Prejsť na hlavný obsah
Sensai Silky Purifying Mud Soap (Wash & Mask) mydlo a maska 2 v 1

Recenzie Sensai Silky Purifying Mud Soap (Wash & Mask)

mydlo a maska 2 v 1

Venujte mastnej pleti potrebnú starostlivosť, aby bola zdravá a prirodzene krásna. Bahenné mydlo a maska 2 v 1 Sensai Silky Purifying odstránia z pleti za chvíľočku nielen prebytočný maz, ale aj všetky vodorozpustné nečistoty alebo odumreté kožné bunky. Pleť vyhladí, zjemní a celkovo upokojí.

36,29s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Venujte mastnej pleti potrebnú starostlivosť, aby bola zdravá a prirodzene krásna. Bahenné mydlo a maska 2 v 1 Sensai Silky Purifying odstránia z pleti za chvíľočku nielen prebytočný maz, ale aj všetky vodorozpustné nečistoty alebo odumreté kožné bunky. Pleť vyhladí, zjemní a celkovo upokojí.

Kúpiť

Sensai Silky Purifying Mud Soap (Wash & Mask) recenzia14

4.7
13
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Good one, always buing it:)
    Kópia recenzie od Anastasiia P. z notino.cz
    15. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. naprosto super! používám dlouhodobě jako masku a pleť je skvěle hydratovaná.
    Kópia recenzie od Ema z notino.cz
    23. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  3. Najlepší je naozaj odporúčam určite nebudete sklamaní😊
    Ali
    23. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Vyborne urcite si kupi opat penivost cistota
    Veron
    20. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Naprosto úžasná věc, kupuji dlouhodobě.
    Kópia recenzie od Kamila H. z notino.cz
    18. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vyborny produkt. Krasne vycisti a osvezi plet. Mohu jen doporucit na mastnejsi plet.
    Kópia recenzie od Pavlina S. z notino.cz
    31. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Perfektný výrobok na docistenie pleti v druhom kroku. Používam spolu s foreo kefkou a pleť je krásne vyhladena uz po krátkom používaní. Pleť je hydratovana, jemná a bez pórov. Balenie vydrží dlhu dobu, stačí použiť úplne minimum produktu a krásne sa napani na celu tvar. Urcite kupim znova.
    Stanislava D.
    4. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Od puberty mám velice ošklivé hormonální akné hlavně na krku a tvářích a tenhle produkt je něco neuvěřitelného! Po měsíčním používání mám nádhernou čistou pleť a pupínky, které se objeví okamžitě mizí a hojí se rychlostí blesku. Opravdu TOP a ta cena za to stojí! Za takový výsledek bych zaplatila i dvojnásobek.
    Kópia recenzie od Katka B. z notino.cz
    26. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Doporučuji - skvělý výrobek!! Pleť nevysušuje a perfektně čistí. Pleť zůstává hydratovaná a až neuvěřitelně hebká na dotek. Pokud máte problém s běžným akné, tak je to určitě řešení - vyplatí se investovat.
    Kópia recenzie od Tesabella z notino.cz
    28. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Výborný.
    Kópia recenzie od P. z notino.cz
    25. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skvělý výrobek!! Po každém "mýdle na pleť" se mi pleť ještě více vysušila, ale s tímto Sensai "bahénku" zůstane pleť čistá, hydratovaná a neuvěřitelně hebká na dotek. Za mne 1* :)
    Kópia recenzie od AN_JP_0x7C1E02E6674BD8727AF96E82803493AF z notino.cz
    6. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Ja osobne som už toho vyskúšala veľmi vela, ale do produktov tejto značky som sa úplne zamilovala a veľmi mi vyhovujú , som nadšená a skutočne sa oplatí ju vyskúšať .❤️❤️
    Kópia recenzie od AN_JP_0x20C39425C24B49B12278C2138DB0C358 z notino.cz
    16. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Tato mýdlo/maska mi byla doporučena na promo akci zn.Sensai, údajně jako to nejideálnější pro mastnou pleť, po vychválení jsem hned na druhý den objednala. Vydržela jsem používat necelé 4týdny... při používání jako mýdlo jsem měla pleť mnohem mastnější/lesklejší než kdykoli předtím, myslela jsem si, že už nemůže být hůř, dokud jsem nevyzkoušela jako masku, výsledkem bylo opravdu neskutečné promaštění, jako bych si obličej polévala olejem :(. Po ranním použití jsem se marně v průběhu dne snažila pleť vysušovat alespoň savými ubrousky, do 5minut jsem byla opět jako zrcadlo a hůř, takže za mne obrovské zklamání!
    Kópia recenzie od AN_JP_0x800BCB2623412A258CB4F1D0E450D6C7 z notino.cz
    3. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Je to to nejlepší, co jsem zatím na čištění pleti měla. Doporučila mi to kamarádka a používám jenom toto.
    Kópia recenzie od Kamila z notino.cz
    27. mája 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?