Prejsť na hlavný obsah
Vichy Deodorant 48h antiperspirant roll-on proti bielym a žltým škvrnám

Recenzie Vichy Deodorant 48h

antiperspirant roll-on proti bielym a žltým škvrnám

Milujete biele a čierne outfity a zároveň hľadáte účinnú ochranu pred potením, ktorá na odeve nezanechá nežiaduce stopy? Antiperspirant roll-on proti bielym a žltým škvrnám Vichy je tým najlepším riešením. Účinne predchádza tvorbe potu až na 48 hodín, zanecháva pokožku v podpazuší príjemne sviežu a hydratovanú a navyše nevytvára škvrny na oblečení.

Kúpiť

Milujete biele a čierne outfity a zároveň hľadáte účinnú ochranu pred potením, ktorá na odeve nezanechá nežiaduce stopy? Antiperspirant roll-on proti bielym a žltým škvrnám Vichy je tým najlepším riešením. Účinne predchádza tvorbe potu až na 48 hodín, zanecháva pokožku v podpazuší príjemne sviežu a hydratovanú a navyše nevytvára škvrny na oblečení.

Kúpiť

Vichy Deodorant 48h recenzia20

4.8
61
5
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Super
    Kópia recenzie od Izabela M. z notino.cz
    14. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Tento deodorant je skvělý, je sice dražší, ale výsledek opravdu stojí za to. Vydrží dlouho a vážně dobře funguje, od té doby, co jsem ho vyzkoušela jsem si jiný nekoupila.
    Kópia recenzie od Lucka J. z notino.cz
    26. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Používám už několik let, vyhovuje maximálně.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    18. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Funguje, kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od Jarmila z notino.cz
    27. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Kupujem už veľa krát len tento produkt
    Hanna B.
    8. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Funguje dobře
    Kópia recenzie od Natalia z notino.cz
    3. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nejlepší antiperspirant co jsem kdy měla.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    22. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Oblíbenec, kupuju opakovaně, i když občas zanechá bílý flek, ale lepší jsem zatím nenašla
    Kópia recenzie od Linda S. z notino.cz
    7. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Velká spokojenost, opakovaně koupený. Nemám problém s aplikací a zasycháním, jak někteří popisují.
    Kópia recenzie od Katarina z notino.cz
    10. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Nejlepší antiperspirant, který jsem dosud měla.
    Kópia recenzie od Petra S. z notino.cz
    29. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Works really well, the only thing is it dries really long, but the result is worth it.
    Kópia recenzie od Victoria z notino.cz
    28. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Sklamana.. Uz dlho hľadám antiperspirant, ktorý zostane tam kde ma- v podpazuší, bez toho aby sa obtieral do oblečenia pri obliekaní. Biele šmuhy po čiernom oblečení aj pri obliekaní aj pri vyzliekani. A dosť dlho schne.. Takziez sa mo zdá, že je dosť slabý, po pár hodinách sa už potim..
    Zuzana B.
    29. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Funguje velmi spolehlivě, nedráždí kůži, lze aplikovat i po holení.
    Kópia recenzie od Jarmila z notino.cz
    12. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Dokonalý deodorant pro každou ledý. Už po druhé objednala, a pořád jsem spokojená.
    Kópia recenzie od Vasylyna z notino.cz
    3. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Ty kráso, kde si byl celý můj život? Jsem nadšená, žádné skvrny, ani v těhle vedrech se opravdu NEPOTÍM. Nejlepší výrobek ever. Škoda jenom toho delšího zasychání.
    Kópia recenzie od Pavlína S. z notino.cz
    18. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Začala jsem kupovat v těhotenství. Vůbec mi totiž nevadily "cizí" smrady, ale hrozně jsem páchla sama sobě:))) tohle to vyresilo, sám o sobě nemá moc silnou vůni (osobně cítím po aplikaci, ale po zaschnutí už ne), ale brání pocení a zápachu dost spolehlivě, takže vážně spokojenost. kupovala jsem tu za cca 260korun, za účinek mi cena přijde přiměřená, budu kupovat dál.
    Kópia recenzie od nina z notino.cz
    4. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. I honestly expected more for this price, but at the same time application is good, it dries quite fast and has very light smell.
    Marina
    28. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Nechat podpazi uschnout. Výborný, nelepi, nebarvi a dle me i funguje. Odpoledne se striknu deo
    Kópia recenzie od Markéta C. z notino.cz
    25. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Je výborný, nešpiní bielizeň ani oblečenie. Spokojnosť.
    Lucia
    8. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. nejlepši
    Kópia recenzie od Eva A. z notino.cz
    3. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?