Prejsť na hlavný obsah
Versace Yellow Diamond toaletná voda pre ženy

Recenzie Versace Yellow Diamond

toaletná voda pre ženy

Diamanty sú najlepším priateľom každej ženy. A inak to nebude ani s luxusnou, kvetinovo-citrusovou vôňou, ukrytou vo flakóniku v tvare diamantu. Toaletná voda pre ženy Versace Yellow Diamond dokonale podčiarkne váš šarm a doplní každý outfit. Tak, ako luxusný šperk.

98,60s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Diamanty sú najlepším priateľom každej ženy. A inak to nebude ani s luxusnou, kvetinovo-citrusovou vôňou, ukrytou vo flakóniku v tvare diamantu. Toaletná voda pre ženy Versace Yellow Diamond dokonale podčiarkne váš šarm a doplní každý outfit. Tak, ako luxusný šperk.

Kúpiť

Versace Yellow Diamond recenzia20

4.4
113
17
11
10
6
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Moja veľká láska , je to energická, citrusová, veľmi pekná vôňa s výdržou na 5 hodín, treba dovrstvit mliečkom , ktoré drží vôňu dokonale. doporučujem, ak chcete sexi voniat a zaujať
    Radomira B.
    5. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Za mna skvelá citrusova vôňa , vydrž perfektná . Samozrejme závisí od toho kolko na seba strieknete.Kupila som si ju druhy krát ,pretože sa da kombinovať so sladkými vonami, čo vône vyváži a pôsobia neodolateľne .odporucam
    Lenka L.
    11. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Dámy, neviem čo tu popisujete.. Kupoval som ju pre mamu na vianoce. Vôňa je super, projekcia 7/10, výdrž 8/10 je to toaletná voda, nečakajte, že vydrží celý deň. Keď ju má na sebe v pohode ju cítiť 4-5 hodín(aj keď ona tvrdí, že ju na sebe necíti), čo je adekvátne na toaletnú vodu. Ak chcete vyťažiť viac, kúpte si telové mlieko z kolekcie, a aplikujte EDP na miesta s telovým mliekom. Howk
    Parfumér
    5. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Vydz slabá inak vona nádherná
    Helen
    12. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Příjemná vůně, ale i já jsem udělala tu zkušenost, že ji necítím ani já, ani mé okolí. Takže výdrž .... asi žàdná?
    Kópia recenzie od Markéta Š. z notino.cz
    3. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. jsem zklamana, pokud tedy nemam fake, tak vune vubec nevydrzi, ani na kuzi ani na vlasech ani na obleceni, jinak by to byla moc prijemna letni svezi vune
    Kópia recenzie od Petra Š. z notino.cz
    10. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. uff tak toto nie je moja salka kavy, vonia ako sladky osviezovac na wc, bohuzial
    Eva S.
    17. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Príjemná vôňa,milujem vôňu citrusov takže pre mňa určite vyhovujúca , jemná žiadny bolehlav
    Jeanette B.
    25. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Perfektně zabaleno dárkově, krásný design, intenzivní vůně, super dárek na vyšší úrovni, velmi přítelkyni potěšil!!
    Kópia recenzie od K. P. z notino.cz
    27. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Tento odzkouseni parfem udela radost kazde zene.
    Kópia recenzie od Michal Š. z notino.cz
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vše ok.
    Kópia recenzie od Jaruna z notino.cz
    20. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Krasna vôna ale pozeram ze 50ml flakon bol za 36 euro a teraz 58 euro !!! riadne zdrazenie objednavala som pred 1,5 mesiacom dozadu
    Sisa S.
    13. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Krásny flakón,silná pekná vôňa.
    Renata B.
    25. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Milujem všetky produkty z kolekcie Yellow Diamond, vôňa mi vyhovuje, dobrá kvalita.
    Veronika J.
    17. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Kupila som ju uz druhykrat, vyborna zenska, svieza.
    Val
    26. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Úžasné
    Kópia recenzie od Milada z notino.cz
    24. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Vynikajúca vôňa citusova má dobrú vydrž super na leto ,ešte mám rada versace vanitas,oceňujem aj krásny flakón,super
    Petra
    23. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Odkedy som ju dostala odvtedy objednavam . Velmi dlho vydrzi. Netreba jej vela lebo ma z nej chyti migrena ale staci malo nakolko je silna a vyrazna. Okolie mi ju casto chvali. Pouzivam skor v lete kedze je svieza a mne pride taka letna fresh:).
    Ivana
    10. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. perfektní vůně
    Kópia recenzie od Martin z notino.cz
    11. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Nádherná vůně, plná svěžesti, luxusu a zároveň nevtíravá. Okouzlila mě a sedí mi, nepoužívám nic jiného...
    Kópia recenzie od Helena z notino.cz
    7. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?