Prejsť na hlavný obsah
Saloos Make-up Removal Oil Argan Revital čistiaci a odličovací olej

Recenzie Saloos Make-up Removal Oil Argan Revital

čistiaci a odličovací olej

Odlíčenie je zásadný krok starostlivosti o pleť, ktorý by ste nikdy nemali vynechať. Odličovač Saloos Make-up Removal Oil Argan Revital z tváre účinne odstráni všetok make-up a zanechá pleť hebkú, dokonale čistú a pripravenú na ďalšiu starostlivosť.

Kúpiť

Odlíčenie je zásadný krok starostlivosti o pleť, ktorý by ste nikdy nemali vynechať. Odličovač Saloos Make-up Removal Oil Argan Revital z tváre účinne odstráni všetok make-up a zanechá pleť hebkú, dokonale čistú a pripravenú na ďalšiu starostlivosť.

Kúpiť

Saloos Make-up Removal Oil Argan Revital recenzia16

4.4
13
3
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Skvělý!
    Kópia recenzie od Markéta S. z notino.cz
    20. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Oleje od Sallosu jsou super, krásně čistí a hydratují, osobně však doporučuji koupit větší balení, 50 ml je hned pryč a aplikace z tohoto typu balení také není úplně nejideálnější.
    Kópia recenzie od Lucka J. z notino.cz
    26. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Velmi příjemný odličovací olej, krásně voní, odličuje dobře. Občas trochu pálí v očích, což je asi jediné mínus, ale mám oči dost citlivé obecně.
    Kópia recenzie od Ellen z notino.cz
    7. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Olej má jemnú vôňu. Skúšala som ho použiť s kozmetickým tampónom, aj nasucho rozotrieť dlaňami na tvár a potom zmyť vodou. Oba spôsoby fungovali a dobre odlíčili. Samozrjeme potom používam ešte aj čistiaci gél/penu v rámci dvojkrokového odličovania.
    Mirka
    17. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. kupuji opakovaně, žádné jiné odličovadlo nepoužívám už léta, jsem maximálně spokojená. Mám starší sušší pleť, vyhovuje mi, že nejsem přemrštěně vysušována pouhým odličováním. Veliká paráda. Děkuji výrobcům.
    Kópia recenzie od Petra U. z notino.cz
    17. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Tento olej je pro mě odličovací miláček. Krasne pleť odlíčí, stejně tak oči, které nijak nedráždí. Kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od Isabela T. z notino.cz
    28. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Mastnější, dobře odličuje, krasná věnu
    Kópia recenzie od Pavlína z notino.cz
    22. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Skvely odlicovaci olej. Mam extra citlivu plet a vacsina odlicovacich pripravkov mi vysusuje kozu a plet ma po nich pali. Vyskusala som uz vselico, ale pri tomto oleji ostavam, plet je hydratovana, nestipe a makeup ide lahko dole. Za mna topka, odkedy som ho objavila, uz iny nepouzivam.
    Zuz
    2. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Okrem krásnej vône môžem vyzdvihnúť aj jeho výborné odličovacie vlastnosti (najmä rúž). Necháva pleť sviežu a ošetrenú, preto ho z pleti ani nezmývam, nechávam "pôsobiť" :)
    Ľubomíra
    19. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Top!
    Kópia recenzie od Hanka z notino.cz
    12. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Dvojfázový odličovací olej Saloos mám veľmi rada, pretože odstráni makeup bezo zvyškov a po opláchnutí z pleti NEzanecháva mastný film, ale sa pekne zmyje bez pocitu umastenej tváre. Odporúčam naniesť do dlane, na suchú pleť, poriadne rozotrieť po celej tvári, potom zmyť teplou vodou buď pomocou uteráčika, alebo iba opláchnuť rukami. Veľmi dobrý pri dvojfázovom čistení pleti ako prvý krok - odličovanie.
    katarína
    28. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Tento olej je naozaj úžasný. Je lacný a urobí čo má. Odlíči mi aj vodeodolnú maskaru. Na pleti je príjemný. Ja si jednoducho trochu vylejem do dlane a následne ním masírujem asi 2 minúty tvár. Potom sa iba jednoducho zmyje s vodou. Kupujem ho už niekoľký krát. Veľmi odporúčam.
    Soňa
    23. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nemohu dát ani jednu hvězdu, po použití zarudnutí obličeje tak silně, že byla nutnost jít k lékaři. Podotýkám, že léčení to nebylo na týden. A nejsem první, kosmetika která je určena na ekzémy, je zhorší takovým způsobem, že léčení do původního stavu se táhne měsíce. Kosmetika rozhodně NENÍ čistě přídní jak výrobce uvádí. NEKUPOVAT pokud nemate zájem jít k lékaři.
    Kópia recenzie od Naďa z notino.cz
    3. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Odličovací olej funguje, odlíči dobre jemný make up. Nezvyknem sa výrazne líčiť ani používať veľa make-upu, či vodeodolnú dekoratívku, takže k tomu sa vyjadriť neviem. Olej však obsahuje rôzne aj esenciálne oleje, a to mi po čase začalo vadiť. Spotrebujem, čo mám, ale už si ho viac neplánujem kúpiť.
    Andrea
    24. augusta 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Lepšiu vec som na odličovanie ešte nemala. Drobné vyrážky mi dokonca po prvom použití zmizli!
    LK
    21. augusta 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Odličovací olej, odlíčí co má. nechává hodně mastný povlak a celkem dost výrazně voní. Levandulový mi vyhovuje víc.
    Kópia recenzie od Andrea z notino.cz
    20. júla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?