sebevedomi a klid pres den. Fakt jsem mela plet nonstop lesklou jako prase a ted se nemusim pudrovat pres den vubec. ZAZRAK vam rikam a ja si koupim este tak 80 baleni protoze predstava ze tohle nekdy prestanou vyrabet me desi af
    Kópia recenzie od zuzka z notino.cz
    6. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. užásný krém dostala som šok po použitý....matný finish!!!žiadná mastná tvár konečne po xy kremov...a ta vôňa krásna
    patrícia
    25. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Dlho som hľadala krém ktorý skutočne zmatni a tento na 100% funguje. Ma však veľmi silnú parfumaciu a preto asi radšej prejdem k niečomu co mi tak nesmrdi. Svoj účel ale určite plní.
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    20. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Famózní! Zkouším poctivě a poctivě matuje. Jsem fakt nadšená, jelikož jsem ten typ, co má pleť zanedlouho lesklou jako pánev. Fakt doporučuju, především s make-upem rozhodně funguje. Shrnu to tak, že lepší krém na mastnou pleť jsem doposud nenašla a že jsem hledala a zkoušela tuze dlouho..
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    5. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Spokojenost, sice malinko vysušuje ale suprový krém pro citlivou pokožku :) koupím určitě znovu. Poměr ceny a kvality výrobku určitě velké +
    Kópia recenzie od Veronika K. z notino.cz
    15. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. perfektní, doporučuji
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    6. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Tento produkt v mý rutině nesmí chybět. Krém pokožku krásně zmatní a výsledek vydrží. Pokožka je velmi příjemná na dotek a stačil malé množství produktu takže vydrží na X měsíců
    Kópia recenzie od Žaneta z notino.cz
    28. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Perfektný krém na zmiešanú až mastnú pleť. Naozaj vytvorí zamatový efekt , veľmi prirodzený . Super pod mejkap , aj ako krém
    Natália
    30. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Perfektní denni krem a podklad pod cc krem. Krasne zmatni okamzite. Cc krem se na nem nijak nehrudkuje jak nekteri pisi. Plet je matna a jsem zvedava jak dlouho vydrzi ta super matny efekt.
    Kópia recenzie od Veronika M. z notino.cz
    29. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Hodně muziky za málo peněz. Pleť krásně zmatní.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    9. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Po nanesení krému je pleť krásně hydratovaná, hladká a také mi krém pomohl s akné. Velmi dobře vymyšlená "krabička" krému.
    Kópia recenzie od NOVÁKOVÁ z notino.cz
    15. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Tento krém jsem zvolila kvůli své T-zóně, která je mastná. Tam funguje tak, jak má a krásně zmatňuje. Zbytek obličeje ale spíš vysušuje a po následném nanesení make-upu se vytváří takové suché šupinky a make-up se špatně a těžce roztírá. Někomu může vyhovovat, já nejsem úplně spokojená, ale jinak kosmetika RYOR je výborná.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    30. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Kupovala jsem na základě recenzí a jsem nadšená. T-zona krásně zmateněná, jemný a příjemný, stačí malé množství. Navíc dávkování pumpičkou jako bonus.
    Kópia recenzie od Dagmar B. z notino.cz
    22. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Výrazně nehydratuje, ale opravdu zmatňuje
    Kópia recenzie od Eliška z notino.cz
    9. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Krém mi vůbec nesedl, hrozně vysušuje a po nanesení make-upu se krém drolí. Dala jsem na kladné recenze, ale bohužel za mě nedoporučuji
    Kópia recenzie od Žaneta z notino.cz
    27. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Pudrový efekt vydrží celý den. Kupuji opakovaně a stále jsem velmi spokojená.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    9. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Mám mastnou problematickou pleť a tento krém kupuji opakovaně. Za mě je parádní, pleť je matná a hebká. Většinou ho nanáším pod make up.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    8. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Velmi lehký, lehce zmatňuje a hydratuje pleť
    Kópia recenzie od Sofie z notino.cz
    2. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  20. Dobře zmatňuje mastnou pleť
    Kópia recenzie od Eva A. z notino.cz
    10. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia