Prejsť na hlavný obsah
TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection výhodné balenie (pre slabé, namáhané vlasy) pre ženy

Recenzie TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection

výhodné balenie (pre slabé, namáhané vlasy) pre ženy

Časté farbenie vlasov vyžaduje aj ich regeneráciu – kozmetická sada TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection je zameraná na opravu slabých, chemicky poškodených vlasov a oživenie ich vzhľadu. Účinná receptúra šampónu a kondicionéra zaistí vyhladenie vlasových vláken a zacelenie ich narušeného povrchu.

21,25s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Časté farbenie vlasov vyžaduje aj ich regeneráciu – kozmetická sada TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection je zameraná na opravu slabých, chemicky poškodených vlasov a oživenie ich vzhľadu. Účinná receptúra šampónu a kondicionéra zaistí vyhladenie vlasových vláken a zacelenie ich narušeného povrchu.

Kúpiť

TIGI Bed Head Urban Antidotes Resurrection recenzia16

4.4
15
1
1
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. krásné a voňavé vlasy 🔝
    Kópia recenzie od Magdalena P. z notino.cz
    12. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. pred cca rokom mozno aj viac som pouzivala tuto radu a vlasy boli super potom som presedlala ze vyskusam nieco nove to mi nesadlo tak som sa vratila k Tigi zas ale ten kondicioner je podla mna uplne iny ma aj inu konzistenciu slaby no proste otras som sklamana
    Mižu
    28. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Spokojenost, doporučuji dokoupit pumpičku jako aplikátor.
    Kópia recenzie od Agnes z notino.cz
    7. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. OBSAHUJE DIMETHICON!!
    Kópia recenzie od Filip S. z notino.cz
    9. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Veľmi by ma zaujímalo, kto píše recenzie pod produktmi, pretože mi to príde jak dobrý marketing. Objednala som si sadu kondicionéru a šampónu a možno na prirodzené vlasy to má nejaký účinok, na zosvetlené vôbec. Dokonca som odpozorovala, že pri používaní týchto produktov mi začali padať vlasy intenzívnejšie - neviem, či je tam nejaká korelácia, pre istotu nebudem zisťovať ďalej.
    Lenka
    20. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Funguje, jak má - vlasy jsou jemnější, zdravější a krásně voní. (Barvení 1x/2 měsíce, mytí 1x/týden, denně žehlení).
    Kópia recenzie od Lucka F. z notino.cz
    12. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Jedna z nejlepších péči na dlouhé pravidelně melirovane vlasy.Vlasy jsou ,hydratované a necuchaji se.
    Kópia recenzie od Denisa V. z notino.cz
    26. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Naprostá spokojenost👍
    Kópia recenzie od Jana O. z notino.cz
    26. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Za mě super, příjemná vůně, vlasy jsou po umytí krásně jemné a mám pocit, že vypadají mnohem lépe, jsou vyživenější. Jako plus přidávám, že šampón pěkné pění. Nejlepší značka <3
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    19. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Používám již několik let, skvělý , nemastí se mi vlasy, nádherná vůně.
    Kópia recenzie od Jiřina K. z notino.cz
    24. júna 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Používám několik let
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    26. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Perfektni a skvele voni.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    13. septembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Najlepšia sada na svete! Už nikdy nič z drogérky!ked mi táto sada došla používala som iné produkty a moje vlasy boli hrozné ale akonáhle som si opäť kúpila tuto sadu vlasy sú krásne jemne , hladké a prijemne na dotyk. Šampón a kondicioner je nutne používať spolu nikdy šampón žiadny nepoužívať samostatne jeho úlohou je otvorenie pórov preto potrebuju vlasy aj kondicioner pre ich zatvorenie!
    Evit
    9. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Výrobky firmy TIGI, které jsem již několikrát zakoupila jsou naprostou jedničkou- kupuji hlavně kondicionér na suché a poničené vlasy, je úžasný
    Kópia recenzie od AN_JP_0xB8D791CA0ADE46FDE7D0D7B5393564E0 z notino.cz
    29. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Šampón som si kúpila na odporúčanie mojej kaderníčky. Príjemne vonia, ale bez kondicionéra nie je nič moc. Kondicionér je výborný, vlasy sú po ňom krásne jemné.
    Lu
    22. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. sampon nesplnil moje ocakavania, vona vyrazna ovocna, najviac tam citim asi kokos. neublizil, ale ani nepomohol :)
    dyta
    20. júna 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?