Prejsť na hlavný obsah
Versace Jeans Red toaletná voda pre ženy

Recenzie Versace Jeans Red

toaletná voda pre ženy

Užite si aj inak ten pocit, keď sa prezlečiete z upätého biznis oblečenia do obľúbených džínsov. Toaletná voda pre ženy Versace Red Jeans vám ho dopraje v podobe sladkej neformálnej vône. Už samotný flakón napovedá, že ukrýva vôňu, do ktorej sa jednoducho chcete obliecť.

32,55s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Užite si aj inak ten pocit, keď sa prezlečiete z upätého biznis oblečenia do obľúbených džínsov. Toaletná voda pre ženy Versace Red Jeans vám ho dopraje v podobe sladkej neformálnej vône. Už samotný flakón napovedá, že ukrýva vôňu, do ktorej sa jednoducho chcete obliecť.

Kúpiť

Versace Jeans Red recenzia20

4.3
24
5
3
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. dárek překvapil a potěšil , sladká vůně,zajímavé balení a flakon
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    28. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Za mě krásná květinková vůně, ale je pravda, že tam někomu může vadit santalové dřevo, které je ve vůni velmi výrazně obsaženo. Výdrž je průměrná, ale vzhledem k ceně by to tak odpovídalo. (v jiných obchodech najdete tuto vůni určitě levněji)
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    11. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. je mi moc líto,ale přesně tuto vůní mám z jiného shopu za 350kč!!!!!
    Kópia recenzie od jana z notino.cz
    3. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. koupila jsem si ji naslepo , protože hodně beauty blogeru ji chválili že voní neskutečně dobře . ale bohužel pro mne to je jenom syntetická vůně od které mám pocit že budu zvracet
    Kópia recenzie od Khrystyna z notino.cz
    16. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Vůně pro dcery...
    Kópia recenzie od Marta z notino.cz
    17. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Krásný flakón, příjemná sladká vůně, intenzivní tak akorát. Výdrž je průměrná, ale vzhledem k ceně očekávatelná.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    28. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. sladka vune pro mladsi, ale obcas si ji z nostalgie koupim. moc nevydrzi, ale vzhledem k cene je to ok.
    Kópia recenzie od Klára z notino.cz
    22. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Koupila jsem si tuto toaletní vodu, po spoustě let,kdy jsem ji používala,flakon stejný,výdrž vůně je slabší,přesto z nostalgických důvodů,jsem spokojena.
    Kópia recenzie od Vladimíra Ř. z notino.cz
    7. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Jemná kvetinková vôňa. Neviem, čakala som trochu viac, u mňa sa waw efekt nedostavil. Čakala som niečo viac extra, je to taká drogériová klasika. Nie je zlá, ani nie je na nej nič čo by mi vadilo, ale pre mňa je taká, ako mnoho iných. Objednala som len vzorku, takže veľkú asi ani neobjednám. Ja som skôr na výraznejšie a extravagantnejšie vône.
    Zuzana
    9. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Nádherné vonia citim sa po naneseni ako v raji
    Lora
    24. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Myslim si ze ten flakon ju dokonale opisuje. Evokuje vo mne zabavu, hravost. Je sialena, neskrotna, originalna preto sa skor paci mladsim rocnikom. Len malokto jej pride na chut.
    Loli
    20. decembra 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Hezká vůně, spíš pro mladé děvčata, ale výdrž velmi, velmi slabá, to mě odradilo. Za mě určitě ne.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x448E1B78BC74B1D52FDA4513E9012D31 z notino.cz
    18. januára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Uz jí používám několik let. Prostě skvělá vůně
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    1. októbra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Je boží. Ráda se k němu po čase vracím.
    Kópia recenzie od Romana z notino.cz
    29. augusta 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krasne voni i po viprani.Pouzivam ji uz nakou dobu a jsem spokojena. A ta panska taky ok
    Kópia recenzie od Ivona z notino.cz
    4. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Pre tých ktorí majú radi sladké vône, dlhá výdrž, odporúčam
    N
    29. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Prostě super a za tu cenu?! Používám ho již léta s přestávkami a vždy se k němu ráda vrátím.
    Kópia recenzie od Hanka z notino.cz
    9. februára 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Nic jsem necítila, nastříkala na sebe a v tom okamžiku nic. Neuplatnil by se ani jako osvěžovač wc.
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    12. decembra 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Proste BOMBAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
    Indira
    28. júla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. U této vůně jsem necítila absolutně nic. Nedokážu ani vůbec identifikovat, co v ní je, protože nic necítím, jen univerzální drogérkový odér.
    Kópia recenzie od Kate z notino.cz
    15. septembra 2014
    Bolo hodnotenie užitočné?