Prejsť na hlavný obsah
TIGI Catwalk Your Highness sprej na objem od korienkov

Recenzie TIGI Catwalk Your Highness

sprej na objem od korienkov

Dajte svojmu uľahnutému účesu nekompromisnú stopku. Pena pre objem TIGI Catwalk Your Highness vaše jemné vlasy rýchlo nadvihne už od korienkov. Zbytočne ich pritom nezaťaží a zanechá ich nielen úžasne hebké, ale aj žiarivo lesklé. Extrakty z fialky, jazmínu a levandule navyše vo vlasoch zneutralizujú elektrický náboj. Kedysi rozlietaný účes bude konečne spoľahlivo držať tvar.

7,39s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Dajte svojmu uľahnutému účesu nekompromisnú stopku. Pena pre objem TIGI Catwalk Your Highness vaše jemné vlasy rýchlo nadvihne už od korienkov. Zbytočne ich pritom nezaťaží a zanechá ich nielen úžasne hebké, ale aj žiarivo lesklé. Extrakty z fialky, jazmínu a levandule navyše vo vlasoch zneutralizujú elektrický náboj. Kedysi rozlietaný účes bude konečne spoľahlivo držať tvar.

Kúpiť

TIGI Catwalk Your Highness recenzia20

4.6
18
2
1
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Výborný objemový spray ku korienkom vlasov, odporúčam
    Marcela T.
    31. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Žiaľ nič moc...Nevidím žiaden rozdiel či si ho dám alebo nie...Už si ho nekúpim.
    Andrea M.
    5. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Tento sprej na objem vlasom je super. Len je skôr na kratšie vkasy ( ja mam kúsok pod bradu ) a melirovane. vlasy krásne voňajú, majú objem a vydržia dlho "svieže " inak ich mávam rýchlo mastné. Dosť často býva poslednu dobu nedostupny, tak som si 9bjednala rovno 2 nech mám v zálohe.
    Lenka K.
    8. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Pěna je lehká, vlasy nezatěžuje, neslepuje, velmi lehce natuží a vlasy se po ní moc nemastí. Je vhodná na jemné vlasy.
    Kópia recenzie od Renata z notino.cz
    31. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Konečně dobré tužidlo, nelepí a vlasy drží.
    Kópia recenzie od catyb z notino.cz
    12. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Dodá objem bez slepení vlasů. Spokojenost :)
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    4. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nejlepší tužidlo na objem vlasů :)
    Kópia recenzie od LenKa z notino.cz
    18. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Perfektní tužidlo, objem úžasný, vlasy nejsou slepené a jsou krásné lesklé
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    3. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Napriek ostatným pozitívnym hodnoteniam, ja pridám jedno trošku negatívnejšie. Ja totiž nevidím žiaden rozdiel medzi tým, keď tento prípravok použijem a keď nie.
    Daniela
    5. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Výborné tužidlo na vlasy
    Viera
    4. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skutečně objemová pěna, která funguje. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    17. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Super tuzidlo vlasy se poněm nelepí krasně drzí a dělá objem mohu jen doporučit.Akorad aplikator by mohl byt lepsí.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    13. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Zatím nejlepší tužidlo ke kořínkům, které jsem měla možnost vyzkoušet. Výsledek je super, hodně pomůže pokud má někdo zplihlé jemné vlasy jako já :-).
    Kópia recenzie od Daniela z notino.cz
    12. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Paráda jiné tužidlo už nechci a nepoužívám. Perfektně dodá objem který vydrží. Neslepuje vlasy, ale jsou nadýchané a vzdušné. Nikdy jsem TIGI značku ráda neměla, ale tenhle výrobek je parádní. A za super cenu. Lepší než pěnové tužidlo od Kérastase a ostatních značek.
    Kópia recenzie od Věra z notino.cz
    2. mája 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Výborné, aplikuji ke kořínků vlasů, pak vyfoukám, výborně dodá objem.
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    3. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Uplná spokojnosť. mám dlhe, farbene a jemne vlasy, vlasy nie sú po aplikácii ťažké a nie sú zlepene. urcite odporucam aj na každodenne použitie
    AN_JP_0x4AE97BD5A346D6D580691AF2F7AA35CA
    7. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Tužidlo je na jemné vlasy výborné, maximálně mi vyhovuje. Neoblepí vlas nějakou nepříjemnou lepkavou vrstvou, ale krásně vlasy nadzvedne, takže neleží zplihle na hlavě a zároveň jsou lehké a vzdušné. Ale mám stejný problém jako Romana: nevyhovuje mi aplikátor - měl být buď delší, nebo řešený úplně jinak.
    Kópia recenzie od Marta z notino.cz
    19. júla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Jako vždy TIGI značka nezklame. Příjemná vůně a skvělá kvalita
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    21. apríla 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Trochu mne zklamalo, že ústí je příliš úzké a při aplikaci do dlaně se docela špatně mačká jednou rukou, obzvlášt´když je mokrá, nádoba neskutečně klouže. Při aplikaci přímo do vlasů je zase pěna moc hustá a potřebuje rozemnout v dlaních. Proti přípravku nic nemám, aplikátor je příšerný. Zatím jsem neobjevila pohodlný způsob jak dostat pěnu tam kam chci v požadovaném množství a hustotě.
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    21. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Výborný pocit z hustých vlasov, vlasy nie sú po aplikácii ťažké, výborne drží akákoľvek úprava
    Monika
    4. januára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?