Prejsť na hlavný obsah
Versace Eros toaletná voda pre mužov

Recenzie Versace Eros

toaletná voda pre mužov

Buďte zmyselný ako grécky boh lásky Eros. Toaletná voda pre mužov Versace Eros dokonale odráža silu a vášeň. Jej vonná kompozícia symbolizuje lásku a túžbu a je ako stvorená pre silného a sebavedomého muža, ktorý vie, čo chce. Tajomné tóny vône zaujmú každého a jedna vec je istá – ženy vo vašom okolí vás nenechajú bez povšimnutia.

Kúpiť

Buďte zmyselný ako grécky boh lásky Eros. Toaletná voda pre mužov Versace Eros dokonale odráža silu a vášeň. Jej vonná kompozícia symbolizuje lásku a túžbu a je ako stvorená pre silného a sebavedomého muža, ktorý vie, čo chce. Tajomné tóny vône zaujmú každého a jedna vec je istá – ženy vo vašom okolí vás nenechajú bez povšimnutia.

Kúpiť

Versace Eros recenzia20

4.7
149
25
8
2
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Od tejto voňavky som očakával oveľa viac. Strašne slába vydrž za tu cenu.
    Erik
    15. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. 10/10
    🇺🇦🇺🇦
    20. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. S touto vůní jsem naprosto spokojen. Velmi příjemná, intenzivní a dlouhotrvající vůně. Byl jsem překvapen, jak hezky voní. Doporučuji
    Kópia recenzie od Luboš J. z notino.cz
    21. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Skvělá vůně pro spíše mladší lidi, příjemně sladká, svěží, maskulinní. Je velmi silná a dlouho vydrží, na oblečení i klidně druhý den. Upoutává pozornost, existuje jen málo lidí, kterým by tato vůně vadila, je velice oblíbená a je to sázka na jistotu, což ale bohužel znamená, že také není nijak zvlášť originální (je dost známá, takže ji používá více lidí, ale mnohem méně než například Dior Sauvage). Rozhodně doporučuji, jedna z mých nejoblíbenějších a rád ji nosím, vytvoří kolem vás příjemnou bublinu. 9/10
    Kópia recenzie od TramYL z notino.cz
    25. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Pro mladé borce co chtějí v letní večer ubalit v kempu nebo diskosce roštěnky.Jemne sladká,jablko,nasládlý mentol,sundavá kalhotek.Sctriktne vůně pro kluky do 25 let.Potom.uz její účinek na ženy nad 25 let rapidně klesá.Ty ocení více Dylan Blue
    Kópia recenzie od Krason z notino.cz
    12. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vůně super voní hezky a dlouho bohužel po týdnu používání vyrážka na krku. Nepřisuzuji to vůni jsem alergik a né každá vůňe mi sedne.
    Kópia recenzie od Radek z notino.cz
    9. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Pro mladý diskoborce kteří chtějí zaujmout náctileté dívky,sladké,mentolové, zelené, představa vůně pro Stiftera,nebo Davida Gransjeho
    Kópia recenzie od Jarmil z notino.cz
    3. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Bol ako darček, príjemná vôňa pre mladých.
    R.
    10. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Super parfum manžel si ho chváli aj výdrži dlho.
    Mária K.
    4. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Za mňa skvelá vôňa. Aj toaletná voda má super výdrž a cítim ju na sebe niekoľko hodín. Je jemná,zároveň prenikavá,svieža, Pre mňa dokonalosť.
    Richard K.
    27. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Krásná vůně doporučuji
    Kópia recenzie od Tomáš z notino.cz
    15. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Vůně už jen od notino!! Rychlé dodány, a výběr z mnoha vůni.
    Kópia recenzie od Daniel S. z notino.cz
    12. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Moje stálice už roky. Velice příjemná a zajímavá pánská vůně a i když je to EDT, super výdrž. Doporučuji
    Kópia recenzie od Tom z notino.cz
    11. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. Prehypovaná vôňa podľa mňa... vonia dosť umelo... aj keď fakt je, že sa z nejakého dôvodu ženám páči... lepší je ale podľa mňa Ultramale, babam v mojom okoli sa aj viac páči
    Jeff
    10. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Intenzita: 5/5 Výdrž: 4/5 Ročné obdobie: začiatok jari, jeseň, primárne zima, noc Vek: 17-60 Ja teda rozhodne nesúhlasím s popisom, že je to ideálna vôňa na letné mesiace, to v žiadnom prípade. Je to pomerne intenzívna, špecifická a výrazna vôňa /toaletka aj parfumovaná voda/ a neviem si ju predstaviť nosiť na sebe, keď vonku praží a je 32 stupňov, migréna pre celé okolie zaručená. Ale cez zimu, ku čiernemu kabátu, to je už o inom...Pravdupovediac mal som ju isté obdobie, ale nie je to nič pre mňa, je tam niečo, čo mi časom začalo vadiť, ale to je čisto môj subjektívny názor.
    Marek B.
    2. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. mal som aj lepšie vone
    K H.
    9. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Miluji tuto vuni uz roky a kor s bezkonkurenci cenou od Notina. :) flakon je stylovy, vune vydrzi a celkove nemam co dodat!
    Kópia recenzie od Daniel z notino.cz
    5. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Neviem čím to je ale táto a aj iné vône v minulosti boli pecky ale teraz to chvíľu vonia a potom už nič. Podľa mňa už to nieje co bývalo. Teraz skôr ma prekvapujú vône arabskej výroby ktoré sú intenzívne dlho držia a ešte sú aj v tej istej alebo nižšej cene.
    Milan O.
    20. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Eros je sladká sexy pánska vôňa ktorá poteši hlave mladých ľudí. Na to že je edt vydrží solidne a zanecháva solidný scent trail.. neodporúčam viac ako 3 streky. Vôňa je určená skôr na jeseň a zimu. Opening nemusí sadnuť každému no po čase je vôňa veľmi prijemná a nepoznám nikoho komu by sa nepáčila. 9/10
    Rudolf
    10. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Som velmi spokojna, vona super, partnerovi sa pacila. Co sa tyka dodania uplne super super rychle. Maximalna spokojnost. Dakujem Vam, prajem vsetko najlepsie, vela zdravia a uspechov 😊
    Ľubomíra Č.
    5. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?