Prejsť na hlavný obsah
Vichy Deodorant 24h tuhý dezodorant 24h

Recenzie Vichy Deodorant 24h

tuhý dezodorant 24h

Nepríjemný zápach potu? Tuhý dezodorant 24h Vichy Deodorant sa postará, že po ňom celý deň nebude ani pamiatky. Vďaka hypoalergénnemu zloženiu nedráždi ani citlivú pokožku, rýchlo sa vstrebáva a zaisťuje celodenný pocit čistoty.

9,12s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Nepríjemný zápach potu? Tuhý dezodorant 24h Vichy Deodorant sa postará, že po ňom celý deň nebude ani pamiatky. Vďaka hypoalergénnemu zloženiu nedráždi ani citlivú pokožku, rýchlo sa vstrebáva a zaisťuje celodenný pocit čistoty.

Kúpiť

Vichy Deodorant 24h recenzia20

4.5
23
1
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Tento tuhý deodorant předčil moje očekavání a pozitivní recenze zde to jen dokazují. Začala jsem ho používat místo antiperspirantu, chtěla jsem něco bez alkoholu, parfemace a hliníkových solí a z tohoto deodorantu jsem opravdu nadšená. Samozřejmě nelze očekávat, že bude na 100% zabraňovat pocení, s čímž je nutné počítat, jinak ale, podle popisu zde, vše splňuje na jedničku.
    Kópia recenzie od Hana V. z notino.cz
    13. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Na me nezabira i kdyz nemam nejake nadprumerne poceni.
    Kópia recenzie od Marina K. z notino.cz
    2. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. dokonalý výrobek, účinný a bez vůně, poskytuje vše, co jsem od výrobku očekávala
    Kópia recenzie od Zdena K. z notino.cz
    22. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Veľmi príjemný, bez vône, čo je super, lebo nenarúša vôňu parfému. Nedráždi pokožku a aj ochrana proti poteniu je veľmi dobrá ale nečakajte, že vydrží celý deň.
    Katarína
    17. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Podľa mna najlepsi deodorant,používam ho už roky a nikdy nevymenim😉👍
    Lenka
    5. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Mega spokojenost,skoda ze bez parfemace
    Kópia recenzie od Kocka p. z notino.cz
    18. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Deodorant je moc fajn, mám ho koupený po druhé
    Kópia recenzie od Terka z notino.cz
    23. septembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Deodorant jsem si koupila kvůli svatbě, abych měla jistotu, že nebudu cítit potem a přitom nemusela použít deodorant s aluminiem. Jsem s ním moc spokojená, většinu dní i po fyzické námaze není pot vůbec cítit :-) Jen je potřeba chvíli počkat a nechat ho uschnout než se obléknu.
    Kópia recenzie od Eliška z notino.cz
    30. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Mám citlivou plet, nedráždí a zabraňuje pocení.
    Kópia recenzie od Adéla z notino.cz
    28. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Pomáhá proti pocení a nedráždí kůži.
    Kópia recenzie od Renata z notino.cz
    23. januára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Výborný i na extra citlivou kůži v podpaží, nedráždí
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    29. novembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Přestala jsem se s ním tolik potit a vydrží celý den.
    Kópia recenzie od Pavla z notino.cz
    29. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Po dlouhe dobe jsem konecne nasla deo, po kterem po hodine nesmrdim jak cune. Opravdu funguje
    Kópia recenzie od Jitka z notino.cz
    27. septembra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. vôbec nefunguje. podpazušie ostane lepkavé a poteniu a smradu vôbec nezabráni! vyhodené peniaze
    Zuzka
    23. augusta 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Jsem s ním velmi spokojená. Opravdu pomáhá.
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    13. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Maximální spokojenost, jeden z mála deodorantů bez parfemace. Neměnila bych.
    Kópia recenzie od jana z notino.cz
    6. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. vyzkoušela jsem už hodně deodorantů a tento mi opravdu vyhovuje.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x2D187BA0C422473CC5C1D7EECC12E34A z notino.cz
    17. júla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. manželka jsi ho nemuže vynachválit
    Kópia recenzie od AN_JP_0x50CBF8ACA9299F8235CE7FEA18C80C92 z notino.cz
    30. mája 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. rozhodně nedopuručuji,nesplnil očekávání
    Kópia recenzie od Kateřina N. z notino.cz
    8. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. jsem spokojena, deodorantů bez hliníku a hlavně bez vůně je velmi málo
    Kópia recenzie od AN_JP_0x68E2E9210A45633319EF45EEAEF6C688 z notino.cz
    6. februára 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?