Prejsť na hlavný obsah
Saloos Shower Oil Grapefruit sprchový olej

Recenzie Saloos Shower Oil Grapefruit

sprchový olej

Nechcete podceňovať každodennú hygienu, ale vaša pokožka je pri umývaní bežnými sprchovými gélmi náchylná na nadmerné vysušovanie? Sprchový olej Saloos Shower Oil Grapefruit je pre vás ideálnou voľbou. Nielenže pomôže pri umývaní odstrániť všetky nečistoty, ale zároveň dodá pokožke potrebnú hydratáciu a zanechá na nej ochranný film. Dosiahnete ním dokonalú čistotu bez toho, že by došlo k narušeniu prirodzenej lipidovej vrstvy na povrchu pokožky.

Kúpiť

Nechcete podceňovať každodennú hygienu, ale vaša pokožka je pri umývaní bežnými sprchovými gélmi náchylná na nadmerné vysušovanie? Sprchový olej Saloos Shower Oil Grapefruit je pre vás ideálnou voľbou. Nielenže pomôže pri umývaní odstrániť všetky nečistoty, ale zároveň dodá pokožke potrebnú hydratáciu a zanechá na nej ochranný film. Dosiahnete ním dokonalú čistotu bez toho, že by došlo k narušeniu prirodzenej lipidovej vrstvy na povrchu pokožky.

Kúpiť

Saloos Shower Oil Grapefruit recenzia20

4.6
24
3
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Koupila jsem Saloos Sprchový Olej Grep. Silný dojem neudělal. Je velká spotřeba, čekala jsem víc...
    Kópia recenzie od Mariia T. z notino.cz
    1. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Vynikající sprchový olej, příjemná svěží vůně.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    3. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. moc příjemný, kůže zůstává jemná a hezky voní
    Kópia recenzie od Rozálie z notino.cz
    7. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Ja som s tymto produktom velmi spokojna plet ostane po pouzity hydratovana a jemnejsia.
    Lenka
    1. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Měla jsem Grep a Mojito, oba výborné, voňavé, pokožku hydratují, sprchování s nimi je relax. Stačí malé množství.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x329C6C50B26BE8376C21FD50E74D7C65 z notino.cz
    4. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Doporučuji.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x59A69EC6D8F6B6B6CB9AC641D8219862 z notino.cz
    25. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. příjemná vuně, hebká pokožka
    Kópia recenzie od AN_JP_0x34C93A00BD36F25A18919DD8768DFE25 z notino.cz
    12. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Výborné oleje, doporučuji.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    10. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Nejlepší je máta-limetka. Praktická věc, stačí kapka, krásně voní, netřeba už ničím ošetřovat tělo.
    Kópia recenzie od Šárka z notino.cz
    27. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Velice příjemný sprchový olej, hezky jemně voní a pokožku již nemusím mazat, je příjemná na dotek.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x27F7B1BF077080A2C7242C8C59525A7D z notino.cz
    24. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. super značka doporučuji
    Kópia recenzie od AN_JP_0x34C93A00BD36F25A18919DD8768DFE25 z notino.cz
    25. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. sprchové oleje mne nesadli, moja pokožka neznáša, až na málo výnimiek dobre umývanie bežnými sprchovými gelmi . od saloos používam na pleť arganovýole namiesto krému, skelá vecicka , pleť je bez chybičky a vyzerá mladšie. sprachové oleje , erotika a granatove jabĺčko ale mne nevyhovujú, pokožka ma už v sprche po použití svrbela, rovnako syna. ani vôňa ma neoslovila. chýba mi aj pocit čistej pokožky po použití olejov
    aja
    27. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Perfektní sprchové oleje. Tato značka má kvalitní výrobky. Doporučuji.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x4A55B058AD13DA2AB2107783A736D02F z notino.cz
    24. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Rakytník-pomeranč je svěží sprchový olej (nejen) na léto a není potřeba po sprchování následně používat tělový olej, krém nebo mléko na ošetření po koupeli. Pokožka je čistá a hydratovaná. Doporučuji vyzkoušet.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x803E296CAEBECFE95E0A97B613ECD7C0 z notino.cz
    30. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Můj oblíbený sprchový olej.
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    4. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Všechny sprchove oleje teto značky jsou výborné. Citronela ma svěží,osvěžující vuni.Po použití tohoto oleje již není třeba používat telove mléko apod
    Kópia recenzie od Dasa z notino.cz
    2. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Výrobky Saloos poznám uz niekoľko rokov, som spokojná. Kvalita bez zbytočnej chémie.
    Silvia
    8. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Krásne vonia.
    Zuzana
    16. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Perfektní, velmi příjemný
    Kópia recenzie od Gabriela z notino.cz
    10. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Úžasný sprchový olej, skvěle hydratuje, krásně voní. Mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Silvie z notino.cz
    4. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?