Prejsť na hlavný obsah
Versace The Dreamer toaletná voda pre mužov

Recenzie Versace The Dreamer

toaletná voda pre mužov

Žiť svoje sny aj počas dňa vám umožní toaletná voda Versace Dreamer, vďaka ktorej sa budete cítiť skrátka magicky. Akoby ste zrovna prechádzali voňavou lesnou cestičkou, kde pod nohami praskajú vetvičky, vo vzduchu vonia drevo a ihličie a každý krok je ako pohladenie pre dušu.

57,80s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Žiť svoje sny aj počas dňa vám umožní toaletná voda Versace Dreamer, vďaka ktorej sa budete cítiť skrátka magicky. Akoby ste zrovna prechádzali voňavou lesnou cestičkou, kde pod nohami praskajú vetvičky, vo vzduchu vonia drevo a ihličie a každý krok je ako pohladenie pre dušu.

Kúpiť

Versace The Dreamer recenzia20

4.5
36
13
3
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Príjemná levanduľová vôňa na začiatku mydlovo levanduľová, až neskôr do sucha, výdrž som ešte veľmi neskúšal, ale odhadujem na 4-5 hodín. Na začiatku prvých 5 minút vonia trošku ako repelent ale okrem toho výborná vôňa. Odporúčam.
    Ronald
    30. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Zvláštna tabakovo, citrusová, šťavnatá mužná vôňa ktorá je umelecké dielo z čias kde išlo vytvoriť vôňu ktorá mala reprezentovať mužnosť. Keď niekto hovorí o vôní, že je retro smejem sa. Pretože toto nie je retro, ale overená klasická vôňa. Ktorá je mužná a veľmi sexi. Mám na ňu vždy veľké komplimenty. A úžasné reakcie. Budem úprimný dnešné LOLIPOP vône syntetické. Mňa neberú. Vôňa ma má reprezentovať ako muža a to aj od vône vyžadujem. Táto vôňa je krásna a mužná. Za mňa 8 z 10
    Alchymista
    20. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Krásně voní, spíše na jaro možná léto, ale opravdu moc dlouho nevydrží.
    Kópia recenzie od Martin z notino.cz
    23. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Parfem je veľmi retro. Cítiť z neho niečo zaujímavé, je veľmi návykový, ale prijemny na každodenne nosenie. No treba ho ovoňať podľa mna pred kúpou, lebo je špecificky. Ale nie je zlý…
    Dave
    9. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Starší klasika. Neurazí, ale není to ani mainstream.
    Kópia recenzie od Rostislav z notino.cz
    18. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Za ty prachy skvělá věc. Horší výdrž ale projekce je dobrá. Hlavně jde hodně cítit za vámi jak jdete.
    Kópia recenzie od Vladimír z notino.cz
    25. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Bol to darček pre brata, kupovaný niekoľkokrát po sebe. Vôňa je čarovná a na koži ju cítiť veľmi dlho.
    Barbora K.
    1. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Na první dojem voní parádně,ale nevydrží dlouho,od versace už asi kupuji naposled.
    Kópia recenzie od Imrich z notino.cz
    12. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Perfektná taká ina zvláštna vzdušná kúpila som ju bratovi na narodky strekla som si trošku a voniam celý deň brat tiež že dobrá
    Mižu
    14. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Nejlepsi vůně top
    Kópia recenzie od Lukas z notino.cz
    15. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Velmi zvlastna vona. Netypicka. Taka 90s a troska old school. Nic tuctove a masove. Sladko kvetinova. Je dobra. Na mne vonia tak zvlastne, nieco mi pripomina ale neviem co. Silna je a drzi sa mi na kozi dost silno. Od Versace jedna z tych lepsich(ja mam ale rad vsetko atypicke). Davam 4*.
    Jozef
    13. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Hodně originální vůně. Ze začátku má trochu "chemický" nádech ale pak je moc fajn. Myslím, že spíš pro starší muže, nevhodná do zimních měsíců.
    Kópia recenzie od Michal H. z notino.cz
    8. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Doporučuju
    Kópia recenzie od Kuba z notino.cz
    29. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Príjemná vôňa. Najprv som ju kupovala len synovi, dnes ju používa aj manžel.
    Si-si
    3. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Vůně vás s rozpakem zavání do jalovcového oblaku, pak se promění ve sladkou a omamnou vůni, dámám a dívkam přítažlivou a sexy. Doporučuji ji.
    Kópia recenzie od Diorinek z notino.cz
    24. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. krásná a svěží vůně, ale bohužel vůbec nevydrží
    Kópia recenzie od Valča z notino.cz
    9. augusta 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Nenapodobiteľna citit znej neskutocnu odvahu a sebaistotu odporucam sebaistym mužom tato vôňa len podčiarkne osobnost!
    Mario
    19. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Som veľmi spokojná s produktom, vôňa dlho vydrží , preto opakovane ho objednávam
    Veronika
    8. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Vánoční dárek pro syna. Krásná vůně, vydrží, nadšení.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x630C1C9B48FEBD567BB77843E7807951 z notino.cz
    3. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Nevtieravá príjemná vôna na každodenné "nosenie", svieži závan sexi chlapa.Manžel užíva PR One Million, Trussardi My land, alebo Diora,toto som mu kúpila naslepo.Je to vôňa so slabšou výdržou, ľahká, ale príjemná.
    AN_JP_0x5EF154E1E84C1D7A188B31DECE9C299E
    10. novembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?