Prejsť na hlavný obsah
Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza

parfumovaná voda pre ženy

K správnej dáme patrí vôňa, ktorá podčiarkne jej zmyselnosť a dodá pocit, že nič nie je nemožné. Práve taká je parfumovaná voda pre ženy Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza, ktorá zdôrazní váš pôvab nežne, ale zároveň výrazne tak, že žiadny okoloidúci nezostane v pokoji.

Kúpiť

K správnej dáme patrí vôňa, ktorá podčiarkne jej zmyselnosť a dodá pocit, že nič nie je nemožné. Práve taká je parfumovaná voda pre ženy Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza, ktorá zdôrazní váš pôvab nežne, ale zároveň výrazne tak, že žiadny okoloidúci nezostane v pokoji.

Kúpiť

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza recenzia20

4.3
23
11
7
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. pre mna je tato vona symbol elegancie
    Petra
    25. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Som veľmi milo prekvapená z danej vône. Vôňa, ktorá dlho vydrží za dostupné peniaze.
    Sabína F.
    11. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. táto vôňa je vhodná pre ženy, ktoré nemajú rady sladké až extrémne sladké vône... stačia dva streky a cítiť ju cely deň... je to naozaj "eleganza" :)
    Kristína F.
    19. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. tato vůně je pro moji ženu jedinečná a proto ji objednávám již několik let.
    Kópia recenzie od Vladimír V. z notino.cz
    19. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. velmi spokojen s výrobkem i s chováním prodavačů.
    Kópia recenzie od [email protected] z notino.cz
    20. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Já tuto vůni miluji. Snoubí se v ní čistota a koření; je to pro mě taková andělská vůně. Design flakonku hovoří za vše - - Elegance sama...
    Kópia recenzie od Anežka z notino.cz
    30. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Spokojnosť
    Dana
    5. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Vnímám tuto vůni opravdu jako elegantní. Mám vůně raději vůně komplikované (jako Black Orchid od Toma Forda apod) Vůní znám hodně a kdybych chtěla levně něco velmi elegantního (květinová, do mýdlova) tak bych zvolila Eleganzu. Po důkladném, zkoušení - výdrž střední, lépe drží na textilii než na kůži.
    Kópia recenzie od Bára z notino.cz
    17. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Moje Top vône GUCCI PREMIERE, GUCCI FLORA, Coco Chanel Mademoiselle,,,, Tato vona patri do tej kategorie luxusnej sladkej tak trochu pudrovej... pre mna lacnejsia varianta,,,
    Ivka
    13. marca 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Som sklamaná, s Misteriose sa absolutne nedá porovnať
    AN_JP_0xB9E51F0CC475D0B5D823479542DB1C55
    26. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Pekná, elegantná dámska vôňa s dostatočnou výdržou. Odporúčam používať hlavne v zime a nie len na spoločenské akcie. Vážnejšia alternatíva značky, ktorú dávam do pozornosti je Misteriosa.
    zolcho
    30. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Elegantná vôňa, výdrž vône slabšia.
    AN_JP_0xC2ECA46EC1F9A0E476CD19797913DAE6
    28. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Příjemně voní ,ale po chvíli není vůbec cítit.Velmi slabá odpovídá nízké ceně.Už si ji nekoupím.
    Kópia recenzie od Kotlyarska z notino.cz
    18. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Krásna vôňa, kúpila som ju po ovoňaní v predajni a strašne mi pripomína niečím Coco Chanel Mademoiselle. Chanel je u mňa naa prvom mieste potom versace eros pour femme a toto radím ako tretiu. Vôňa pôsobí luxusne nielen vzhľadom ale aj vôňov. Príjemná kompozícia jednotlivých prvkov. Odporúčam ženám, čo majú radi výraznejšie vôňe
    AN_JP_0x6A6EB38F7D0924BEAB2360666088E0A8
    4. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Je to typ vône "retro" v štýle vôní Gucci by Gucci toaletka, alebo My Burberry EdP a mne osobne sa tento typ vôní nepáči....pôvodná Signorina parfum. voda, ktorá vonia hlavne po ružiach v sladkom "náleve", sa mi páči oveľa viac! Milujem sladké vône na všetky spôsoby a takéto chypré-vône radšej prenechávam iným! ....ešte chcem vyskúšať Misteriosu, tá ma láka najviac...
    AN_JP_0x977324122C7198DCE023C30E488C6CF6
    5. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Elegantná vôňa na zimu.
    Jana
    15. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. skvela vune, spokojenost.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xCB78048764761B09249D8C8114B62934 z notino.cz
    4. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. je naozaj rozdiel intenzity vone v kam pred. a e-shope?
    AN_JP_0xBE768EDDCBDA485A6340F9162E2394A4
    26. decembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Příjemná a elegantní vůně. Používám jí už rok,jsem s ní velice spokojená. Budu kupovat další. Vydrží docela slušně, stačí ráno se stříknout a odpoledne/večer přestříknout.Hezky a lehce rozkládá.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xD25D6F45EEA853C4D27EBFB1B173745E z notino.cz
    4. novembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Elegantná a nevtieravá vôňa pre dámu.
    Zuzana
    21. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?