Prejsť na hlavný obsah
Swissdent Gentle bieliaci krém pre citlivé zuby

Recenzie Swissdent Gentle

bieliaci krém pre citlivé zuby

Zubná pasta Swissdent Gentle je určená na šetrné bielenie zubov. Účinne odstraňuje nežiaducu pigmentáciu zo zubov a pri jej pravidelnom používaní vás odmení žiarivejším úsmevom.

Kúpiť

Zubná pasta Swissdent Gentle je určená na šetrné bielenie zubov. Účinne odstraňuje nežiaducu pigmentáciu zo zubov a pri jej pravidelnom používaní vás odmení žiarivejším úsmevom.

Kúpiť

Swissdent Gentle recenzia15

4.4
15
2
3
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Túto pastu používam už 2 roky a nedám na ňu dopustiť. Krásne vybieli zuby, žiadny kameň už na zuboch nemám a dokonca mi ani nekrvacaju ďasná ako kedysi …
    Luci
    25. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Viditelné výsledky během dvou týdnů
    Kópia recenzie od Karol z notino.cz
    13. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Jsem spokojená
    Kópia recenzie od Zdeňka O. z notino.cz
    25. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Objednala jsem již druhé balení jsem s ní velice spokojená
    Kópia recenzie od Alžběta z notino.cz
    30. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Pastu jsem si koupila zde podle recenzí a mohu potvrdit opravdu funguje😉
    Kópia recenzie od Alžběta J. z notino.cz
    13. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Pasta,kterou mohu jen doporučit.Objednala jsem na doporučení a nelituji.Používala jsem i jiné bělící pasty,ale tato me nadchla.Dokonale hladké čištění...pasta,kterou jsem hledala.
    Kópia recenzie od Rychlé dodání zboží,maximální spokojenost.Budu se s radostí v. z notino.cz
    13. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Veliká poklona - Vaše zubní pasta dělá s jejich bělostí divy !!!
    Kópia recenzie od AN_JP_0x5F794691143789179BA25031E8EEC660 z notino.cz
    20. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Používám asi tři týdny a zatím žádný výsledek
    Kópia recenzie od Sabina z notino.cz
    17. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Pasta celá minutá, umývanie zubov 2 x denne, bieliaci účinok sidce nebadať, ale slabe skvrnky po caji vycistila dobre.
    Jana
    4. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Mám citlivé zuby s odhalenými krčky a na toto je pasta výborná. Rozhodně doporučuji!
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    13. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. super jsem naprosto spokojen používám již velice dlouho
    Kópia recenzie od Honza z notino.cz
    26. októbra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Dobrá zubní pasta, ale velice drahá
    Kópia recenzie od Milada z notino.cz
    2. septembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. dobrá
    Kópia recenzie od MinarčíkováŠárka z notino.cz
    3. augusta 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Skvělá zubní pasta, výsledky jsou patrné po několika dnech, objednávám již podruhé.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    3. novembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Zubná pasta je účinná, sviežo vonia, vrelo odporúčam
    Marta
    24. októbra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?