Prejsť na hlavný obsah
Vichy Dercos Anti-Dandruff šampón proti lupinám pre suché vlasy

Recenzie Vichy Dercos Anti-Dandruff

šampón proti lupinám pre suché vlasy

Zbavte sa lupín a svrbenia pokožky hlavy raz a navždy. Šampón proti lupinám na suché vlasy Vichy Dercos Anti-Dandruff šetrne čistí vlasy od mazu a nečistôt a účinne redukuje výskyt nevzhľadných lupín. Viditeľne redukuje aj pretrvávajúce lupiny a zbaví vás nepríjemného svrbenia už po prvej aplikácii. Zabráni opätovnému vzniku lupín až na 6 týždňov po ukončení 4-týždňovej aplikácie.

15,76s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Zbavte sa lupín a svrbenia pokožky hlavy raz a navždy. Šampón proti lupinám na suché vlasy Vichy Dercos Anti-Dandruff šetrne čistí vlasy od mazu a nečistôt a účinne redukuje výskyt nevzhľadných lupín. Viditeľne redukuje aj pretrvávajúce lupiny a zbaví vás nepríjemného svrbenia už po prvej aplikácii. Zabráni opätovnému vzniku lupín až na 6 týždňov po ukončení 4-týždňovej aplikácie.

Kúpiť

Vichy Dercos Anti-Dandruff recenzia20

4.7
73
4
1
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Koupeno pro přítele, kterému šampon pomohl zbavit se lupů, má i celkem příjemnou parfemaci. Doporučuji!
    Kópia recenzie od Anna S. z notino.cz
    19. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. jemný, a přesto účinný šampón s příjemnou vůní
    Kópia recenzie od M. z notino.cz
    21. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Šampón používam dlhodobo, kvôli problémom s pokožkou, stále som spokojná
    Ria
    6. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Roky je toto jediný šampón, ktorý mi zaberá na suché lupiny, po par použitiach je ich viditeľne menej, pri pravidelnom používaní zmiznú úplne. Rýchle dodanie a bezkonkurenčná cena za veľké balenie. Dakujem.
    Radovana
    21. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Šampón který opravdu funguje.
    Kópia recenzie od Kristýna K. z notino.cz
    17. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Nejlepší šampon proti lupům, se kterými jsem opravdu bojovala. Žádný jiný produkt mi nepomohl až tenhle. Skvělý!
    Kópia recenzie od Eliška z notino.cz
    14. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Už jinej nechci, jsem spokojená
    Kópia recenzie od Vendy z notino.cz
    14. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Toto je skutočne jediný šampón, ktorý nedráždi pokožku hlavy a na druhý deň mám vlasy OK - bez svrbenia, nemám už ani lupiny... vyskúšala som aj iné ako nizoral, tgel, iné druhy od vichy ale tento je naj. Určite ho tým, ktorí majú ťažkosti so svrbením a lupinami odporúčam. Nevonia síce lákavo ale to mi je jedno keďže zabral a to je hlavné.
    Monika K.
    8. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Perfektní žádné lupy
    Kópia recenzie od Pavel z notino.cz
    13. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Šampon zklidňuje pokožku, je výborný na suché, husté, kudrnaté vlasy, protože pokožka po něm nesvědí. Je vhodnější pro citlivou pokožku než běžné šampony.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    28. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Po použití lupy mám stále, vlasy extrémně vysušené a rozlitané...nedoporucuju...
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    25. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Žádný jiný sampon mi nepomuze na svědění a lupy
    Kópia recenzie od Kateřina H. z notino.cz
    11. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. konečně bez lupů
    Kópia recenzie od Antonín F. z notino.cz
    2. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Krásně zničí lupi
    Kópia recenzie od Klára T. z notino.cz
    28. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Tak na základě recenzí i kamarádky jsem si ho objednala a tedy za mě ne! Po umytí mám lupů ještě více než před tím a vlasy se mi velmi rychle mastí.
    Kópia recenzie od Pavla Z. z notino.cz
    26. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Šampon mi byl doporučen dermatoložkou, na lehké projevy seboreitické dermatitidy, projevující se suchými lupy a značnou svědivostí pokožky hlavy, kvůli které jsem občas ani nemohla spát. Zároveň mi bylo doporučeno po umytí vlasů (šampon nechat působit 5-10min), spláchnout vlasy octovou vodou (Na 1l vody 2 polévkové lžíce obyčejného octa). Hned po první aplikaci jsem byla příjemně překvapena. Svědivost se za 100% zmírnila na pouhých 15% odhadem. Pokožka nesvědí ani po 4 dnech od umytí. Lupy po cca měsíci (myji 2-3x týdně) zmizeli. Konečně šampón, který opravdu pomohl.
    Kópia recenzie od Lucka M. z notino.cz
    15. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Spokojnosť
    Monika
    31. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. dlhe roky mi na moje lupiny zabera iba tento jeden sampon.. odporucam na mastne lupiny.. po rokoch vsak mam pocit, ze s kvalitou produktu isli dole..
    ejka
    15. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Jediný šampón, ktorý mi pomohol proti lupinám. Vyskúšal som naozaj všetko od drahých šampónov z lekárne cez všetky dostupné bežné značky šampónov proti lupinám až po najlacnejšie šampóny typu brezový a pod. Ale pomohol až tento a jeho účinok sa nestráca ani po niekoľkoročnom používaní. Môžem len odporučiť.
    Matej P.
    26. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Šampon používam už 3 týždne, sverbenie hlavy sa síce zmiernilo ale lupiny mám stále. Vlasy mám veľmi suché aj keď si dávam kondicionér.
    Natt
    26. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?