Prejsť na hlavný obsah
Vichy Dermablend transparentný fixačný púder

Recenzie Vichy Dermablend

transparentný fixačný púder

Na transparentný fixačný púder Vichy Dermablend sa môžete spoľahnúť, nech už vás čaká čokoľvek. Perfektne fixuje make-up, predlžuje jeho výdrž a zmatňuje pleť bez vysušovania. A to až na neskutočných 16 hodín. Stačí ho ráno naniesť na tvár a nežiaduci lesk vám v priebehu dňa nemusí robiť starosti.

Kúpiť

Na transparentný fixačný púder Vichy Dermablend sa môžete spoľahnúť, nech už vás čaká čokoľvek. Perfektne fixuje make-up, predlžuje jeho výdrž a zmatňuje pleť bez vysušovania. A to až na neskutočných 16 hodín. Stačí ho ráno naniesť na tvár a nežiaduci lesk vám v priebehu dňa nemusí robiť starosti.

Kúpiť

Vichy Dermablend recenzia20

4.5
42
14
1
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Nejlepší pudr!!! Krásně sametová pleť po nanesení
    Kópia recenzie od Karolína H. z notino.cz
    14. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Nejlepší transparentní pudr, co jsem měla, fakt pecka. Pleť jako samet.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    14. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Krásně zafixuje makeup a drží. Možná malinko zesvětluje po nanešení, ale stačí trochu přejet štětcem a je to pryč. Určitě doporučuji!
    Kópia recenzie od Lucie D. z notino.cz
    28. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Dobře drží, ale trochu pleť zesvětluje.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    24. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Cena je teda vyšší, ale věřím, že vydrží dlouho. Nanáším štětcem, tou houbičkou mi to nevyhovuje.
    Kópia recenzie od Veronika K. z notino.cz
    17. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Tento pudr je pro me maly zazrak! Krasne zmatnuje, prodlouzi vydrz make upu, udrzuje ho bezchybny o nekolik hodin dele, ma sametove hebky finis. Urcite muj must have produkt!
    Kópia recenzie od Veronika M. z notino.cz
    15. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Tak tedy, klobouk dolů. Nečekala jsem nic a ten pudr je zázrak. Mám mastnou pleť, ale když říkám mastnou, tak vážně mastnou, jak smaženej bramborák. A s tímhle zázrakem? Ráno zapudruju a večer jsem pořád matná 🙏🙏🙏 vřele doporučuji!
    Kópia recenzie od Petra K. z notino.cz
    15. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Dobře fixuje pleť akorát je takový sušši konzistence a zmatnuje pleť používám potom ještě rozjasňovač pleti
    Kópia recenzie od Gabriela B. z notino.cz
    13. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Velmi snadná aplikace, příjemná vůně.
    Kópia recenzie od Zuzana N. z notino.cz
    3. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Jediný fixační pudr, který nevysušuje a nedráždí intolerantní pleť. Plní naprosto vše, co slibuje.
    Kópia recenzie od Aneta M. z notino.cz
    29. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Mám velmi citlivou pleť, a tak jsem s nákupem pudru velmi dlouho otálela. Tento mě ale velmi mile překvapil. Krásně zmatňuje, dobře fixuje a je dokonale transparentní.
    Kópia recenzie od Jarka z notino.cz
    13. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Kupuji opakovaně, je super.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    8. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Koupila jsem kvůli kvalitě, která je prezentovaná níže. Musím říct ano je perfektní. Akorát je asi hodně předražený. Do teď jsem používala dětský pudr z Rossmanu, s pudrem Vichy mám úplně stejný výsledek jako s dětským pudrem. Ve složení má Talc a ten dětský má Talc, olivový olej a alantoin. Tak za nějakých 30 Kč, mám s dětským pudrem větší množství možná kvalitnějšího produktu.
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    30. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Pudr pouzivam pro zmatneni pleti, je transparentni, neovlivnuje barvu make-upu. Vytvari na pleti ochranny film bez vysuseni. Vydrzi na svem miste a fixuje make-up. Plet je jemna, sametova. Pouzivam i v prubehu dne vklepanim pudru na lesknouci mista.
    Kópia recenzie od Kopretina z notino.cz
    2. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Já používám tento výrobek v kombinaci s Vichy DermaBlend Covermate. Neříkám, že vydrží celý den, po 5 hodinách vyžaduje na některých partiích jako čelo a kolem nosu úpravu (mám smíšenou pleť). Nedělají se mi po něm pupínky.
    Kópia recenzie od Barbora z notino.cz
    5. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Perfektní! PC balení je sice vyšší ale na druhou stranu je balení opravdu veliké 28g a určitě dlouho vydrží. Vyměnila jsem za Maybelline Master fix, kde 6g stojí min 200 Kč, takže ve výsledku pudr Maybelline vychází mnohem dráž.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    1. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Nejlepší pudr, balení vydrželo rok a půl při zhruba každodenním používání,pleť krásně zmatní a vydrží.
    Kópia recenzie od Marcela B. z notino.cz
    14. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Jsem velmi spokojená, nejlepší pudr, co jsem měla. Dodržuji postup aplikace dle návodu. Vydrží dlouho, pleť ho snáší velmi dobře. Někdy na něj ještě používám klasický pudr, jindy už aplikuji jen tvářenku. Cena vzhledem k množství mi přijde adekvátní. Určitě zakoupím znovu.
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    23. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Od Vichy mi nesedí nic, ovšem až na tento pudr. Používám ho už několik let a lepší transparentní pudr jsem zatím neměla. Mám radši bezbarvé pudry, protože jsou přirozenější a přes den neoxidují. Moje pleť je smíšená, v létě spíš mastná a tento pudr mi jako jediný udělá krásný matný vzhled. Dá se během dne vrstvit a neucpává póry. Za mě spokojenost.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    19. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Trochu zvýrazňuje vrasky, ale hezky fixuje makeup a matuje pleť.
    Kópia recenzie od Anastasiia z notino.cz
    6. apríla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?