Prejsť na hlavný obsah
Versace Versense toaletná voda pre ženy

Recenzie Versace Versense

toaletná voda pre ženy

Neodolateľný zážitok pre všetky zmysly. Dámska toaletná voda Versace Versence je ako kytica kvetov uviazaná z jedinečných vôní Stredomoria. Svojou autenticitou a spojením sviežosti s energiou potom dokonale reprezentuje ženu, ktorá je v súzvuku so značkou Versace.

Kúpiť

Neodolateľný zážitok pre všetky zmysly. Dámska toaletná voda Versace Versence je ako kytica kvetov uviazaná z jedinečných vôní Stredomoria. Svojou autenticitou a spojením sviežosti s energiou potom dokonale reprezentuje ženu, ktorá je v súzvuku so značkou Versace.

Kúpiť

Versace Versense recenzia20

4.5
402
91
30
12
19
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Vzhľad flakónu je zaujímavý, vôňa drží veľmi dobre, aj intenzita je celkom dobrá. Krásny parfém, svieža, príťažlivá vôňa, objednávam si ho pravidelne, je to moja srdcovka. Vhodný skôr na leto a mladším ročníkom.
    Magdaléna
    18. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Vůně vůbec nevydrží… nechápu, jak je to možné, zkoušela jsem ji v parfumerii a vydržela mi celý den… o této nevím, že ji mám na sobě za pár minut. Velké zklamání…
    Kópia recenzie od Lenka H. z notino.cz
    1. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Jde o oblíbený parfém mé ženy, který ho dostane pod stromečkem
    Kópia recenzie od Baron z notino.cz
    24. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Krásné vůně ale nevydrží 😓😓
    Kópia recenzie od Eman A. z notino.cz
    2. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Buď ju milujete alebo aspoň máte radi. Nič iné neexistuje. Najelegantnejšia, najpriateľskejšia svieža vôňa pre ženu. Citrusovo-hruškovo-drevitá s bielymi kvetmi. Úžasné niečo pre mňa ako muža.
    Marek
    27. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Vůně je jemná, příjemná, ale výdrž hodně krátká. Je to toaletní voda, což mi vyhovuje.
    Kópia recenzie od Monika z notino.cz
    30. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Vůně krásná, jemná, ideální na jaro/léto, ALE… Chápu, že u toaletky je menší výdrž než u parfému. Ale u této výdrž opravdu mizerná. Koupila jsem největší flakon a vydržel kratší dobu, protože jsem musela vůni během dne obnovovat. Za nižší cenu bych koupila znovu jako lehkou vůni k moři, jinak ne..
    Kópia recenzie od Veronika z notino.cz
    13. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Příjemná nevtíravá vůně.
    Kópia recenzie od Soňa z notino.cz
    19. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Příjemná svěží letní vůně.
    Kópia recenzie od Vendy z notino.cz
    28. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Krásná vůně, kupuji opakovaně
    Kópia recenzie od Ivana H. z notino.cz
    4. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Skvělá svěží vůně na léto
    Kópia recenzie od Jitka H. z notino.cz
    2. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Rychlé vyřízenī
    Kópia recenzie od Naumannová J. z notino.cz
    30. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Na to ze je to toaletka, tak vydrz ma perfektni! Krasne voni, je svěží, originalni vune. Jinou uz nechci.
    Kópia recenzie od Nikola z notino.cz
    26. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. mám to pro dceru k narozeninám 18.5
    Kópia recenzie od Helena D. z notino.cz
    5. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Používám 4 roky, najlepši
    Kópia recenzie od Ivetta F. z notino.cz
    11. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Najúžasnejšia vôňa na svete
    Zuzana D.
    25. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Nejlepší vůně, kterou jsem kdy měla. Používám stále tuto stejnou již přes 10 let a nikdy se mi neomrzí. Vydrží opravdu dlouho.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    17. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Svěží, absolutně nikoho neobtěžující vůně. Můj favorit už několik let. Všem ženám, které nemají rády těžké a sladké parfémy, tuto vůni doporučuji.
    Kópia recenzie od Dagmar z notino.cz
    24. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Byla jsem velmi spokojená
    Kópia recenzie od Šafářová L. z notino.cz
    7. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Vůně vůbec nevydrží, obrovské zklamání.
    Kópia recenzie od Kate z notino.cz
    29. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?