Prejsť na hlavný obsah
Saloos Bio Peeling Lavender & Tea Tree telový peeling

Recenzie Saloos Bio Peeling Lavender & Tea Tree

telový peeling

Exfoliácia alebo odstránenie odumretých kožných buniek je najúčinnejší spôsob, ako dosiahnuť hladkú kožu. Telový peeling Saloos Bio Peeling Lavender & Tea Tree bude pomocou obsiahnutých zrniečok jemne obrusovať pokožku tela a zbaví ju tak nečistôt a odumretých kožných buniek. Zaistí jej celkové vyhladenie a rýchlejšiu obnovu a zároveň zlepší prúdenie krvi. Pokožka bude po jeho aplikácii dokonale hebká, rozžiarená a omladená.

Kúpiť

Exfoliácia alebo odstránenie odumretých kožných buniek je najúčinnejší spôsob, ako dosiahnuť hladkú kožu. Telový peeling Saloos Bio Peeling Lavender & Tea Tree bude pomocou obsiahnutých zrniečok jemne obrusovať pokožku tela a zbaví ju tak nečistôt a odumretých kožných buniek. Zaistí jej celkové vyhladenie a rýchlejšiu obnovu a zároveň zlepší prúdenie krvi. Pokožka bude po jeho aplikácii dokonale hebká, rozžiarená a omladená.

Kúpiť

Saloos Bio Peeling Lavender & Tea Tree recenzia20

4.5
41
6
2
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Za mě super, krásná vůně, hezky promastí kůži. Není potřeba se po aplikaci ještě mazat krémem, nejvíce mi pomohl na chodidla, které se mi v létě hodně loupou a klasické peelingy na nohy mi moc nepomohly.
    Kópia recenzie od Lucie B. z notino.cz
    31. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Bohužel mám na něj alergii.
    Kópia recenzie od Karolína z notino.cz
    16. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Za mě tedy ne. Peeling obsahuje hutný olej - i když mám problémy se suchou pokožkou, po aplikaci tohoto peelingu jsem mastná a lesknu se tak, že bych mohla z fleku jít na finále Masters v aerobiku. Ve srovnání s Dermacolem více než podprůměrné.
    Kópia recenzie od pipa z notino.cz
    15. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Vzhľadom na tú nízku cenu som nemala veľké očakávania ale milujem vôňu levandule tak som sa rozhodla vyskúšať. Vôňa je úžasná, peeling zanecháva na pokožke jemný olejový film. Keď miniem telový peeling zn. Collistar, určite kúpim znova.
    Marianna
    28. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Čistí a to je to hlavní....
    Kópia recenzie od Kamča z notino.cz
    26. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Krásně hydratuje pokožku, a navíc krásná vůně
    Kópia recenzie od Vlasta K. z notino.cz
    11. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. hroza. objednala som na zaklade recenzii. dnes som ho vyskusala a neskutocne stipal a palil na pokozke. nikdy viac, vyhodene peniaze
    laura
    28. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Skvělý peeling!
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    21. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Fakt je skvelý , po umyti teplov vodou ostáva na pokožke olejový film , dajte si chvíľku relaxu , a on sa pekne vstrieba , a to je to čo potrebuje telo . Má dvojitý účinok a je to skvele .
    Oksana L.
    12. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Výborný peeling!!! Zanechává krásně hydratovanou pokožku, navíc krásná vůně!. Jeden z nej peelingů co jsem zkoušela.
    Kópia recenzie od gabriella z notino.cz
    17. augusta 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Dobrý peeling, který nejen že dobře obrušuje kůži, ale i krásně voní. Napsala jsem na něj i recenzi :) https://superkrasna.cz/detail/38/saloos-bio-peeling-cokolada
    Kópia recenzie od Nikola z notino.cz
    7. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Zle sa nanáša a po nanesení ma telo veľmi štípalo a svrbelo...
    AN_JP_0xF72431661EBCFB67FBE783A3E3215E68
    25. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. bezvadný peeling, krásně voní, po pužití velmi dobrý pocit...
    Kópia recenzie od AN_JP_0x8CCEFF6B8BAFA62CB5291849411AF11D z notino.cz
    13. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. najlepsi peeling aky som mala, pokozka po nom ostava naolejovana, mala som len vonu mojito = super osviezenie. odporucam
    AN_JP_0x365443C93D8AD66F0245D808A74CCA85
    7. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. mám to dárek saloos kosmetika nikdy nezklame uvidíme
    Kópia recenzie od AN_JP_0x34C93A00BD36F25A18919DD8768DFE25 z notino.cz
    12. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Peeling je naprosto dokonalý. Krásná vůně , vyhladí pokožku, zjemní ji. Kůže je krásně hydratovaná. Za mě super produkt.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    10. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. S peelingem jsem moc spokojená, příjemná vůně růže a po spláchnutí zůstane pokožka krásná, hydratovaná. Používám 2x týdně, super.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xEEAF217C4C6B23071A1E8A25D1536F5F z notino.cz
    22. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Skvělý peeling, růže krásně voní. Kůže je po něm vláčná, hebounká, není potřeba po koupeli mazat. Jsem spokojená, určitě koupím znovu.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF40C6917FF64B4478BB5E3B0DB863F03 z notino.cz
    7. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. luxusní peeling, používám co druhou koupel a už se po něm nemažu, tělo je krásné vláčné a hydratované
    Kópia recenzie od AN_JP_0xF3AEEBBFBC7AC36F04E716ED4B459893 z notino.cz
    24. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Najlepší peeling, aký som mala. Pokožka je po použití príjemne mastná a netreba už použiť telové mlieko. Určite odporúčam :)
    AN_JP_0xF40C6917FF64B4478BB5E3B0DB863F03
    18. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?